Liposuctie Nechirurgicală cu HIMFU

Liposucție Nechirurgicală cu HIMFU
schimbă compoziția corporală: kilogramele de grăsime se topesc iar masa musculară se dezvoltă

HIMFU este cea mai apreciată terapie pentru slăbirea localizată, cu rezultate excelente la nivelul abdomenului, laterale, pectorali, coapse. Rezultatele implică scăderea cantității de grăsime localizată. Rezultatele apar imediat, atât prin scăderea în kilograme, cât și în centimetri, și sunt evidențiate grafic pe perioada aplicării tratamentelor corporale.

Liposuctia Nechirurgicala cu HIMFU este 100% sigură, neinvazivă și nedureroasă.

Planul personalizat de tratamente corporale este stabilit în cadrul unei consultații gratuite, după evaluarea corporală. Procedura este urmată atât de persoanele normoponderale cu grasime localizată, cât și de persoanele supraponderale. Tratamentele se aplică o dată pe sâptâmână și este însoțit de terapii de suport pentru drenaj, compactare și consum la nivel muscular.

Contactează-ne pentru programare la consiliere cu evaluare corporală

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut, pentru detalii și programări!

Obiective

Beneficii

Liposuctie Nechirurgicală cu HIMFU
lichefiază grăsimea și dezvoltă musculatura


Despre HIMFU

HIMFU este un tratament corporal, o terapie de bază, cu ultrasunete de înalta frecvență, care acționează la nivelul țesutului gras, prin distrugerea adicocitelor.

Ultrasunetele HIMFU sunt orientate în V, sub piele, la nivelul celulei, și actioneaza prin precipitarea grăsimii din interiorul adipocitelor, forțând membrana celulară și eliberând trigliceridele. 

Ultrasunetele generează o creștere a temperaturii în țesutul adipos, provocând vibrații ale adipocitelor, care duc la ruperea cu ușurință a membranei celulare și eliberarea trigliceridelor. 

Ulterior, trigliceridele vor fi utilizate ca sursă de energie pentru dezvoltarea masei musculare. 

HIMFU este aplicat cu Sculptor, dispozitiv estetico medical apreciat în intreaga lume.

Terapia HIMFU este foarte populară și se utilizează la scară largă în special în țările din America de Sud, cu tradiție în terapiile de frumusete – Argentina, Columbia, Brazilia, Paraguay, dar și in Europa în tări precum Spania, Italia, Portugalia, Germania, Austria.

HIMFU este utilzată și în medicină pentru distrugerea celulelor canceroase. 

Pentru efecte spectaculoase

Pentru efecte spectaculoase, ședințele de HIMFU sunt  acompaniate de terapii de suport precum crio – radiofrecvență pentru compactarea și netezirea țesuturilor, de ședințe de lipolaser, pentru tratarea celulitei, de dermocell si presoterapie pentru drenajul local și general al lichidului gras, precum și de stimulare musculara si tunel cu infraroșu pentru consumul lichidului gras și dezvoltarea masei musculare. Accesează pagina dedicată și află mai multe despre protocolul MagiQ

Prețuri la abonamente
MagiQ -Tratament Corporal Complet de Slăbire și Remodelare

Protocolul conține 7 terapii de bază pentru slăbire în kg și centimetri. Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână.

1 lună

4 ședințe
3.900 lei
 • Monitorizare
 • 4 ședințe HIMFU 30 minute (lichefiere)
 • 4 ședințe CrioRadiofrecvență 30 minute (compactare)
 • 4 șed. Lipolaser Mitsubishi - 30 min (lipoliză)
 • 4 ședințe masaj transdermic 10 minute / 4 ședințe presoterapie 20 minute (drenaj local și general)
 • 4 ședințe electrostimulare 45 minute (consum si tonifiere musculară)
 • 4 ședințe tunel si cuvertă 45 minute (detoxifiere, eliminare retenție de apă)

2 luni (-7%)

8 ședințe+ 1 ședință gratuită
7400
7.161 lei
 • Monitorizare
 • 8 ședințe HIMFU 30 minute (lichefiere)
 • 8 ședințe CrioRadiofrecvență 30 minute (compactare)
 • 8 șed. Lipolaser Mitsubishi - 30 min (lipoliză)
 • 8 ședințe masaj transdermic 10 minute / 8 ședințe presoterapie 20 minute (drenaj local și general)
 • 8 ședințe electrostimulare 45 minute (consum și tonifiere musculară)
 • 8 ședințe tunel si cuvertă 45 minute (detoxifiere, eliminare retenție de apă)
Popular

3 luni (-15%)

