fbpx
APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Microdermabraziune cu pulbere de diamant

Eliminăm imperfecțiunile. Facilităm regenerarea pielii. Redăm luminozitatea și tinerețea.

Procedura nu necesită sterilizarea dispozitivelor, grație dischetelor de unică folosință. Terapie de regenerare celulară utilizată ca prim pas în toate terapiile cosmetice și în tratarea vergeturilor. Microdermabraziunea este singura terapie care a eliminat necesitatea terapiilor cosmetice clasice.

Tratamente personalizate pentru fiecare tip de ten

Microdermabraziunea cu SCULPTOR este o terapie revoluționară cu două obiective – curățarea în profunzime a tegumentelor și aspirarea pentru desfundarea porilor. Această terapie pregătește tegumentele pentru alte terapii precum mezoterapia, care implică un proces de pompare a acidului hialuronic, fără ace. Este considerat cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospărate și refacere a supleții tenului. Este tratament nechirurgical, neinvaziv și nedureros de finisare a pielii, aplicat frecvent în cabinetele medicale și în centrele de înfrumusețare. Curăță în profunzime, regenerează țesuturile, redă luminozitatea, reface suplețea pielii, catifelează, tratează acneea, elimină cicatricile, reduce dilatarea porilor, tratează cuperoza, uniformizează aspectul și culoarea pielii.

Pulberea fină de diamant, de pe dispozitivul dedicat al echipamentului SCULPTOR, curăță tenul, îndepărtează impuritățile și celulele moarte, îmbunătățește aspectul și textura epidermei. Pulberea de diamant este hipoalergenică și oferă siguranță în aplicarea tratamentelor de microdermabraziune. Stick-urile sunt de unică folosință și au granulații diferite, asigurând astfel tratamente personalizate și sigure fiecărui tip de ten.

La nivelul feței

Combate ridurile fine și liniile de expresie, elimină semnele de fotoîmbătrânire, combate punctele negre, exfoliază celulele moarte de la suprafața tegumentului, reglează excesul de sebum, tratează cicatricile post-acnee și petele pigmentare.

La nivelul corpului

Tratează (șterge) vergeturile, stimulează regenerarea tegumentelor, menține aspectul ferm, sănătos și luminos al pielii.

Contactează-ne pentru detalii

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!