fbpx
APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Liposucție Nechirurgicală cu HIMFU

Te confrunți cu Grăsimea Localizată?

Alege HIMFU – procedură de LICHEFIERE, cu ultrasunete de înaltă frecvență, ce are ca obiectiv reducerea grăsimii localizate. Este sigură și neinvazivă și se aplică pe abdomen, laterale, pectorali, coapse, gușă, brațe sau picioare. Este urmată de proceduri neinvazive de drenaj, consum și compactare.  Rezultatele se văd imediat,  de la prima ședință, în kilograme și în centimetri, și sunt evidențiate grafic, prin scnare 3D. Se incepe cu o evaluare corporală gratuită.

5/5

Peste 1000+ clienți mulțumiți

Programează-te la Evaluare Corporală Gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut specializat în remodelare corporală, pentru detalii și programări! La evaluare corporală afli care este structura corporală, care sunt cauzele acumulării de kilograme sau modificarea aspectului tegumetelor, precum și cum poți aduce îmbunătățiri considerabile prin terapii sigure și neinvazive, in soluții personalizate. 

HIMFU și terapiile de suport

Terapia HIMFU este urmată de o procedură de drenaj local și drenaj general, proceduri de compactare a țesuturilor, de consum al lichidului gras la nivel muscular și de eliminare a lichidelor retente. Pentru stabilirea tratamentului corporal se începe cu o evaluare corporală gratuită, cu tehnologie de evaluare 3D.

Rezultatele se mențin pe termen lung

HIMFU (High Intensity MultiFocal Ultrasounds) este procedură de lichefiere, care transformă grăsimea solidă în grăsime lichidă cu ajutorul ultrasunetelor de înată frecvență. Rezultatele se observă de la prima ședință, atât în centimetri (1-4), cât și în kilograme (3-4-5 kg grăsime exterioară din prima luna).

Monitorizare permanentă a rezultatelor

Se evidențiază compoziția corpului, se stabilesc obiectivele și formula de tratament. Monitorizarea privind evoluția tratamentului se face pe tot parcursul tratamentului, în vederea optimizării rezultatelor.

High Intensity Multifocal Ultrasounds

Cum acționeză HIMFU la nivelul țesuturilor?

HIMFU (High Intensity Multifocal Ultrasounds) este un tratament corporal cu ultrasunete de înaltă frecvență, o terapie de bază, care acționează la nivelul țesutului gras, prin distrugerea adipocitelor. Ultrasunetele generează o creștere a temperaturii în țesutul adipos, provocând vibrații ale adipocitelor, care duc la ruperea cu ușurință a membranei celulare.

Cu ce este aplicat HIMFU?

HIMFU ste aplicat cu Sculptor, dispozitiv estetico-medical apreciat în întreaga lume.

Unde mai este utilizat HIMFU?

HIMFU este utilzat și în medicină pentru distrugerea celulelor canceroase.

HIMFU - terapie aplicată la nivel mondial

Este foarte populară și se utilizează la scară largă în special în țările din America de Sud, cu tradiție în terapiile de frumusețe – Argentina, Columbia, Brazilia, Paraguay, dar și în Europa în țări precum Spania, Italia, Portugalia, Germania, Austria.

liposuctie HIMFU
Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74

Cum pot accesa HIMFU?

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut, pentru detalii și programări! La evaluare corporală vei afla lucruri interesante despre structura corporală, precum și care sunt cauzele acumulării de kilograme sau modificarea aspectului tegumetelor și cum poți aduce îmbunătățiri prin terapii sigure și neinvazive. Vei primi gratuit raportul de evaluare pe email.

De ce HIMFU?

Consultație gratuită

Planul de tratament este stabilit în cadrul unei consultații gratuite, după evaluarea corporală. Rezultatele se văd imediat și sunt monitorizate grafic pe toată perioada aplicării tratamentelor corporale. Rezultatele implică scăderea cantității de grăsime localizată, dar și de grăsime corporală, creșterea nivelului hidric la nivel celular, creșterea masei musculare, îmbunătățirea parametrilor IMC sau rată metabolică de bază.

Despre HIMFU

Pentru Efecte Spectaculoase HIMFU se aplică în Protocol MagiQ

În cadrul protocolului, ședințele de HIMFU sunt acompaniate de terapii de suport precum crio – radiofrecvență pentru compactarea și netezirea țesuturilor, de ședințe de lipolaser, pentru tratarea celulitei, de dermocell și presoterapie pentru drenajul local și general al lichidului gras, precum și de stimulare musculară si tunel cu infraroșu pentru consumul lichidului gras și dezvoltarea masei musculare.
Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână. Tratamentul poate fi aplicat 1, 2 sau 3 luni.
hi81d
Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Nina Oprea
  Nina Oprea

  Client HIMFU

  Un loc magic, personal amabil, calificat și prietenos. Am simțit schimbarea după doar 3 ședințe. Sunt convinsă că sunt pe drumul cel bun pentru cea mai bună versiune a mea. Veniți să vă convingeți!

  Ramona Popescu
   Ramona Popescu

   Client HIMFU

   Serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Personalul este atent și profesionist. Cu siguranță mă voi reîntoarce pentru mai multe tratamente la Elgis.

   Nedelcu Florina
    Nedelcu Florina

    Client HIMFU

    Doamnele terapeut sunt minunate, profi, amabile și te fac, foarte ușor, să te simți de-a casei. Oferă atenția necesară evoluției frumoase spre rezultatele dorite și sunt foarte deschise la comunicare.

