ELGIS-SIGLA-ALB

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
Epilare Definitivă FULL BODY cu Triplu Laser
Cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp și în cel mai confortabil mod posibil

Epilarea definitivă devine un proces sigur, realizat cu un dispozitiv medical de înaltă tehnologie, ce asigură un tratament rapid cu rezultate garantate. Laserul de mare putere încălzește foliculii piloși prin fototermoliză selectivă, ducând la distrugerea definitivă a acestora, în mod controlat. Tratamentul se aplică atât pe corp, cât și pe față, este nedureros, oferă confort absolut, este potrivit pentru toate tipurile de piele și are beneficii multiple, printre care tratarea foliculitei sau a acneei dureroase.

Epilare Definitivă cu Triplu Laser - MedValley

Părul nedorit a devenit o adevărată corvoadă pentru tine? Foliculita iti inrăutățește aspectul pielii. Ți-ai dori să scapi de această problemă, dar nu știi ce să faci sau la ce proceduri să apelezi? Relaxează-te,  specialiștii Centrului Elgis din București au o veste bună pentru tine.

Se numește Epilare Definitiva Triplu Laser, realizată cu ajutorul echipamentului  MedValley, un aparat de înaltă performanță, net superioară tehnologiei IPL sau diodă, care te va scapa in cel mult 8 ședințe de părul inestetic, iar tu vei avea o piele mătăsoasă, netedă și catifelată.

Fototermoliza selectivă este metoda care diferențiază  acest echipament laser de celelalte aparate. Foliculii piloși vor fi dristrusi datorită temperaturilor mari, fără ca acestea să vă afecteze starea de confort.

Frumusețea fizică este unul dintre elementele principale care te face să te simți minunat în pielea ta. La fel că și femeile, bărbații sunt preocupați să aibă o imagine impecabilă, iar industria beauty a dezvoltat o tehnologie de ultima generație, menită să satisfacă toate cerințele sexului puternic în materie de înfrumusețare facială și corporală. 

În secolul vitezei tot mai muți bărbați renunță ușor-ușor la bărbieritul clasic de dimineață și apelează la Epilarea Definitivă  cu Laser. Această
procedură estetică aduce cu sine numeroase avantaje. Este știut faptul că bărbații au glandele sudoripare destul de sensibile. Datorită Tratamentului de Epilare Definitivă cu Laser, transpirația în exces poate fi controlată, iar acest lucru le va îmbunătăți automat igienă corporală. Pentru că această procedura să aibă o eficientă maximă, specialiștii 
Centrului Elgis din Bucureșți le pun la dispoziție cel mai performant Laser cu trei lungimi de undă MedValley, cu ajutorul căruia părul corporal, dar și cel facial va fi eliminat fără durere sau discomfort fizic. Spre deosebire de bărbieritul cu aparatele de ras, Laserul cu Trei Lungimi de Undă va elimina din start mancarimile și iritațiile. Prin urmare, dacă vei alege înlăturarea părului prin această procedura de ultima generație, vei spune adio rănilor de pe față sau de pe gât,  pe care le faci adeseori atunci când foloseșți lama de ras.

Datorită procedurilor de Epilare Definitivă Triplu Laser, vei scapă de pilozitate, iar  o piele lipsită de pilozitate va fi mai strălucitoare, mai fină  și mai catifelată. Epilarea definitivă îți accentuează anumite părți ale corpului pe care ți-ai  dori să le scoți în evidență, deoarece îți profilează masculinitatea.  Prin urmare, pieptul tău va arată mult mai sexy fără părul nedorit. La fel și brațele vor fi mult mai atrăgătoare fără par, iar iubita ta își va dori să o îmbrățișezi în fiecare zi. Procedura este non-invazivă, iar în timpul tratamentului vei simți doar o ușoară căldură, care nu-ți va crea niciun discomfort fizic. Specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți vor aplica pe zona tratată un gel special, cu efect de ușoară anestezie. Prin urmare, nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că nu vei simți nicio durere.

