fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Liposucție Nechirurgicală cu HIMFU

Numărul 1 în Slăbirea Localizată cu HIMFU

Kilogramele de grăsime se topesc și se transformă în masă musculară

Himfu este considerată în acest moment cea mai eficientă terapie pentru slăbirea localizată, cu rezultate excelente la nivelul abdomenului, laterale, pectorali, coapse, gușă, brațe sau picioare. HIMFU (High Intensity MultiFocal Ultrasounds) este procedură de lichefiere, care transformă grăsimea solidă în grăsime lichidă cu ajutorul ultrasunetelor de înată frecvență. Rezultatele se observă de la prima ședință, atât în centimetri (1-4), cât și în kilograme (3-4-5 kg grăsime exterioară din prima luna). 

Terapia HIMFU este urmată de procedură de drenaj local și drenaj general, proceduri de compactare a țesuturilor, de consum al lichidului gras la nivel muscular și de eliminare a lichidelor retente.  Pentru stabilirea tratamentului corporal se începe cu o evaluare corporală gratuită, cu tehnologie de evaluare 3D, Se evidențiază compoziția corpului, se stabilesc obiectivele și formula de tratament. Monitorizarea privind evoluția tratamentului se face pe tot parcursul tratamentului, în vederea optimizării rezultatelor. 

Programează-te acum la evaluare corporală gratuită, direct la telefon 0722696843 sau prin completarea formularului de mai jos.

Mai multe rezultate pot fi văzute pe pagina noastră de Facebook

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74 - Loc de parcare asigurat

Programează-te la Evaluare Corporală Gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut, pentru detalii și programări! La evaluare corporală vei afla lucruri interesante despre structura corporală, precum și care sunt cauzele acumulării de kilograme sau modificarea aspectului tegumetelor și cum poți aduce îmbunătățiri prin terapii sigure și neinvazive. Vei primi gratuit raportul de evaluare pe email.

De ce să alegi terapia HIMFU

Mai multe despre Tehnologia HIMFU

HIMFU (High Intensity Multifocal Ultrasounds) este un tratament corporal cu ultrasunete de înaltă frecvență, o terapie de bază, care acționează la nivelul țesutului gras, prin distrugerea adipocitelor.

Ultrasunetele generează o creștere a temperaturii în țesutul adipos, provocând vibrații ale adipocitelor, care duc la ruperea cu ușurință a membranei celulare.

Ultrasunetele HIMFU sunt orientate în V, sub piele, la nivelul celulei, și acționează prin precipitarea grăsimii din interiorul adipocitelor, forțând membrana celulară și eliberând trigliceridele. Ulterior, trigliceridele sunt utilizate ca sursă de energie pentru dezvoltarea masei musculare.

HIMFU este aplicat cu Sculptor, dispozitiv estetico medical apreciat în întreaga lume.

Terapia HIMFU este foarte populară și se utilizează la scară largă în special în țările din America de Sud, cu tradiție în terapiile de frumusețe – Argentina, Columbia, Brazilia, Paraguay, dar și în Europa în țări precum Spania, Italia, Portugalia, Germania, Austria.

HIMFU este utilzată și în medicină pentru distrugerea celulelor canceroase.

Planul de tratament este stabilit în cadrul unei consultații gratuite, după evaluarea corporală. Rezultatele se văd imediat și sunt monitorizate grafic pe toată perioada aplicării tratamentelor corporale. Rezultatele implică scăderea cantității de grăsime localizată, dar și de grăsime corporală, creșterea nivelului hidric la nivel celular, creșterea masei musculare, îmbunătățirea parametrilor IMC sau rată metabolică de bază.

Pentru Efecte Spectaculoase HIMFU se aplică în Protocol MagiQ

În cadrul protocolului, ședințele de HIMFU sunt acompaniate de terapii de suport precum crio – radiofrecvență pentru compactarea și netezirea țesuturilor, de ședințe de lipolaser, pentru tratarea celulitei, de dermocell și presoterapie pentru drenajul local și general al lichidului gras, precum și de stimulare musculară si tunel cu infraroșu pentru consumul lichidului gras și dezvoltarea masei musculare.

Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână. Tratamentul poate fi aplicat 1, 2 sau 3 luni.

