se apropie vacanța? încă mai ai timp să urmezi un tratament complet de slăbire și remodelare corporală. accesează pagina magiq pentru mai multe detalii sau suna LA 0722696843 pentru programare la evaluare corporală gratuită!
Caută
Close this search box.

Specialiști în tratamente de slăbit și remodelare corporală

ELGIS este un centru de slăbit și remodelare corporală și estetică facială, situat în București, Sector 1, zona Piața Romană.

Centrul propune o abordare holistică a procesului de slăbire, prin aplicarea de terapii și proceduri performante, recunoscute la nivel mondial, proceduri pe care le recomandăm să fie efectuate împreună cu o dietă echilibrată, personalizată.

ELGIS deține echipamente și tehnologie de ultimă generație, Sculptor fiind cel mai avansat echipament pentru slăbire și remodelare,  echipament premiat în mod repetat la nivel mondial.

Vei fi convins de avantajele Sculptor-ului încă de la prima ședință de HImFU, când centimetrul îți va arăta cu cel puțin 4 centimetri în minus la nivelul taliei, iar cântarul va coborî imediat.

Rezultate pe termen lung

Programe de slăbire personalizate. Tratamente inovatoare, neinvazive, fără ace, fără durere. Rezultate de la prima ședință.

Tratăm celulita avansată

Plan potrivit nevoilor tale. Tratamente nedureroase, non invazive. Rezultate rapide și sigure. Tehnologie de ultimă generație. Tratamente variate și terapeuți pasionați.

Umplem ridurile, tratăm pungile și cearcănele

Lifting nechirurgical. Elimină riduri, pungi, cearcăne. Reduce gușa. Tonifică pielea. Oferă tenului un aspect fin și tânăr.

Oferim suport seniorilor

Centrul nostru oferă un complex terapeutic special conceput pentru persoanele în vârstă, care doresc să-și revitalizeze organismul și să se mențină în formă.

Servicii de lux la prețuri accesibile

Descoperă împreună cu noi cele mai eficiente tratamente corporale și faciale și bucură-te de rezultate imediate în centimetri și kilograme!

Proceduri

Vă întâmpinăm cu drag, cu cele mai performante proceduri de slăbire și remodelare corporală, precum și proceduri de relaxare, menite să vă tonifice și să vă binedispună.

Slăbirea se produce prin aplicarea a două terapii revoluționare, HIMFU (sparge celulele grase) și crioradiofrecvența (tratează celulita avansată și ridică tegumentele). Cele două terapii sunt nedureroase, neinvazive, și sunt realizate în condiții de confort, de către personal specializat și instruit pentru a aplica terapii performante.

Tratamentele utilizate sunt:
Tratamentele efectuate în centrul nostru sunt:

Vă așteptăm, de asemenea, să vă bucurați de beneficiile hidromasajului, vibromasajului, împachetărilor corporale cu alge marine, ceai verde, flori de portocal, miere, struguri, ciocolată, nămol sapropelic sau să experimentați terapiile antistres, aplicate cu succes pentru relaxare, calmare, îmbunătățirea circulației.

Nutriționistul nostru vă stă la dispoziție pentru o analiză corectă a alimentației și a stilului de viață și pentru un plan alimentar personalizat, bazat pe alimente de bază, sănătoase, fără produse și soluții “minune”.

Beneficii

Obiective

Completează formularul și primești o evaluare corporală GRATUITĂ!

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!