Programul MagiQ Slăbire Intensivă

MagiQ - Tratament Corporal Complet pentru Slăbire în Kilograme și în Centimetri

Concept unic, cu 7 terapii de bază pentru slăbit. Implică lichefiere, lipoliză, compactare, drenaj, eliminare lichide retente și consum. Topim grăsimea cu HIMFU și o transformăm în masă musculară prin proceduri de biostimulare. Compoziția corpului începe să se schimbe rapid. Scade cantitatea de grăsime exterioară și grăsime viscerală, crește masa musculară și se îmbunătățește nivelul hidric. Slăbești în centimetri, dar și în kilograme, se îmbunătățește aspectul pielii, dispare aspectul de cojă de portocală. Ne asigurăm că este topită doar grăsimea, nu și masa musculară. Slăbirea se realizează pas cu pas, ședințele fiind efectuate o dată pe saptamană. Facilităm accesul la acest program cu reduceri considerabile și ședințe gratuite incluse la abonamente.

Slăbirea devine un proces corect de diminuare a grăsimii interne și externe, cu îmbunătățirea masei musculare și a nivelului hidric. Ședințele de lichefiere cu Himfu sunt urmate de drenaj limfatic, lifting corporal si terapii de consum prin activarea musculaturii. Lifting-ul corporal se realizează cu crio-radiofrecvență, iar drenajul limfatic se realizează cu dermocell/vibromatiq și presoterapie

Consumul lichidului gras se realizează prin biostimulare musculară și tunel cu infraroșu. Toate cele șapte terapii sunt complementare și au ca obiectiv atât slăbirea în centimetri, cât și slăbirea în kilograme prin schimbarea compoziției corporale. Cele șapte terapii se aplică într-o singură ședință – Protocol MagiQ, intr-un interval de două ore și jumătate. Ședințele sunt aplicate o dată pe săptămână, în abonamente de o lună, două sau trei luni. Pe perioada tratamentelor se asigură monitorizarea permanentă, în vederea optimizării rezultatelor. 

Prețurile utilizate pentru constituirea abonamentului sunt prețurile de la pachetele de 10 ședințe, cu 40% mai mici decât cele practicate la ședințele individuale. Abonamentele de două și trei luni au aplicate reduceri suplimentare și ședințe gratuite incluse. 

Pentru acces în program este necesară programarea la consiliere (gratuită) cu evaluare corporală.

Contactează-ne pentru programare la evaluare corporală gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

Ti-ai propus să slăbești, dar nu ești adeptul dietelor stricte ? Nici nu este cazul sa te supui la așa ceva, deoarece dietele nesupravegheate de un medic nutritionist,  îți vor produce un dezechilibru in organism, ceea ce poate genera serioase probleme digestive Si cum totul in viață necesită un echilibru controlat, specialiștii Centrului de Slabit Elgis din Bucuresti au dezvoltat un protocol unic de slăbire in kilograme și în centimetri. Se numește MagiQ, iar rezultatul final se masoară în diminuarea găsimii interne și externe, îmbunătățirea masei musculare și a nivelului hidric, un aspect tânar și mătăsos al pielii și o stare de satisfacție completă de felul  în care iți sunt remodelate formele corpului.

MagiQ este un tratament corporal complet de slăbire în kilograme și în centimetri, ce include cele mai eficiente terapii de slăbire si este pus in practică de către terapeuții Centrului de Slabit Elgis din Bucuresti cu ajutorul celor mai performante echipamente de infrumusetare si remodelare corporală din gama Sculptor de la Rowe. Tratamentul începe cu terapia Himfu Multifocal, o procedură cu un efect spectaculos, echivalentul unei Liposucții Nechirurgicale, care îți va topi grasimea distrugând prin ultrasunetele focusate la nivelul tesutului adipos, 40 milioane de celule adipoase într-o singură ședință de 30 de minute. Procedura in sine este foarte placută. Imaginează-ți cum ar fi să te relaxezi, iar aparatul să-ți redimensioneze talia, coapsele, picioarele și abdomenul cu 4 centimetri în minus, chiar de la prima ședință.

Tratamentul se bucură de un real succes, atât în rândul persoanelor sedentare, caât și în rândul persoanelor active care urmeză antrenamente sportive în mod constant.  După 30 de minute de Himfu Multifocal, se aplică o altă terapie, la fel de eficiență, Crio-Radiofrecventa, ce asigură un lifting corporal excelent, prin șocuri termice obținute la ăntersecția a două suprafețe cu temperaturi diferite, minus 10 grade la suprafața pielii și 60 de grade în profunzime.  Efectul este de slăbire și liftare asupra zonelor cu probleme cu tendință de prebușire/cădere. Abdomenul superior si inferior, soldurile, picioarele, zona coapselor sau a feselor și partea de sus a brațelor vor fi tratate cu o cremă pe bază de venin de viperă, astfel încât procesul de tratare a celulitei inestetice să fie accelerat, iar tegumentele să rămână netede și catifelate.

 Crio-radiofrecvența stimulează producția de colagen și reconstruiește rețelele de elastină atât de necesare pentru rejuvenarea pielii, Acesta este un tratament neinvaziv, ideal pentru compactarea țesuturilor și liftarea tegumentelor lăsate. Cele două terapii, Himfu multifocal și Crio-radiofrecvența, sunt terapii complementare, abordează probleme diferite ale țesutului gras, și converg spre același obiectiv – slăbirea localizată și îmbunățățirea calității și aspectului pielii. Aplicate împreună, cele două terapii au rezultate excelente în tratarea celulitei avansate. 

După ce vei termina cu un “duș cald și unul rece” respectiv Himfu si Crio-radiofrecventa, procesul de rasfat va continua cu Drenajul limfatic Dermocell. Masajul transdermic cu LASER va da elasticitate și fermitate corpului tau. Astfel, circulatia sangvina pe zonele tratate se va îmbunătăți considerabil, ceea ce va duce la accelerarea procesului de slăbire in kg și în cm. Va urma Vibromasajul pentru tratarea celulitei numit Vibromatique. Acesta va sparge nodulii celulitici, va accelera procesul de detoxifiere, va mari elasticitatea musulara, va reduce tensiunea musculara, cea care ne produce dureri de spate sau picioare, iar relaxarea totala in urma acestei terapii va fi una completa. Presoterapia realizată impreună cu Lipolaserul Mitsubishi 2022 vor produce transformari miraculoase asupra corpului tău. Celulele adipoase se vor micșora instant, iar acest lucru se va vedea chiar de la prima ședință. Dacă motivul unui țesut adipos gros este retenția de apă, atunci Lipolaserul te va ajuta să elimini lichidul acumulat, reducând de la o ședință la alta stratul de grăsime. 

Biostimularea musculara si tunelul cu infrarosu combină program de remodelare corporala. Electrostimularea este echivalentul unui fitness intensiv, doar ca in loc sa muncesti tu la sala 6-8 ore fara intrerupere, vei sta relaxat 45 de minute, iar electrozii montati pe toate zonele corpului iti vor tonifia musculara, iti va accelera arderea grasimilor, iti va  oxigena zonele tratate si te va face sa te simti minunat in procesul de remodelare corporala din cadrul protocolului MagiQ

 Biostimularea Musculară se face concomitent cu sauna, o procedură plăcută asigurată de un dispozitiv de înaltă tehnologie utilizat în mod cureent în tratamentele corporale pentru slăbit, respectiv Tunel no cellulite cu raze infraroșii Temperatura poate ajunge până la + 90 de grade C, fară a se simți însă o caldură sufocantă, dar pentru persoanele sensibile la căldură poate fi aplicată și la temperaturi mai scăzute. Ședințele în tunelul cu infraroșu ajută organismul să elimine retenția de apă, ameliorează durerile articulare, iar datorită traspirației intensive, corpul este eliberat de toxine, iar grăsimea se topește într-un ritm accelerat. Asadar, Protocolul MagiQ asigură o slăbire în kg și în centimetri într-un mod sănătos și sustenabil, prin scăderea grăsimii interne și externe și prin creșterea masei musculare și îmbunătățiea nivelului hidric celular. 