Întrebări frecvente despre HIMFU

Siguranța, confortul și eficiența, ultrasunetele fiind emise și dirijate în mod multifocalizat, cu o adâncime controlată de 2,5 cm, ceea ce permite o vibrație în țesutul adipos cu distrugerea consecventă a celulelor grase, fără niciun disconfort pentru pacient. HImFU este un tratament care permite reducerea de 1 până la 3 cm a conturului corpului într-un mod total nedureros, ceea ce îl face o terapie foarte eficientă pentru combaterea adipozității localizate și realizarea unei remodelări corporale incredibile.
 • Tratament plăcut și nedureros;
 • Este rapid și ușor de aplicat;
 • Nu necesită spitalizare sau perioadă de recuperare;
 • Nu lasă urme sau cicatrici;
 • Rezultatele se mentin pe termen lung și nu au efecte dăunătoare asupra sănătății.

Grasime localizată cu o grosime mai mare de 2,5 cm & celulita.

Se revine la activitățile cotidiene imediat după ședința de terapie.

Recomandări:

 • Mențineți o bună hidratare pentru a favoriza eliminarea toxinelor pe perioada tratamentului.
 • Reduceți aportul caloric și creșteți activitatea fizică pentru a accelera metabolismul trigliceridelor eliberate în timpul tratamentului.

Cu aceste recomandări, rezultatele obținute pe perioada tratamentului cu HImFU sunt mult îmbunătățite.

 • Reducerea cu 2 până la 4 cm a circumferinței taliei după prima ședință;
 • Remodelarea corporală;
 • Efecte durabile în timp.

Se recomandă efectuarea drenajului limfatic al zonei tratate, cu Dermohealth, după fiecare ședintă. 

După sesiunea HImFU, se poate aplica cu succes Crioradiofrecvență, pentru îmbunătățirea aspectul și pentru ridicarea pielii în zona tratată.

Nu au fost raportate efecte adverse după tratamentul cu HImFU.

Tratamentul se poate aplica pe abdomen, flancuri, coapse, în special în zone unde statul de grăsime are o grosime de peste 2.5 cm.

HIMFU - terapie de bază

HIMFU acționează cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență, producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor.

Rezultatele obținute cu HIMFU se mențin pe termen lung

HIMFU este un tratament inovator, ce are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală: distrugerea definitivă a unui număr mare de adipocite. Terapia HIMFU se bazează pe ultrasunete de înaltă frecvență, care creează un mediu termic la nivelul adipocitelor, mediu ce reușește să reducă țesutul gras subcutanat, fără a deteriora dermul, epiderma sau țesuturile adiacente. Temperatura crescută generează vasodilatație capilară, îmbunătățind astfel oxigenarea și sporind lipoliza.
Rezultatele protocolului complet, având HIMFU ca terapie de bază, implică o schimbare profundă a structurii corporale.

Rezultatele sunt măsurabile atât în kilograme, cât și în centimetri pierduți după fiecare ședință.

Fiind o procedură non-invazivă și nedureroasă, liposucția nechirurgicală cu HIMFU este o terapie unică, patentată pentru slăbirea localizată prin unde focalizate, care distrug garantat și în siguranță peste 40 de milioane de celule adipoase, pe fiecare zonă de tratament, fără a leza țesut adiacent. Spre deosebire de celelalte echipamente de cavitație cu frecvență joasă (35- 80kHz), terapia HIMFU cu frecvență înaltă (2.7MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile de până la 2-4 cm în doar o ședință.

Această schimbare este rezultatul unui proces corect si complet de slăbire, unde grăsimea exterioară se topește, iar masa musculară și nivelul hidric se îmbunătățesc. Toate procedurile aplicate în protocol sunt neinvazive și nedureroase și sunt apreciate atât de femei, cât și de bărbați.

Beneficii

Obiective

Începem cu o Evaluare corporală 3D și consiliere GRATUITĂ!

Evaluarea se realizează în cadrul unei ședințe de consiliere, folosind aparatură performantă de analiză corporală, prin scanare 3D. Vei afla care este compoziția corpului tău:

 • nivelul de grăsime exterioară
 • nivelul de grăsime viscerală
 • masa musculară,
 • nivel de hidratare
 • vârsta metabolică a corpului tău
 • rata metabolică de bază
 • precum și alti indicatori importanți absolut necesari pentru stabilirea unui plan de terapii cu HIMFU.

Vei primi raportul complet printat sau pe email, iar la final vei avea un plan personalizat de slăbire în kilograme și centimetri. Ședința de consiliere, evaluarea corporală și planul de terapii sunt oferite gratuit. Consilierea are loc de luni până joi și sâmbată, în intervalul 10.00 -18.00 și este realizată de consilieri și terapeuți cu vastă experiență profesională. Locurile sunt limitate și se completează pe baza programărilor.

Galerie

Urmărește filmele explicative

Topirea grăsimilor

Pregătire HImFU

Sculptor

Articole de pe Blogul nostru