fbpx
APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Mezoterapie Virtuală

Lifting Facial Nechirurgical. Tratament facial Complet pentru Regenerare și Rejuvenare
Pentru atingerea ambelor obiective, lifting și rejuvenare, mezoterapia virtuală este alternată cu ședințele de crioradiofrecvență (lifting nechirurgical), microdermoabraziune cu pulbere de diamant, terapia led, electrostimulare facială. Tratamentele se aplică la față, gât și decolteu.

Deschide porii celulei pentru introducerea substanțelor active

Umple Ridurile și Ridică Tegumentele
Mezoterapia Virtuală este un tratament revoluționar, de ultimă generație, aplicat fără ace și fără perioadă de recuperare și are ca scop umplerea ridurilor și regenerarea țesuturilor. Tratamentul este neagresiv, se aplică odată la două săptămâni cu substanțe active – vitamine (AECD), Achid Hialuronic și Colagen. Mezoterapia este un tratament complet care implică și proceduri de curățare în profunzime a tenului, de stimulare a producției de colagen, de umplere a ridurilor fine și de estompare vizibila a ridurilor adânci.

Fără Ace, Fără Durere, Fără Perioadă de Recuperare

Mezoterapia Virtuală permite mărirea porilor celulei de până la 400 de ori și formarea unor canale de trecere, prin care substanțele active din seruri ajung la celulele țintă.

Astfel, 95 % din cantitatea de seruri nutritive (cockteilurile cosmetice) utilizate în acest tratament, ajunge direct la celule, reconstruind pielea și țesuturile.

Mezoterapia reconturează ovalul feței, umple ridurile, ridică pielea, redă luminozitatea și fermitatea pielii, tratează cuperoza, reduce petele pigmentate.

Beneficii Mezoterapie Virtuală

Lifting facial prin stimularea activității celulare; efect anticearcăn
Controlează oxidarea la nivel celular și activează melanina de sub piele
Reduce ridurile și hidratează epiderma prin pătrunderea în profunzime a serurilor

Gamă completă de cocktail-uri și Formule de Tratament pentru Umplerea Ridurilor, Hidratarea și Netezirea Tenului

Cocktail-urile utilizate sunt formule personalizate și sunt obținute din seruri cu efecte benefice asupra pielii – regenerare, revigorare, hidratare, curațare, elasticitate, fermitate.

Printre serurile utilizate în mod curent în tratamentele noastre și care sunt introduse în straturile profunde ale pielii, se regăsesc: Vitamina A, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, colagen, acid hialuronic, biotină, argilerină, dexpanthenol, oligominerale, aloe vera, ceai verde, ginseng, extract de flori de portocal și altele.

Cocktail-uri utilizate:

Etape

Curățare Profundă, Aspirare, Tratare cu Substanțe Active, Sigilare.

Efectele sunt vizibile imediat, cu efect WOW dupa fiecare ședință de tratament.

Un tratament complet durează aproximativ o oră și conține următoarele terapii: Microdermabraziune cu pulbere de diamant (curațare profundă), Dermoled Sculptor (stimulare producție colagen), Mezoterapie Virtuală (introduce substanța activă la nivelul celulei, cu efect de lifting), Cold Hummer (sigilează substanța activă), masaj manual (20 de minute) și Mască și Filtru de protecție (închidere procedură).

Tratamentul este integral, complet și complex și se aplică la nivelul feței, gâtului și decolteului. Tratamentul implică aplicarea diferențiată a diferitelor tipuri de soluții, în aceeași sesiune, pentru toate problemele identificate (riduri, cearcăne, pungi, pete, paloare, cuperoză).

Beneficii

Obiective

Completează formularul și primești o evaluare corporală GRATUITĂ!

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

ABONAMENTE MEZOTERAPIE VIRTUALĂ

Tratament Facial Complet pentru Rejuvenare și Regenerare

Protocolul conține 6 terapii de top pentru rejuvenare, care se aplică deodată și durează minim o oră. 1. Microdermabraziune cu pulbere de diamant; 2. Mezoterapie Virtuală cu vitamine (AECD) și Acid Hialuronic și Colagen; 3. Dermoled; 4. ColdHummer; 5. Masaj manual; 6. Mască hidratantă și filtru de protecție. Tratamentul se efectuează cu produse de top, doar cu substanțe active benefice tenului, ceea ce sporește eficiența tratamentului. Ședințele se efectuează odată la două săptămâni și este aplicat de un Expert Guinot cu 20 de ani de experiență în tratamente faciale.

Clienții tratamentelor corporale beneficiază de 10% reducere suplimentar la tratamentele faciale.

1 Lună

Acest pachet conține:
3 ședințe

1.800 lei

CE CONȚINE

2 Luni

Acest pachet conține:
6 ședințe

3.348 lei

CE CONȚINE

3 Luni

Acest pachet conține:
9 ședințe

4.590 lei

CE CONȚINE