fbpx
APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.
Centrul de Slăbit Elgis

Remodelare Corporală Lifting corporal & facial cu Crioradiofrecvență

Singura terapie de remodelare corporală care liftează țesurutile fără să le agreseze. Combină două terapii premium – criolipoliza și radiofrecvența. Tegumentele sunt liftate prin intermediul microșocurilor termice, având ca rezultat liftarea și refacerea elasticității tegumentelor.
Rezultate: ridică pielea,  netezește țesuturile, tratează celulita de până la gradul 4, remodelează și redă frumusețea.

Tratamentul nr. 1 la nivel mondial în tratarea celulitei și remodelare corporală

Crioradiofrecvența

30 min

Este o terapie de remodelare corporală, sigură și neinvazivă, ce combină criogenia (înghețarea -10 °C) la nivelul aplicatorului, cu încălzirea internă a țesuturilor (mai mult de 60 °C), cu unde de radiofrecvență multipolară.

Această combinație de frig și căldură provoacă un șoc termic care stimulează sinteza de noi fibre de colagen și elastină. Funcționează prin emiterea energiei electromagnetice care produce încălzirea țesuturilor interne. Efectul este de netezire și liftare a țesuturilor, fiind singura terapie care liftează ți crește elasticitatea țesuturilor, fără să agreseze tegumentele. 

Remodelare Corporală prin Stimularea Producției de Colagen și Elastină

Efectul principal al radiofrecvenței este stimularea producției de colagen și elastină, fiind soluția ideală pentru combaterea ridurilor, pentru ștergerea ridurilor de expresie și pentru liftingul facial. Pentru efecte spectaculoase, ședințele de crioradiofrecvență sunt alternate cu ședințele de HImFU. Combinarea zonelor încălzite cu zonele înghețate provoacă un efect de căldură rece. Drept urmare, se generează contracția rețelelor de colagen, oferind un efect de strângere instantanee a pielii. Se produce astfel un efect instantaneu de ridicare și netezire a pielii, cu efecte de lungă durată. La nivel facial este utilizată radiofrecvența tripolară. Este asigurată de un aplicator orbicular cu 4 poli de oțel chirurgical, ce are o capacitate de 400 de wați, permițând creșterea temperaturii interne cu o adâncime controlată la nivelul dermului, cu două câmpuri încrucișate.

Beneficii

Obiective

Prețuri Remodelare Corporală cu Crioradiofrecvență

Ședință individuală

450 Lei / Ședință

Abonament 5 Ședințe

350 Lei / Ședință

Abonament 10 Ședințe

280 Lei / Ședință

Beneficii la nivel corporal și facial

Topește straturile de grăsime, reduce greutatea, tratează celulita și vergerurile, genunchii lăsați, coatele inestetice, fesele căzute, abdomenul post-sarcină, ridică pielea.
Reduce gușa, bărbia dublă, tratează cuperoza, tonifică pielea, oferă tenului un aspect fin, tânăr și luminos.
Elimină pungi, riduri, cearcăne la nivelul ochilor.

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut pentru a-ti oferi mai multe informații sau pentru programare.