Tratamente Corporale de Slăbit, Remodelare Corporală Nechirurgicală
despre noi

Profesionalism și rezultate pe termen lung

ELGIS este un centru de slăbire și remodelare corporală și estetică facială, situat în București, sector 1, zona Piața Romană.

Centrul propune o abordare holistică a procesului de slăbire, prin aplicarea de terapii și proceduri performante, recunoscute la nivel mondial, proceduri pe care le recomandăm să fie efectuate împreună cu o dietă echilibrată, personalizată.

ELGIS deține echipamente și tehnologie de ultimă generație, Sculptor fiind cel mai avansat echipament pentru slăbire și remodelare, echipament premiat în mod repetat la nivel mondial. Vei fi convins de avantajele Sculptor-ului încă de la prima ședință de HImFU, când centimetrul îți va arăta cu cel puțin 4 centimetri în minus la nivelul taliei, iar cântarul va coborî imediat.

Proceduri

Vă întâmpinăm cu drag, cu cele mai performante proceduri de slăbire și remodelare corporală, precum și proceduri de relaxare, menite să vă tonifice și să vă binedispună.

Slăbirea se produce prin aplicarea a două terapii revoluționare, HIMFU (sparge celulele grase) și crioradiofrecvența (tratează celulita avansată și ridică tegumentele). Cele doua terapii sunt nedureroase, neinvazive, și sunt ealizate în condiții de confort, de către personal specializat și instruit pentru a aplica terapii performante. 

Tratamentele efectuate în centrul nostru sunt: tratament slăbire localizată, tratament anticelulitic, tratament antiacneic, tratament tonifiere, tratament eliminare gușă, tratament ridicare fese, tratament lifting corporal, tratament lifting facial, tratament vergeturi, tratament contur brațe, tratament întinerire cu mezoterapie, tratament cuperoză, tratament curățare faciala profundă, tratament catifelare piele, tratament eliminare pungi, tratament recuperare postnatală, tratament recuperare post-cezariană, tratament antistres, tratament detoxifiere. 

Terapiile utilizate sunt: HImFU, crioradiofrecvență corporal și facial, masaj transdermic (LPG), electrostimulare, tunel cu infraroșu, împachetări, microdermoabraziune, mezoterapie, dermoled, electrostimulare, drenaj cu laser, termosudație, ultrasunete, radiofrecvență, drenaj facial.

Vă așteptăm, de asemenea, să vă bucurați de beneficiile hidromasajului, vibromasajului, împachetărilor corporale cu alge marine, ceai verde, flori de portocal, miere, struguri, ciocolată, nămol sapropelic sau să experimentați terapiile antistres, aplicate cu succes pentru relaxare, calmare, îmbunătățirea circulației.

Nutriționistul nostru vă stă la dispoziție pentru o analiză corectă a alimentației și a stilului de viață și pentru un plan alimentar personalizat, bazat pe alimente de bază, sănătoase, fără produse și soluții “minune”.

//]]>