12 ședințe+2 ședințe gratuite
11100
9.775 lei
 • Monitorizare
 • 12 ședințe HIMFU 30 minute (lichefiere)
 • 12 ședințe CrioRadiofrecvență 30 minute (compactare)
 • 12 șed. Lipolaser Mitsubishi - 30 min (lipoliză)
 • 12 ședințe masaj transdermic 10 minute / 12 ședințe presoterapie 20 minute (drenaj local și general)
 • 12 ședințe electrostimulare 45 minute (consum și tonifiere musculară)
 • 12 ședințe tunel si cuvertă 45 minute (detoxifiere, eliminare retenție de apă)

de reținut: abonamentele sunt constituite prin utilizarea celor mai mici prețuri de la pachetele de 10 ședințe, cu reducere de minim 40%. Abonamentele de 2 și 3 luni beneficiază de reduceri suplimentare de 7%, respectiv 15%, precum și de ședințe gratuite incluse.  Prețurile terapiilor utilizate pentru abonamentele de o lună sunt: HIMFU – 280 lei, Crioradiofrecvență 280 lei, Presoterapie 80 lei, Masaj Transdermic 60 lei, Electrostimulare 50 lei, Tunel Infraroșu 50 lei, Lipolaser 150 lei. 

Rezultatele se mențin pe termen lung

liposuctie nechirurgicala

Rezultatele protocolului complet, având HIMFU ca terapie de bază, implică o schimbare profundă a structurii corporale. 

Această schimbare este rezultatul unui  proces corect si complet de slăbire, unde grăsimea exterioară și interioară se topesc, iar masa musculară și nivelul hidric se îmbunătățesc. 

Toate procedurile aplicate în protocol sunt neinvazive și nedureroase și sunt apreciate atât de femei, cât și de bărbați. 

 

Fiind o procedură non-invazivă și nedureroasă, liposuctie nechirurgicala cu HIMFU este o terapie unică, patentată pentru slăbirea localizată prin unde focalizate, care distrug garantat și în siguranță peste 40 de milioane de celule adipoase, pe fiecare zonă de tratament, fără a leza țesut adiacent. 

Terapia HIMFU se bazează pe ultrasunete de înaltă frecvență, care creează un mediu termic la nivelul adipocitelor, mediu ce reușește să reducă țesutul gras subcutanat, fără a deteriora dermul, epiderma sau țesuturile adiacente.  Temperatura crescută generează vasodilatație capilară, îmbunătățind astfel oxigenarea și sporind lipoliza.

HIMFU este un tratament inovator, ce are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală: distrugerea definitivă a unui număr mare de adipocite. 

Rezultatele sunt măsurabile atat in kilograme, cât în centimetri pierduți după fiecare ședință. Acționează cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență, producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor. 

Spre deosebire de celelalte echipamente de cavitație cu frecvență joasă (35- 80kHz), terapia HIMFU cu frecvență înaltă (2.7MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile de până la 2-4 cm în doar o ședință.

Întrebări frecvente

Siguranța, confortul și eficiența, ultrasunetele fiind emise și dirijate în mod multifocalizat, cu o adâncime controlată de 2,5 cm, ceea ce permite o vibrație în țesutul adipos cu distrugerea consecventă a celulelor grase, fără niciun disconfort pentru pacient. HImFU este un tratament care permite reducerea de 1 până la 3 cm a conturului corpului într-un mod total nedureros, ceea ce îl face o terapie foarte eficientă pentru combaterea adipozității localizate și realizarea unei remodelări corporale incredibile.

 • Tratament plăcut și nedureros;
 • Este rapid și ușor de aplicat;
 • Nu necesită spitalizare sau perioadă de recuperare;
 • Nu lasă urme sau cicatrici;
 • Rezultatele se mentin pe termen lung și nu au efecte dăunătoare asupra sănătății.
 • Grasime localizată cu o grosime mai mare de 2,5 cm.

 • Celulita.

 • O ședință durează maximum 30 de minute.

 • Se revine la activitățile cotidiene imediat după ședința de terapie.

  Recomandări:

  • Mențineți o bună hidratare pentru a favoriza eliminarea toxinelor pe perioada tratamentului.
  • Reduceți aportul caloric și creșteți activitatea fizică pentru a accelera metabolismul trigliceridelor eliberate în timpul tratamentului.

  Cu aceste recomandări, rezultatele obținute pe perioada tratamentului cu HImFU sunt mult îmbunătățite.

 • Reducerea cu 2 până la 4 cm a circumferinței taliei după prima ședință;
 • Remodelarea corporală;
 • Efecte durabile în timp.

Se recomandă efectuarea drenajului limfatic al zonei tratate, cu Dermohealth, după fiecare ședintă. 

După sesiunea HImFU, se poate aplica cu succes Crioradiofrecvență, pentru îmbunătățirea aspectul și pentru ridicarea pielii în zona tratată.

Nu au fost raportate efecte adverse după tratamentul cu HImFU.

Tratamentul se poate aplica pe abdomen, flancuri, coapse, în special în zone unde statul de grăsime are o grosime de peste 2.5 cm.

