ELGIS-SIGLA-ALB

Crioradiofrecvență cu Sculptor – Lifting corporal & facial premium

Lifting corporal & facial Crioradiofrecvență cu Sculptor

Ridicăm pielea. Netezim țesuturile. Tratăm celulita de până la gradul 4. Remodelăm. Redăm frumusețea.

Tratamentul nr. 1 la nivel mondial în tratarea celulitei și remodelarea corporală

Pentru o eficiență maximă a tratamentului, se aplică soluții pe bază de venin de viperă. Vezi mai multe detalii.

Pentru prima dată, persoanele care suferă de sensibilitate capilară, telangiectazii sau cuperoze și nu numai, se pot bucura de singura procedură de radiofrecvență cu efect instant, care le este benefică

Beneficii

Crioradiofrecvența

Este o terapie sigură și neinvazivă, ce combină criogenia (înghețarea -10 °C) la nivelul aplicatorului, cu încălzirea internă a țesuturilor (mai mult de 60 °C), cu unde de radiofrecvență multipolară. Această combinație de frig și căldură provoacă un șoc termic care stimulează sinteza de noi fibre de colagen și elastină. Funcționează prin emiterea energiei electromagnetice care produce încălzirea țesuturilor interne. Combinarea zonelor încălzite cu zonele înghețate provoacă un efect de căldură rece. Drept urmare, se generează contracția rețelelor de colagen, oferind un efect de strângere instantanee a pielii. Se produce astfel un efect instantaneu de ridicare și netezire a pielii, cu efecte de lungă durată.

La nivel facial este utilizată radiofrecvența tripolară. Este asigurată de un aplicator orbicular cu 4 poli de oțel chirurgical, ce are o capacitate de 400 de wați, permițând creșterea temperaturii interne cu o adâncime controlată la nivelul dermului, cu două câmpuri încrucișate.

Efectul principal al radiofrecvenței este stimularea producției de colagen și elastină, fiind soluția ideală pentru combaterea ridurilor, pentru ștergerea ridurilor de expresie și pentru liftingul facial.

Pentru efecte spectaculoase, ședințele de crioradiofrecvență sunt alternate cu ședințele de HImFU.

Beneficii la nivel corporal și facial

Reconstrucția pielii cu crioradiofrecvență este garantată și definitivă, observabilă cu ochiul liber, de la prima ședință

La nivelul corpului

Topește straturile de grăsime, reduce greutatea, tratează celulita și vergerurile, genunchii lăsați, coatele inestetice, fesele căzute, abdomenul post-sarcină, ridică pielea.

La nivelul feței

Reduce gușa, bărbia dublă, tratează cuperoza, tonifică pielea, oferă tenului un aspect fin, tânăr și luminos.

la nivelul ochilor

Elimină pungi, riduri, cearcăne.

Formular contact

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!