Despre noi

Profesionalism și rezultate pe termen lung

ELGIS este un centru de slăbire și remodelare corporală și estetică facială, situat în București, Sector 1, zona Piața Romană.

Centrul propune o abordare holistică a procesului de slăbire, prin aplicarea de terapii și proceduri performante, recunoscute la nivel mondial, proceduri pe care le recomandăm să fie efectuate împreună cu o dietă echilibrată, personalizată.

ELGIS deține echipamente și tehnologie de ultimă generație, Sculptor fiind cel mai avansat echipament pentru slăbire și remodelare,  echipament premiat în mod repetat la nivel mondial.

Vei fi convins de avantajele Sculptor-ului încă de la prima ședință de HImFU, când centimetrul îți va arăta cu cel puțin 4 centimetri în minus la nivelul taliei, iar cântarul va coborî imediat.

Rezultate pe termen lung
Programe de slăbire personalizate. Tratamente inovatoare, neinvazive, fără ace, fără durere. Rezultate de la prima ședință.
Programe și prețuri
Tratăm celulita avansată
Plan potrivit nevoilor tale. Tratamente nedureroase, non invazive. Rezultate rapide și sigure. Tehnologie de ultimă generație. Tratamente variate și terapeuți pasionați.
Programe și prețuri
Umplem ridurile, tratăm pungile și cearcănele
Lifting nechirurgical. Elimină riduri, pungi, cearcăne. Reduce gușa. Tonifică pielea. Oferă tenului un aspect fin și tânăr.
Programe și prețuri
Oferim suport seniorilor
Centrul nostru oferă un complex terapeutic special conceput pentru persoanele în vârstă, care doresc să-și revitalizeze organismul și să se mențină în formă.
Programe și prețuri
Servicii de lux la prețuri accesibile
Descoperă împreună cu noi cele mai eficiente tratamente corporale și faciale și bucură-te de rezultate imediate în centimetri și kilograme!
Programe și prețuri
Previous slide
Next slide

Proceduri

Vă întâmpinăm cu drag, cu cele mai performante proceduri de slăbire și remodelare corporală, precum și proceduri de relaxare, menite să vă tonifice și să vă binedispună.

Slăbirea se produce prin aplicarea a două terapii revoluționare, HIMFU (sparge celulele grase) și crioradiofrecvența (tratează celulita avansată și ridică tegumentele). Cele două terapii sunt nedureroase, neinvazive, și sunt realizate în condiții de confort, de către personal specializat și instruit pentru a aplica terapii performante.

 

Tratamentele efectuate în centrul nostru sunt:

Tratamentele utilizate sunt:

Vă așteptăm, de asemenea, să vă bucurați de beneficiile hidromasajului, vibromasajului, împachetărilor corporale cu alge marine, ceai verde, flori de portocal, miere, struguri, ciocolată, nămol sapropelic sau să experimentați terapiile antistres, aplicate cu succes pentru relaxare, calmare, îmbunătățirea circulației.

Nutriționistul nostru vă stă la dispoziție pentru o analiză corectă a alimentației și a stilului de viață și pentru un plan alimentar personalizat, bazat pe alimente de bază, sănătoase, fără produse și soluții “minune”.

Beneficii

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!