Evaluare corporală 3D!

Evaluarea se realizează în cadrul unei ședințe de consiliere, folosind aparatură performantă de analiză corporala, prin scanare 3D. Vei afla care este compoziția corpului tău și nivelul de grăsime exterioară și viscerală, ce masă musculară ai, ce nivel de hidratare, vârsta metabolică a corpului tău, rata metabolică de bază, precum și alti indicatori importanți, absolut necesari pentru stabilirea unui plan de terapii cu HIMFU.

Vei primi raportul complet printat sau pe email, iar la final vei avea un plan personalizat de slăbire în kilograme și centimetri. Ședința de consiliere, evaluarea corporală și planul de terapii sunt oferite gratuit. Consilierea are loc de luni până joi și sâmbată, în intervalul 10.00 -18.00 și este realizată de consilieri și terapeuți cu vastă experiență profesională. Locurile sunt limitate și se completează pe baza programărilor.

Sună acum la 0722696843 și programează-te!

Explorează galeria noastră de imagini!

IMAGINI ÎNAINTE/DUPĂ PROCEDURI

Urmărește filmele explicative

Topirea grăsimilor

Pregătire HImFU

Sculptor

Himfu lichefiază grăsimea și distruge definitiv adipocitele

HIMFU este cea mai nouă și spectaculoasă procedură de distrugere a grăsimii, cu slăbire instant în centimetri. Procedura este este neinvazivă și nedureroasă și este apreciată atât de femei, cât și de bărbați.

Ultrasunetele generează o creștere a temperaturii în țesutul adipos, provocând vibrații ale adipocitelor, care duc la ruperea cu ușurință a membranei celulare și eliberarea trigliceridelor,  care ulterior vor fi utilizate ca sursă de energie.

Rezultatele se mențin pe termen lung

HIMFU Este singura terapie capabilă să realizeze o reducere a conturului (abdomen, flancuri, coapse) de la prima ședință, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale, puncții, disconfort și vânătăi. Ultrasunetele sunt emise cu o adâncime controlată de 2,5 centimetri, garantând concentrația de energie doar în țesutul adipos, protejând organele interne.

Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor.

Himfu este aplicat cu Sculptor, dispozitiv estetico-medical apreciat în întreaga lume

Terapia se bazează pe ultrasunete, care creează un mediu termic la nivelul adipocitelor, mediu ce reușește să reducă țesutul gras subcutanat, fără a deteriora dermul, epiderma sau țesuturile adiacente.

Temperatura crescută generează vasodilatație capilară, îmbunătățind astfel oxigenarea și sporind lipoliza.

Tehnologia este utilzată și în medicină pentru distrugerea celulelor canceroase.

Spre deosebire de celelalte echipamente de cavitație cu frecvență joasă (35- 80kHz), terapia HImFU cu frecvență înaltă (2.7MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile de până la 2-4 cm în doar o ședință.

 

 

Terapia este foarte populară și se utilizează la scară largă în special în țările din America de Sud, cu tradiție în terapiile de frumusete – Argentina, Columbia, Brazilia, Paraguay. 

Ne bucurăm că avem posibilitatea să vă oferim aceste terapii revoluționare și în centrul nostru, unde vă așteptăm să vă programați la o ședință gratuită de consiliere, pentru evaluare corporală și soluții personalizate.

liposuctie nechirurgicala

Beneficii

Detalii Program MagiQ

Slăbirea devine un proces corect de diminuare a grăsimii interne și externe, cu îmbunătățirea masei musculare și a nivelului hidric.

Ședințele de Himfu, care implică proces de lichefiere,  sunt urmate de drenaj limfatic, lifting corporal si terapii de consum prin activarea musculaturii.  Lifting-ul corporal se realizează cu crio-radiofrecvență, iar drenajul limfatic se realizează cu dermocell/vibromatiq și presoterapie. Consumul lichidului gras se realizează prin biostimulare musculară și tunel cu infraroșu. Toate cele șase terapii sunt complementare și au ca obiectiv atât slăbirea în centimetri, cât și slăbirea în kilograme prin schimbarea compoziției corporale. Cele șase terapii se aplică într-o singură ședință – Protocol Magiq,  intr-un interval de două ore și jumătate. Ședințele se fac o dată pe săptămână, în abonamente de o lună, două sau trei luni. Pe perioada tratamentelor se asigură monitorizarea rezultatelor.

Abonamentul de o lună conține 4 ședințe cu protocol complet. Pretul abonamentului are o reducere de 40% față de prețurile afișate la ședințele individuale. 

Abonamentul de două luni are aplicată o reducere suplimentară de încă 7%, plus prima ședință gratuită (8+1)

Abonamentul de trei luni are aplicată o reducere suplimentară de încă 15%, plus primele două ședințe gratuite (12+2)

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită