fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Electrostimulare – Slăbire rapidă în kilograme și în centimetri

Slăbire rapidă în kilograme și centimetrii

Stimularea electrică a musculaturii are ca efect consumul rapid de calorii și arderea grasimilor în exces. Susține și sporește eficacitatea tratamentelor de slăbire, remodelare corporală și acompaniază cu succes tratamentul anticelulitic. Înlocuiește cu succes și fără efort programele de aerobic sau de fitness. Electrostimularea este susținută de terapie în infraroșu, împachetări cu creme de termosudație sau anticelulitice.

Tonus muscular: Proffesional 24 pads -aparatul “vedetă” în românia!

Pentru o eficiență maximă a tratamentului, se aplică soluții pe bază de venin de viperă. Vezi mai multe detalii.

Pentru prima dată, persoanele care suferă de sensibilitate capilară, telangiectazii sau cuperoze și nu numai, se pot bucura de singura procedură de radiofrecvență cu efect instant, care le este benefică

Beneficii

Cum funcționează

La nivelul corpului
Accelerează reducerea greutății corporale, realizează lifting pentru sâni, îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, accelerează circulația periferică, crește rata metabolică, mărește capacitatea de absorbție a nutrienților de către piele, elimină celulita și aspectul de coajă de portocală, eliberează serotonina, accelerează sintetizarea colagenului și elastinei.
La nivelul feței
Realizează un spectaculos lifting facial nechirurgical, tratatează ridurile din jurul ochilor, gurii, obrajilor căzuți, bărbiei duble, ridurilor de pe frunte și dintre sprâncene, reface elasticitatea pielii.

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!