Bronzare organică

Bronzare organică. Fără UV, rapid și sănătos

Singura soluție de bronzare cu DHA din România, care nu lasă pete! Bronzarea organică reprezintă un procedeu profesional de bronzare fără UV, prin care se aplică, prin pulverizare cu aparatul de bronzare cu turbină HVLP, o soluție organică, ce va colora instant pielea într-o nuanță naturală.

Bronzare organică: metodă 100% sigură!

Tehnica de bronzare organică/ bronzare cu DHA e simplă: în doar 10 minute, aproximativ 75 ml de soluție de bronzare cu DHA se pulverizează după o metodă specială pe corp, nefiind necesare mai multe ședințe pentru a ajunge la o culoare evidentă.

Este suficient să apelezi la bronzarea organică / bronzare cu DHA o singură dată și vei obține aspectul a două săptămâni de plajă pe o insulă exotică. Bronzul durează 7-9 zile și are un aspect radiant și luminos.

Rezultatul: o culoare uniformă, în nuanță exotică, intensă, radiantă.

Beneficii

Bronzare organică sau bronzare cu DHA

Soluția de bronzare cu DHA are la bază cel mai eficient ingredient în bronzarea artificială. DHA este practic un ketozahăr care interacționează cu celulele de la suprafața epidermei. Interacțiunea dintre această soluție de bronzare cu DHA și aminoacizii de la suprafața pielii generează colorarea primului strat de celule, obținându-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului. Culoarea este perfect uniformă pe întregul corp, este naturală, ca și un bronz la soare, evitând în schimb uscarea și dezhidratarea pielii.

Classic Tan conține o formulă aparte de bronzare, care pătrunde imediat în piele, nerămânând la baza ei. Nu vei avea niciodată senzația de gras sau lipicios – atât de des întâlnită în cazul folosirii altor tipuri de solutie de bronzare cu DHA. Senzația de uscare este plăcută, fără a usca pielea, grație factorilor de hidratare.

Această soluție de bronzare cu DHA conține și ulei de ricin cu două roluri în procesul de bronzare organică: stabilizator pentru DHA și hidratant pentru piele. În plus, oferă o strălucire de invidiat pielii.

 

Beneficii

Prețuri

Contactează-ne pentru detalii

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!