Senior SPA - Body Sculpture - Cele mai moderne programe de slabit si intretinere

suntem aici pentru ca tu să te simți fantastic

Telefon:
0722 696 843

Email: programari@elgis.ro

Senior SPA
Terapii pentru o viață activă

Menține-te în formă!

Schimbările naturale de ordin anatomic, fizic și psihologic vin de obicei și cu o creștere a țesutului adipos, cu modificari articulare datorate artrozelor, fragilitate osoasă, degenerare musculară ce se reflectă în scăderea troficității și masei musculare. Cu toate acestea, vârsta nu trebuie să fie un impediment pentru a ne simți în formă și pentru a putea oferi zâmbete celor din jur!

Centrul nostru oferă un complex terapeutic special conceput pentru persoanele în vârstă, care doresc să-și revitalizeze organismul și să se mențină în formă. Complexul de terapii vizează încetinirea procesului degenerativ, îmbunătățirea circulației locale și generale, ameliorarea sau menținerea mobilității articulare și a forței musculare.

Cea mai populară procedură terapeutică dedicată persoanelor vârstnice este masajul geriatric și este constituit dintr-o serie de manevre specific aplicate într-o anumită ordine pe suprafața tegumentelor, în funcție de regiunea vizată și de starea generală a organismului.

PROCEDURI RECOMANDATE

Masaj de relaxare față și corp – ritual de relaxare, de 90 de minute, pentru relaxare musculară, detensionare fizică și psihică.

Împachetări corporale – cu struguri, nămol, ceai verde. Benefice pentru relaxare, exfoliere, hidratare, asociate cu masaj al întregului corp.

Masaj cranio cervical cu magneziu – pentru detensionare, reducerea durerilor cervicale, de coloană, pentru calmare fizică și psihică.

Drenaj limfatic – pentru atenuarea senzației de picioare grele, reducerea retenției de apă, reducerea oboselii.

Masaj facial – pentru stimularea elastinei și colagenului, redarea bunei dispoziții, reducerea ridurilor.

Masajul picioarelor – tratament preferat de persoanele care suferă de dureri și umflarea picioarelor.

Masajul scalpului – pentru reducerea tensiunilor interioare și înlăturarea durerilor de cap.

Body scrub cu Duș Vichy – exfoliere, hidratare, relaxare, calmare.

Body scrub cu Duș Vichy – exfoliere, hidratare, relaxare, calmare.

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații despre această procedură, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

    //]]>