fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Bronzare Organică cu Extract
de Zahăr Brun și Aloe Vera

Bronzare Organică cu DHA în 10 minute. Ai grijă de tine și de mediu.

Descoperă Soluțiile Noastre pentru Bronzare fără UV, Organică cu Extract de Zahăr Brun

Se aplică soluția DHA cu turbina HPLV, în aproximativ 10 minute,  la intensitatea dorită.

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74 - Loc de parcare asigurat

Reducere 40% la Pachete!

Bronzare organică: metodă 100% sigură!

Tehnica de bronzare organică / bronzare cu DHA e simplă: în doar 10-15 minute, aproximativ 75 ml de soluție de bronzare cu DHA se pulverizează după o metodă specială pe corp, nefiind necesare mai multe ședințe pentru a ajunge la culoarea dorită.

Este suficient să apelezi la bronzarea organică / bronzare cu DHA o singură dată și vei obține aspectul a două săptămâni de plajă pe o insulă exotică. Bronzul durează aproximativ 2 săptămâni și are un aspect radiant și luminos, este uniform și nu pătează hainele.

Rezultatul:  o culoare uniformă, în nuanță exotică, intensă, radiantă.
Descoperă cea mai eficientă și sănătoasă metodă de bronzare organică, fără UV cu DHA 100% natural. În 10 minute obții cel mai frumos bronz.

Completează formularul pentru informații suplimentare și programări

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut pentru detalii și programări!

Beneficii

Pregătire pentru un bronz perfect

Soluția Organică DHA

Soluția de bronzare cu DHA are la bază cel mai eficient ingredient de bronzare. DHA este practic un ketozahăr care interacționează cu celulele de la suprafața epidermei, generând o reacție rapidă de pigmentare a primului strat de celule. Obținem astfel culoarea ciocolatie a bronzului. Culoarea este perfect uniformă pe întregul corp, este naturală, asemeni unui bronz obținut prin expunerea la soare, evitând în schimb uscarea și dezhidratarea pielii.

Formula aparte de bronzare pătrunde imediat în piele și nu lasă senzația de gras sau lipicios. Soluția aplicată nu usca pielea, grație factorilor de hidratare.

Soluție de bronzare cu DHA conține și ulei de ricin cu două roluri în procesul de bronzare organică: stabilizator pentru DHA și hidratant pentru piele. În plus, oferă o strălucire de invidiat pielii.

Reducere 40% la Pachete!

Prețuri Bronzare Organică

Sedință Individuală

250 Lei

Abonament
5 Ședințe

200 Lei / Ședință

Abonament
10 Ședințe

150 Lei / Ședință

De reținut: Pentru un bronz perfect este nevoie de peeling corporal (exfoliere). Puteti sa-l faceti acasa sau poate fi facut la sediul nostru, cu produse speciale. Pretul peeling-ului corporal este 100 Lei si se adaugă la prețul sedintei de bronzare.

Completează formularul pentru informații suplimentare și programări

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut pentru detalii și programări!