Programeaza-te pentru o evaluare corporala 3D si lasă-te pe mâinile celor care îți vor remodela corpul, astfel încât să fii mandru/a de noul tău look. Toate acestea, fară durere și fară a necesita o perioadă de recuperare, iar după terminarea ședințelor, te poți întoarce la activitățile tale zilnice, cu mențiunea că vei fi mult mai relaxat și într-o formă mult mai suplă.

Obiective

Beneficii

MagiQ -Tratament Corporal Complet pentru Slăbire și Remodelare

Protocolul conține 7 terapii de bază pentru slăbire în kg și centimetri. Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână.

1 lună

4 ședințe
3.900 lei
 • Monitorizare
 • 4 ședințe HIMFU 30 minute (lichefiere)
 • 4 ședințe CrioRadiofrecvență 30 minute (compactare)
 • 4 șed. Lipolaser Mitsubishi - 30 min (lipoliză)
 • 4 ședințe masaj transdermic 10 minute / 4 ședințe presoterapie 20 minute (drenaj local și general)
 • 4 ședințe electrostimulare 45 minute (consum si tonifiere musculară)
 • 4 ședințe tunel si cuvertă 45 minute (detoxifiere, eliminare retenție de apă)

2 luni (-7%)

8 ședințe+ 1 ședință gratuită
7400
7.161 lei
 • Monitorizare
 • 8 ședințe HIMFU 30 minute (lichefiere)
 • 8 ședințe CrioRadiofrecvență 30 minute (compactare)
 • 8 șed. Lipolaser Mitsubishi - 30 min (lipoliză)
 • 8 ședințe masaj transdermic 10 minute / 8 ședințe presoterapie 20 minute (drenaj local și general)
 • 8 ședințe electrostimulare 45 minute (consum și tonifiere musculară)
 • 8 ședințe tunel si cuvertă 45 minute (detoxifiere, eliminare retenție de apă)
Popular

3 luni (-15%)

12 ședințe+2 ședințe gratuite
11100
9.775 lei
 • Monitorizare
 • 12 ședințe HIMFU 30 minute (lichefiere)
 • 12 ședințe CrioRadiofrecvență 30 minute (compactare)
 • 12 șed. Lipolaser Mitsubishi - 30 min (lipoliză)
 • 12 ședințe masaj transdermic 10 minute / 12 ședințe presoterapie 20 minute (drenaj local și general)
 • 12 ședințe electrostimulare 45 minute (consum și tonifiere musculară)
 • 12 ședințe tunel si cuvertă 45 minute (detoxifiere, eliminare retenție de apă)

de reținut: abonamentele sunt constituite prin utilizarea celor mai mici prețuri de la pachetele de 10 ședințe, cu reducere de minim 40%. Abonamentele de 2 și 3 luni beneficiază de reduceri suplimentare de 7%, respectiv 15%, precum și de ședințe gratuite incluse.  Prețurile terapiilor utilizate pentru abonamentele de o lună sunt: HIMFU – 280 lei, Crioradiofrecvență 280 lei, Presoterapie 80 lei, Masaj Transdermic 60 lei, Electrostimulare 50 lei, Tunel Infraroșu 50 lei, Lipolaser 150 lei. 

Echipamente/omologari/autorizari/avize

Toate echipamentele centrului Elgis sunt omologate,  sunt in perfecta stare de functionare și sunt verificate permanent. Personalul beneficiaza de instruire constanta privind aplicarea terapiilor si optimizarea rezultatelor. Centrul de Slăbit Elgis detine toate autorizarile si avizele de functionare conform legislatiei in vigoare.

Rezultate

In cele mai multe cazuri, rezultatele se văd de la prima ședință. De la o persoană la alta rezultatele pot fi diferite, in functie de structura tesuturilor, de stilul de viață, de modul în care sunt urmate recomandarile de optimizare a rezultatelor. Pe parcursul terapiilor este monitorizat progresul personal, prin scanare 3D si, daca este cazul, pot interveni modificari in scopul îmbunătățirii progresului. Avand in vedere ca exista si variabile care nu depind de noi, centrul nu poate face niciun pronostic privind progresul personal, ci doar estimări orientative, pe baza experientelor anterioare.  

Recomandări 

Recomandarile vizează adoptarea unor principii sanatoase de organizare a alimentatiei zilnice, cum af fi: servirea a trei mese principale si doua gustari, la intervale de aproximativ 2.5 sau 3 ore, aport crescut de lichide calde, miscare/mers pe jos/ inot. Pe perioada tratamentelor corporale se evită consumul alimentelor pe bază de ulei, se evită consumul de alcool, condimente, alimente procesate. 

Abonamente

Tratamentele corporale se aplică cu echipamente moderne, de ultimă generație și au rezultate dovedite clinic. Fiind tratamente nechirurgicale, este nevoie de timp pentru a obține rezultatele așteptate, tratamentele fiind aplicate sâptămânal, pe perioade cuprinse intre o luna și trei luni. Abonamentele facilitează accesul la servicii in conditii speciale de pret, reducerile ajungand la peste 50% fata de preturile afisate pe site. In abonamente sunt incluse facilitati si beneficii precum: parcare pe toata perioada tratamentelor, sedinte gratuite incluse, reduceri pentru cupluri, posibilitatea de reprogramare a sedintelor.

Pentru abonamentul stabilit (o luna, doua luni sau trei luni) sedintele se achita in avans, în momentul rezervării intervalului orar disponibil, în baza listei de prețuri pusă la dispoziție de centrul Elgis, lista care se regaseste pe site. Contravaloarea abonamentului nu va fi restituită, toate resursele necesare terapiilor – resurse umane, logistice si de timp, fiind rezervate si alocate imediat clientului, in totalitate, in conditii speciale de pret, chiar de la momentul achizitionarii abonamentului. Sedintele neefectuate nu se rambursează.

Valabilitate abonament și condiții de reprogramare

Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor vă facem cunoscute conditiile de reprogramare:

• Poate fi reprogramată doar o ședință din 4, sau 2 din 8, sau 3 din 12.

• Durata de implementare a ședințelor este perioada de implementare, plus o săptămână pentru fiecare lună de abonament.

• O ședință poate fi reprogramată doar dacă reprogramarea este anunțată cu minim 24 de ore înainte de ora la care a fost fixată.

• Reprogramarea se poate face doar de catre abonati si se va face doar prin mesaj scris, trimis pe telefonul sau emaiul firmei. Nu se acceptă reprogramările prin apeluri telefonice.

• Exemplu de mesaj de reprogramare: Rog reprogramarea ședinței de mâine pentru data de.., ora… .

• Noul interval orar propus de client pentru reprogramare va fi confirmat de Elgis, în scris, pe baza disponibilităților. În lipsa disponibilităților, Elgis va face alte propuneri.

• Odată reprogramată, ședința nu mai poate fi amânată, indiferent de motiv. Astfel, va rugam ca inainte de reprogramare sa va asigurati ca exista disponibilitate reala de timp pentru a urma sedinta reprogramata, altfel va fi anulata pentru neprezentare.

• Sunt definitiv pierdute și nu vor mai putea fi efectuate ședințele la care nu v-ați prezentat a doua oară, sau ședințele programate la care nu ați solicitat reprogramare în scris, cu cel puțin 24 de ore înainte.

Plăți

Plata ședințelor/abonamentelor se face cu cardul, la sediul firmei, sau prin transfer bancar. Ședințele și abonamentele se achită la început, integral, iar pe baza confirmărilor de plată se fac programările. Plata se poate face și in trei rate, cu Card Avantaj. 

Parcare

Pentru abonamentele de minim 4 sedinte, centrul de slabit Elgis pune la dispozitie cartele pentru acces in parcare. Cartelele sunt valabile exclusiv pe perioada terapiilor, se vor ridica de la Elgis dupa achitarea abonamentului si se vor restitui la ultima sedinta. Este interzisa utilizarea parcarii dupa finalizarea abonamentelor