Tunel No Cellulite cu raze infraroșii - Saună uscată pentru slăbire rapidă - Body Sculpture - Cele mai moderne programe de slabit si intretinere

suntem aici pentru ca tu să te simți fantastic

Telefon:
0722 696 843

Email: programari@elgis.ro

Tunel NO CELLULITE cu Raze Infraroșii

Saună Uscată pentru Slăbire Rapidă

Slăbire intensivă – 900 de calorii în 30 de minute

CUM ACȚIONEAZĂ

O ședință de 30 de minute de saună uscată determină pierderea a 600 – 900 de calorii, fiind echivalentă cu o cursă de maraton.

Ședințele de saună favorizează un mai bun control al greutății, eliminarea celulitei și refacerea țesuturilor afectate de grăsime. Sauna uscată contribuie decisiv la pierderea atât în greutate, cât și în centimetri. Detoxifică, tratează retenția de apă, fiind de asemenea un adjuvant în tratarea durerilor articulare. 

Încălzește direct pielea, mușchii și întregul organism, determină o transpirație mai intensă decât sauna obișnuită, eliminând astfel mai bine toxinele din corp.

Sauna uscată ajută la întărirea sistemului imunitar, topește grăsimile și accelerează eliminarea lor. Îndepărtează durerile musculare, îmbunătățește starea articulațiilor și reduce efectele sindromului de picioare grele. Pentru o piele hidratată și mătăsoasă vă propunem saună cu împachetări: miere, ciocolată, alge, cafeină, struguri. 

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații despre această procedură, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

    //]]>