fbpx
APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Lipoliză cu Laser Mitsubishi. Efecte Uimitoare.

Redimensionează adipocitele și oferă fermitate țesuturilor

Tratarea celulitei se realizează cu LASER și are loc concomitent cu slăbirea localizată. Celulele adipoase se micșorează instant și reduc presiunea pe rețelele de elastină. Tratamentul are putere mare de acoperire și se aplică simultan pe picioare, abdomen, bărbie. Lipolaserul Zentisse, cu diode Mitsubishi, micșorează celulele grase, contribuie la eliminarea lichidelor retente, la reducerea circumferinței, fiind un tratament excelent, folosit în mod curent în protocoalele de slăbire în kilograme și în centimetri. Cel mai important și vizibil efect, chiar și după prima ședință, este reducerea aspectului de coajă de portocală.

Contactează-ne pentru programare la evaluare corporală

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut pentru a-ti oferi mai multe informații sau pentru programare.

Înlocuiește cu succes și fără efort programele de aerobic

Noua tehnologie înlocuiește cu succes și fără efort programele de aerobic sau de fitness. Pentru rezultate spectaculoase, tratamentul cu lipolaser este aplicat în protocol, alături de terapia cu infraroșu, crio-radiofrecvență, dermocell, împachetări de termosudație sau anticelulitice. Intră pe pagina noastră de Facebook pentru a vedea mai multe rezultate. Pentru efecte spectaculoase, acest tratament se aplică în protocol. Mai jos, în această pagină, regăsiți componența și prețurile terapiilor incluse în protocolul NoCellulite.

Micșorează celulele grase prin fragmentarea trigliceridelor

Noua tehnologie SlimLight combină doua tipuri de laser la rece cu lumină roșie vizibilă (658 nm & 980 nm), cu diode Mitsubishi. Laserul funcționează stimulând atât mitocondriile celulelor adipoase, cât și receptorii membranei adipocitara Alpha și Beta. Acestea stimulează la rândul lor producerea enzimeii lipsă care este responsabilă de fragmentarea trigliceridelor. Trigliceridele, cu o pondere de 95% din adipociți, se separă, înăuntrul moleculei de grăsime, în acizi grași liberi, glicerol și apă, trecând în exterior prin peretele celular pentru a fi expulzați de către organism.

Beneficii

Obiective

Rezultate de la prima ședință

Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, dar se recomandă un ciclu de 3-6 săptămâni cu două ședințe/săptămână. Se pierde minim 1 cm/ sedință (30 min) dar în medie s-a observat pierderea a 2-4 cm/ sedință în zona abdominală. Procentual, imaginile ecografice arată diminuarea cu până la 30% a stratului de grăsime tratat. Intră pe pagia noastră de facebook pentru a vedea mai multe rezultate. Tratamentul cu Laser este relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros și nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare după tratament. Echipamentul are 12 pași (8 mari pentru zone extinse, 4 mici pentru zone greu accesibile) care se montează pe zonele dorite. Pentru rezultate spectaculoase, ședințele de lipolaser sunt asociate cu crioradiofrecvență, masaj transdermic, presoterapie, electrostimulare și tunel.

NoCellulite -Tratament Corporal Complet Anticelulitic

Protocolul conține 7 terapii de bază pentru tratarea celulitei. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată sau de două ori pe săptămănă.

1 Lună

Acest pachet conține:
4 ședințe

3.900 lei

CE CONȚINE

2 Luni

Acest pachet conține:
8 ședințe + 1 gratuită

7.161 lei

CE CONȚINE

3 Luni

Acest pachet conține:
12 ședințe + 2 gratuită

9.775 lei

CE CONȚINE

Contactează-ne pentru programare la evaluare corporală

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut pentru a-ti oferi mai multe informații sau pentru programare.