    Mihaela Marin
     Mihaela Marin

     Client HIMFU

     Profesionalism, seriozitate, rezultate excepționale intr-un timp scurt datorită domnișoarei Francine. Mulțumesc Centrul Elgis!

     Virginia Lixandru
      Virginia Lixandru

      Client HIMFU

      Energia spațiului și dedicarea personalului îți transmit încredere, relaxare, comfort. Terapeuții cât și aparatele, sunt la un nivel superior!

      pe termen lung

      HIMFU - Terapie Revoluționară

      HIMFU este un tratament inovator, ce are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală: distrugerea definitivă a unui număr mare de adipocite. Terapia HIMFU se bazează pe ultrasunete de înaltă frecvență, care creează un mediu termic la nivelul adipocitelor, mediu ce reușește să reducă țesutul gras subcutanat, fără a deteriora dermul, epiderma sau țesuturile adiacente. Temperatura crescută generează vasodilatație capilară, îmbunătățind astfel oxigenarea și sporind lipoliza. Rezultatele protocolului complet, având HIMFU ca terapie de bază, implică o schimbare profundă a structurii corporale.

      Reduce capacitatea țesutului de a mai acumula grăsimi

      Fiind o procedură non-invazivă și nedureroasă, liposucția nechirurgicală cu HIMFU este o terapie unică, patentată pentru slăbirea localizată prin unde focalizate, care distrug garantat și în siguranță peste 40 de milioane de celule adipoase, pe fiecare zonă de tratament, fără a leza țesut adiacent.

      Inovație cu rezultate remarcabile

      Spre deosebire de celelalte echipamente de cavitație cu frecvență joasă (35- 80kHz), terapia HIMFU cu frecvență înaltă (2.7MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile de până la 2-4 cm în doar o ședință. Rezultatele sunt măsurabile atât în kilograme, cât și în centimetri pierduți după fiecare ședință.

      Terapie îndrăgită atât de femei, cât și de bărbați

      Această schimbare este rezultatul unui proces corect si complet de slăbire, unde grăsimea exterioară se topește, iar masa musculară și nivelul hidric se îmbunătățesc. Toate procedurile aplicate în protocol sunt neinvazive și nedureroase și sunt apreciate atât de femei, cât și de bărbați.

      Vei primi raportul complet printat sau pe email

      Rezultate pas cu pas

      Evaluarea se realizează în cadrul unei ședințe de consiliere, folosind aparatură performantă de analiză corporală, prin scanare 3D. Vei afla care este compoziția corpului tău:

      Raport complet pe e-mail

      Vei primi raportul complet printat sau pe email, iar la final vei avea un plan personalizat de slăbire în kilograme și centimetri. Ședința de consiliere, evaluarea corporală și planul de terapii sunt oferite gratuit. Consilierea are loc de luni până joi și sâmbată, în intervalul 10.00 -18.00 și este realizată de consilieri și terapeuți cu vastă experiență profesională. Locurile sunt limitate și se completează pe baza programărilor.

      Beneficii

      Obiective

      despre HIMFU

      Întrebări frecvente

      Siguranța, confortul și eficiența, ultrasunetele fiind emise și dirijate în mod multifocalizat, cu o adâncime controlată de 2,5 cm, ceea ce permite o vibrație în țesutul adipos cu distrugerea consecventă a celulelor grase, fără niciun disconfort pentru pacient. HImFU este un tratament care permite reducerea de 1 până la 3 cm a conturului corpului într-un mod total nedureros, ceea ce îl face o terapie foarte eficientă pentru combaterea adipozității localizate și realizarea unei remodelări corporale incredibile.
      • Tratament plăcut și nedureros;
      • Este rapid și ușor de aplicat;
      • Nu necesită spitalizare sau perioadă de recuperare;
      • Nu lasă urme sau cicatrici;
      • Rezultatele se mentin pe termen lung și nu au efecte dăunătoare asupra sănătății.

      Grasime localizată cu o grosime mai mare de 2,5 cm & celulita.

      Se revine la activitățile cotidiene imediat după ședința de terapie.

      Recomandări:

      • Mențineți o bună hidratare pentru a favoriza eliminarea toxinelor pe perioada tratamentului.
      • Reduceți aportul caloric și creșteți activitatea fizică pentru a accelera metabolismul trigliceridelor eliberate în timpul tratamentului.

      Cu aceste recomandări, rezultatele obținute pe perioada tratamentului cu HImFU sunt mult îmbunătățite.

      • Reducerea cu 2 până la 4 cm a circumferinței taliei după prima ședință;
      • Remodelarea corporală;
      • Efecte durabile în timp.

      Se recomandă efectuarea drenajului limfatic al zonei tratate, cu Dermohealth, după fiecare ședintă. 

      După sesiunea HImFU, se poate aplica cu succes Crioradiofrecvență, pentru îmbunătățirea aspectul și pentru ridicarea pielii în zona tratată.

      Nu au fost raportate efecte adverse după tratamentul cu HImFU.

      Tratamentul se poate aplica pe abdomen, flancuri, coapse, în special în zone unde statul de grăsime are o grosime de peste 2.5 cm.
      Galerie

      Rezultate înainte și după

      Urmărește filmele explicative

      Topirea grăsimilor

      Pregătire HImFU

      Sculptor