se apropie vacanța? încă mai ai timp să urmezi un tratament complet de slăbire și remodelare corporală. accesează pagina magiq pentru mai multe detalii sau suna LA 0722696843 pentru programare la evaluare corporală gratuită!
Caută
Close this search box.

Masaj anticelulitic cu Vibromatiq

Vibromatique

Vibromatique este un aparat de vibromasaj excelent pentru tratamente anticelulitice. Deși este o terapie străveche, vibromasajul aplică automat mișcări oscilatorii, ritmice, cu presiuni intermitente. Efectele sunt cu mult mai profunde decât în cazul unui masaj clasic. Înlocuiește cu succes și fără efort programele de aerobic sau de fitness. Electrostimularea este susținută de terapie în infraroșu, împachetări cu creme de termosudație sau anticelulitice.

Descoperă cea mai eficientă și sănătoasă metodă de bronzare organică, fără UV cu DHA 100% natural. În 10 minute obții cel mai frumos bronz.

Vibromasaj pentru tratarea celulitei

Vibromasajul presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare și a țesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrângere, legănare, fricționare, frământare, presare – produse prin intermediul vibrațiilor emise. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro și macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculară, peeling.

Vibromatique este aparatul profesional de vibromasaj care asigură cele mai plăcute tratamente anti celulită și de tonifiere a musculaturii. Aparat de vibromasaj cu terapie anticelulitică, tonifiere, drenaj limfatic, remodelare corporală, pentru slăbit în centimetri.

Caracteristici ale aparatului de vibromasaj Vibromatique:

Beneficii

Rezultate și beneficii vibromasaj cu Vibromatique:

Contactează-ne pentru detalii

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!