fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Tratament Corporal Complet pentru Tratarea Celulitei

5 Terapii Premium

Drenaj local - Dermocell

30 min

Drenajul este procedura care asigură mobilizarea lichidului gras și este realizat în doua etape. Drenaj local și general. Drenajul local este asigurat cu Dermocell sau cu VibromatiQ. Dermocell este una dintre cele mai populare și îndrăgite terapii ce asigură drenajul local al țesuturilor, prin utiliarea tehnologiei cu laser împreună cu vacuum. Pentru sporirea eficienței, masajul transdermic este alternat de vibromasaj, o terapie aplicată cu produse anticelulitice, ce facilitează mobilizarea lichidului gras în circulația sangvină.

Lipoliză - Lipolaster Mitsubishi

30 min

Tratarea celulitei se realizează cu LASER și are loc concomitent cu slăbirea localizată. Celulele adipoase se micșorează instant și reduc presiunea pe rețelele de elastină. Tratamentul are putere mare de acoperire și se aplică simultan pe picioare, abdomen, bărbie. Lipolaserul Zentisse, cu diode Mitsubishi, micșorează celulele grase, contribuie la eliminarea lichidelor retente, la reducerea circumferinței, fiind un tratament excelent, folosit în mod curent în protocoalele de slăbire în kilograme și în centimetri. Cel mai important și vizibil efect, chiar și după prima ședință, este reducerea aspectului de coajă de portocală. Noua tehnologie SlimLight combină doua tipuri de laser la rece cu lumină roșie vizibilă (658 nm & 980 nm), cu diode Mitsubishi. Laserul funcționează stimulând atât mitocondriile celulelor adipoase, cât și receptorii membranei adipocitara Alpha și Beta. Acestea stimulează la rândul lor producerea enzimeii lipsă care este responsabilă de fragmentarea trigliceridelor. Tratamentul cu Laser este relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros și nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare după tratament.

Compactare - Crio-radifrecvență

30 min

Crio-radiofrecvența stimulează producția de colagen și reconstruiește rețelele de elastină atât de necesare pentru rejuvenarea pielii, Acesta este un tratament neinvaziv, ideal pentru compactarea țesuturilor și liftarea tegumentelor lăsate. Cele două terapii, Himfu Multifocal și Crio-radiofrecvența, sunt terapii complementare, abordează probleme diferite ale țesutului gras, și converg spre același obiectiv – slăbirea localizată și îmbunățățirea calității și aspectului pielii. Aplicate împreună, cele două terapii au rezultate excelente în tratarea celulitei avansate.

Consum - Biostimulare

45 min

Himfu este considerată în acest moment cea mai eficientă terapie pentru slăbirea localizată, cu rezultate excelente la nivelul abdomenului, laterale, pectorali, coapse, brațe sau picioare. Rezultatele se observă de la prima ședință, atât în centimetri (1-4), cât și în kilograme ( 3-4-5 kg grăsime exterioară din prima luna). HIMFU (High Intensity MultiFocal Ultrasounds) este procedură de lichefiere, care transformă grăsimea solidă în grăsime lichidă cu ajutorul ultrasunetelor de înată frecvență.

Eliminarea retenției de apă - tunel și cuvertă

45 min

O ședință de 30 de minute de saună uscată determină pierderea a 600 – 900 de calorii, fiind echivalentă cu o cursă de maraton. Ședințele de saună favorizează un mai bun control al greutății, eliminarea celulitei și refacerea țesuturilor afectate de grăsime. Sauna uscată contribuie decisiv la pierderea atât în greutate, cât și în centimetri. Detoxifică, tratează retenția de apă, fiind de asemenea un adjuvant în tratarea durerilor articulare. Încălzește direct pielea, mușchii și întregul organism, determină o transpirație mai intensă decât sauna obișnuită, eliminând astfel mai bine toxinele din corp. Sauna uscată ajută la întărirea sistemului imunitar, topește grăsimile și accelerează eliminarea lor. Îndepărtează durerile musculare, îmbunătățește starea articulațiilor și reduce efectele sindromului de picioare grele. Pentru o piele hidratată și mătăsoasă vă propunem saună cu împachetări: miere, ciocolată, alge, cafeină, struguri.

Lifting Corporal Nechirurgical

Tratament Corporal Complet Anticelulitic

Protocolul conține 7 terapii de bază pentru tratarea celulitei. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată sau de două ori pe săptămănă.

1 Lună

Acest pachet conține:
4 ședințe

3.900 lei

CE CONȚINE

2 Luni

Acest pachet conține:
8 ședințe + 1 gratuită

7.161 lei

CE CONȚINE

3 Luni

Acest pachet conține:
12 ședințe + 2 gratuită

9.775 lei

CE CONȚINE

Sună sau fă acum o programare la Consiliere Gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut pentru a-ti oferi mai multe informații sau pentru programare.

Întrebări frecvente despre celulită

Nu! Tratamentele sunt neinvazive și nedureroase. Datorită tehnologiei dispozitivelor pe zona lucrată nu veți avea vânătăi. În plus, unele dintre ele sunt chiar relaxante, scapi de celulită și te odihnești în același timp 🙂

  • Tratament plăcut și nedureros;
  • Se aplică diferențiat pe zonele cu probleme;
  • Îmbunătățește aspectul pileii.
Protocolul conține 7 terapii, durează 2.5 ore și se efectuează o dată sau de două ori pe săptămână.
Nu au fost raportate efecte adverse după tratamentul No Cellulite.

Beneficii Tratament Lifting Corporal Nechirurgical

Galerie