După procedura de Epilare Definitivă Triplu Laser va trebui să eviți mersul la saună ori la solar, să nu te expui timp de 3 zile la soare, să eviți dușurile fierbinți, deoarece pielea tratată va fi puțîn mai sensibilă. Dupa cele 3 zile recomandate, iti vei putea relua rutina cu care esti obișnuit.

Epilarea definitivă cu laser nu este indicată persoanelor care suferă de diabet, cancer de piele sau în cazul în care urmezi un tratament cu medicamente care induc fotosensibilitatea. Cu siguranță te-ai convins de faptul că Epilarea Definitivă nu este un moft, ci mai degrabă o necesitate astfel încât pielea ta să arate sănătoasă și impecabilă. Astfel, timpul pe care îl petreceai în fiecare dimineață pentru a înlătura părul nedorit cu lama sau alte aparate de ras, îl vei putea petrece alături de persoanele dragi ție la o cafea. Programează-te acum la Centrul Elgis din Bucureșți și beneficiază de avantajele Epilarii Definitive Cu Laser.Nu-ți face griji, procedura este perfect sănătoasă, nu afectează țesuturile, iar cele 200.000.000 de impulsuri generate de apartul Triplu Laser, abordează doar firele de păr, distrugându-le astfel de la rădăcină. Rezultatele se vor vedea încă de la prima ședință. Părul se va subția, iar o parte din el va cadea.

Epilare Definitivă înseamnă mai multă igienă și confort

Este imperios necesar să urmați tot tratamentul. În funcție de culoarea sau grosimea firelor de păr, specialiștii Centrului Elgis vor determina numărul de ședințe pe care ar trebui să le faceți. Această procedură revoluționară de îndepărtare a părului nedorit se adresează în egală măsură atât femeilor, cât și bărbaților. Atenție însă, pentru îndepărtarea definitivă a firelor de păr nedorite, barbații trebuie să facă mai multe ședințe. 

Odată ce firele de pâr vor cădea,  veți  uita definitiv de barbieritul de dimineață, se va rezolva problema transpirației în exces, mâncărimile și iritațiile cauzate de aparatele de ras vor deveni o simplă amintire, iar igiena corpului se va face rapid și foarte ușor. 

Trebuie să știți că impulsurile laser au o precizie maximă, deoarece aparatul este dotat cu un sistem unic, numit touch screen ultra modern, care permite dirijarea impulsurilor la nivelul rădăcinilor. 

Datorită funcției Pain-Free Therapy, vă veți bucura de un confort maxim, iar partea bună este că acest tratament poate fi efectuat atât în perioada rece, cât și în perioada caldă a anului.

Tratamentul de Epilare Definitivă cu Laser se poate efectua pe aproape toate zonele corpului: mustață, bărbie, perciuni, pomeți, axile, gât, umeri, linia abdomenului, piept, spate, brațe, antebrațe, gambe, picioare integral și inghinal.

Partea estetică nu este singurul avantaj atunci cand apelăm la Epilare Definitivă cu Laser. Această terapie rezolvă anumite afecțiuni dermatologice cum ar fi pseudofoliculita bărbii cauzată de aparatul de ras. Coșurile sau papulele dureroase vor dispărea ca prin minune, iar voi, dragi barbați, vă veți bucura de o piele fină și netedă. Rețineți un lucru, epilare definitivă cu Laser nu doare, nu provoaca arsuri si nici răni la nivelul pielii.

Programați-vă la Centrul Elgis din București și bucurați-vă de avantajele Epilării Definitive Triplu Laser

Epilare Definitivă Laser - Beneficii

 • Reduceri pentru cupluri
 • Posibilitate de plată în rate cu Card Avantaj
 • Locație Centrală – Piața Romană 
 • Locuri de parcare asigurate
 • Personal Specializat
 • Tehnologii de ultimă generație
 • Echipamente omologate
 • Orientare spre Rezultate
 • Monitorizare Permanentă
 • Consiliere Gratuită
 • Reduceri Consistente la pachete
 • Testare Gratuită
 • Posibilitate Suspendare Abonamente
 • Program de lucru și în weekend
 • Procedură Sigură și Nedureroasă

Lista preţuri Epilare Definitivă Bărbați

Dorești programare pentru Epilare Definitivă?

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!