Pachete de Sărbători

În preajma sărbătorilor de iarnă bărbațîi se transformă în Moș Crăciun pentru iubitele lor. Fiecare încearcă să fie cât mai original, astfel încât  să le impresioneze printr-un cadou inedit, menit să le fascineze, să le facă să se simtă speciale. Misiunea bărbatului nu este însă deloc ușoară, motiv pentru care, specialiștii Centrului de Slăbit  Elgis din București au hotărât să le dea o mâna de ajutor. Așadar, vei merge direct la țintă dacă în dimineață zile de Crăciun, partenera ta le va găsi sub bradul frumos amenajat un pachet de remodelare corporală, astfel încât 2023 să înceapă cu o transformare de imagine. Este știut faptul că femeile adoră să arate bine, să-și pună în valoare frumusețea, iar gestul tău o va impresiona până în adâncul inimii.

Cele 5 pachete de înfrumusețare corporală pe care le poți achiziționa doar de la Centrul de Slăbit Elgis din București și anume : Brazilian Butt, Răsfăț Total, Abdomen Plat,  My Lady ( tratament anticelulitic)  și Baia de vitamine (tratament facial) o vor ajută să-și remodeleze silueta, o vor scapă definitiv de celulita inestetică și de kg în plus, îi vor redă abdomenul plat la care visează de multă vreme, o vor face să se relaxeze și să se simtă minunat în pielea ei. Fii sigur de un lucru, o femeie încrezătoare și fericită este gata să răstoarne munțîi pentru partenerul ei de viață. Prin urmare, gestul tău îi va transmite cel mai călduros mesaj : Dragă mea, îți apreciez frumusețea cu care te-a înzestrat Dumnezeu, dar îmi doresc să te văd întodeauna relaxată și mulțumită de look-ul tău. 

Dar hai să vedem ce presupun aceste pachete.

Brazilian Butt este compus din 10 ședințe magnetiq, 10 ședințe vibromasaj, 10 ședințe lipolaser și 10 ședințe de presoterapie. Acest pachet vine cu o reducere substanțială de aproape 50 %. Practic, pentru a-i face o bucurie femeii iubite, va trebui să scoți din buzunar doar 4500 Lei  în loc de 6500 Lei.  Procedurile din acest pachet o vor ajută să scape atât de kilogramele  în plus, cât și centimetrii din jurul  talie sau a feselor.

Pachetul Răsfăț Total o va ajută să se relaxeze și să se bucure de 5 împachetări cu ciocolată, care îi vor hidrata în profunzime pielea, îi vor activă circulatia sangvină și îi vor curată tegumentul de celulele moarte. Cele 5 ședințe realizate în tunelul cu infraroșu o vor ajută să elimene surplusul de apă din țesuturi, iar celulita va dispărea că prin minune. Vor urma 5 ședințe de presoterapie și 5 ședințe de lipolaser, care îi vor reda fermitatea pielii.  Acest deliciu din domeniu beauty  te costă 2500 lei, pachet redus de la 3200. Lei. Practic, beneficiezi de un discount de 20 %

Pachetul Abdomen Plat include terapiile revoluționare din tehnologia de ultima generație în materie de remodelare corporală. Dacă iubita ta își dorește să scape de grăsimea de pe abdomen, atunci află că cele 5 ședințe de Himfu ,  5 ședințe de lipolaser, completate de 5 ședințe de presoterapie și 5 ședințe de vibromasaj îi vor remodela o silueta de viespe, iar abdomenul plat o va face să se simtă minununat în pielea ei. Acest răsfăț te costă doar 2500 lei, pachet redus de la 3600 lei. În perioada sărbătorilor profită de un discount de 30%.

Cu siguranță îți place să-i mângâi față iubitei tale. Ei bine, procedurile din pachetul “Baia de Vitamine” îi vor transformă tenul partenerei tale în unul de bebeluș. 3 Cocktail-uri cu vitamina A E C D, 3 ședințe de  Mezoterapie virtuală ( înserare cocktail) 3 ședințe de Microdermoabraziune cu diamant (curățare profundă) și încă 3 ședințe Dermoled pentru regenerarea tenului îi vor face pielea să zâmbească. Ridurile se vor diminua considerabil, porii se vor micșora, iar rezultatul va fi unul spectaculos: un ten mătăsos, neted și catifelat, pregătit pentru sărutul tău pasional. Prețui pachetului este 1500 lei, redus de la 1800 lei.

Celulita afectează 9 din 10 femei. Toate la unison ar spune că își doresc  să scape de grăsimea care le împiedică să poarte rochii mini și pantaloni scurți. Pachetul “My Lady  tratament anticelulitic” a fost conceput tocmai pentru că femeia visurilor tale să elimine definitiv această problemă. Așadar, cele  5 ședințe de Crio-radiofrecventă, 5 ședințe de Lipolaser, 5 ședințe de Presoterapie și încă 5 ședințe de vibromasaj vor “pune pe fugă” celulita, iar iubita ta îți va mulțumi că ai salvat-o de inamicul numărul 1 al femeii, numit “Coajă de Portocală”. În această perioada a anului , actul tău de vitejie costă doar 1800 lei, redus de la 3100 lei.

Fii Moș Crăciun pentru iubita, sora sau mama ta. Cumpără unul sau mai multe pachete de la Centrul de Slăbit Elgis din București și dă-le ocazia femeilor din viața ta să-și întrețină frumusețea.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manage

Plasează o comandă acum!

Scrie-ne la subiect ce pachet dorești să achiziționezi, iar la mesaj numele persoanei căreia dorești să-i oferi cadoul. Vom reveni imediat cu voucerul personalizat1

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *