Preturi si oferte - Body Sculpture - Cele mai moderne programe de slabit si intretinere

lista completă a terapiilor și tratamentelor

Prețurile afișate pe site exprimă prețuri pentru o ședință individuală, precum și prețuri pentru pachete de 5, respectiv 10 ședințe. Numărul optim de ședințe se stabilește în cadrul ședinței de consiliere, ținând cont de rezultatele evaluării corporale și de obiectivele propuse. Pentru obiective precum slăbirea localizată, remodelarea corporală, slăbirea în kg, stabilim formule complexe, pentru fiecare persoană în parte, cu cele mai potrivite și eficiente terapii. La evaluarea corporală sunt stabiliți indicatori precum masa grasă, masa musculară, masa osoasă, cantitatea de apă din organism, rata metabolică de bază, vârsta metabolică, greutatea, indicele de masă corporal, precum și dimensiunile în centimetri. Indicatorii ne ghidează în stabilirea obiectivelor, precum și a tipurilor de tratamente pe care urmează să le aplicăm. 

Tratamentele efectuate în centrul nostru sunt personalizate: tratament slăbire localizată (abdomen, talie, coapse, zona sânilor – bărbați), tratament anticelulitic, tratament antiacneic, tratament tonifiere, tratament eliminare gușă, tratament ridicare fese, tratament lifting corporal, tratament lifting facial, tratament vergeturi, tratament contur brațe, tratament întinerire cu mezoterapie, tratament anticearcăne, tratament cuperoză, tratament curățare faciala profundă, tratament catifelare piele, tratament eliminare pungi, tratament recuperare postnatală, tratament recuperare post-cezariană, tratament antistres, tratament detoxifiere. 

Terapiile utilizate sunt: HImFU (topește grăsimea localizată), crioradiofrecvență corporal și facial (lifting), masaj transdermic (LPG), electrostimulare, tunel cu infraroșu (detoxifiere, asudație), împachetări (hidratare, califelare), microdermabraziune (dischete de unică folosință), mezoterapie virtuală (cu colagen și acid hialuronic), dermoled (regenerare), electrostimulare (consum calorii, tonus muscular), drenaj cu laser, termosudație (retenție de apă), ultrasunete (regenerare), radiofrecvență (celulită), drenaj facial (revigorare, hidratare, regenerare).

Pentru slăbirea localizată (abdomen, gusa, brațe, șolduri) se aplică tratament intensiv, respectiv un protocol complet de terapii ultra-eficiente, care vizează lichefierea grăsimii (transformarea grăsimii solide în grăsime lichidă), drenarea prin aspirare și mobilizarea lichidului gras obținut, pricum și consumul lichidului gras prin activarea masivă a masei musculare. 

Pentru un pachet de terapii personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastră, vă invităm la o consiliere gratuită, însoțită de evaluarea corporală. În cadrul ședinței de consiliere, veți face cunoștință cu cele mai performante aparate și cu cele mai eficiente terapii de slăbit și remodelare corporală și facială.

Pentru detalii sau programare la consiliere, sunați-ne la 0722 696 843 sau scrieți-ne la adresa: programari@elgis.ro. Dacă doriți să fiți contactat de un terapeut, puteti completa formularul de contact afișat mai jos, în aceasta pagină, sub tabelele cu prețuri.  

De reținut! La consiliere veți putea beneficia de ședinte gratuite și reduceri suplimentare.  

Vă așteptăm cu drag!

Echipa ELGIS

                                            


PREȚURI ȘEDINȚE INDIVIDUALE Și PACHETE
TRATAMENTE corporalE


PREȚURI estetică facială

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut ELGIS, care îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie. 

    //]]>