Electrostimulare-slăbire rapidă în kilograme și centimetri - Body Sculpture - Cele mai moderne programe de slabit si intretinere

suntem aici pentru ca tu să te simți fantastic

Telefon:
0722 696 843

Email: programari@elgis.ro

ELECTROSTIMULARE

SLĂBIRE RAPIDĂ ÎN KILOGRAME ȘI CENTIMETRI

SLĂBIRE INTENSIVĂ FĂRĂ EFORT

Stimularea electrică a musculaturii are ca efect consumul rapid de calorii și arderea grasimilor în exces. Susține și sporește eficacitatea tratamentelor de slăbire, remodelare corporală și acompaniază cu succes tratamentul anticelulitic.

 

Înlocuiește cu succes și fără efort programele de aerobic sau de fitness. Electrostimularea este susținută de terapie în infraroșu, împachetări cu creme de termosudație sau anticelulitice.

Tonus muscular:
Proffesional 24 PADS -aparatul “vedetă” în România!

CUM ACȚIONEAZĂ

La nivelul corpului

Accelerează reducerea greutății corporale, realizează lifting pentru sâni, îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, accelerează circulația periferică, crește rata metabolică, mărește capacitatea de absorbție a nutrienților de către piele, elimină celulita și aspectul de coajă de portocală, eliberează serotonina, accelerează sintetizarea colagenului și elastinei.

La nivelul feței

Realizează un spectaculos lifting facial nechirurgical, tratatează ridurile din jurul ochilor, gurii, obrajilor căzuți, bărbiei duble, ridurilor de pe frunte și dintre sprâncene, reface elasticitatea pielii.

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații despre această procedură, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

    //]]>