fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Tunel no Cellulite cu raze infraroșii – Saună uscată pentru slăbire rapidă

Tunel no cellulite cu raze infraroșii
Saună uscată pentru slăbire rapidă

O ședință de 30 de minute de saună uscată determină pierderea a 600 – 900 de calorii, fiind echivalentă cu o cursă de maraton.

Cum acționează

Ședințele de saună favorizează un mai bun control al greutății, eliminarea celulitei și refacerea țesuturilor afectate de grăsime. Sauna uscată contribuie decisiv la pierderea atât în greutate, cât și în centimetri. Detoxifică, tratează retenția de apă, fiind de asemenea un adjuvant în tratarea durerilor articulare. 

Încălzește direct pielea, mușchii și întregul organism, determină o transpirație mai intensă decât sauna obișnuită, eliminând astfel mai bine toxinele din corp.

Sauna uscată ajută la întărirea sistemului imunitar, topește grăsimile și accelerează eliminarea lor. Îndepărtează durerile musculare, îmbunătățește starea articulațiilor și reduce efectele sindromului de picioare grele. Pentru o piele hidratată și mătăsoasă vă propunem saună cu împachetări: miere, ciocolată, alge, cafeină, struguri. 

Beneficii

Contactează-ne pentru detalii

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!