Beneficiile epilarii definitive la bărbați

Frumusețea fizică este unul dintre elementele principale care te face să te simți minunat în pielea ta. La fel că și femeile, bărbații sunt preocupați să aibă o imagine impecabilă, iar industria beauty a dezvoltat o tehnologie de ultima generație, menită să satisfacă toate cerințele sexului puternic în materie de înfrumusețare facială și corporală.

În secolul vitezei tot mai muți bărbați renunta ușor-ușor la bărbieritul clasic de dimineață și apelează la Epilarea Definitivă  cu Laser. Această procedura estetică aduce cu sine numeroase avantaje. Este știut faptul că bărbații au glandele sudoripare destul de sensibile. Datorită Tratamentului de Epilare Definitivă cu Laser, transpirația în exces poate fi controlată, iar acest lucru le va îmbunătăți automat igienă corporală. Pentru că această procedura să aibă o eficientă maximă, specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți le pun la dispoziție cel mai performant Laser cu trei lungimi de undă MedValley, cu ajutorul căruia părul corporal, dar și cel facial va fi eliminat fără durere sau discomfort fizic.

Spre deosebire de bărbieritul cu aparatele de ras, Laserul cu Trei Lungimi de Undă va elimina din start mancarimile și iritațiile. Prin urmare, dacă vei alege înlăturarea părului prin această procedura de ultima generație, vei spune adio rănilor de pe față sau de pe gât,  pe care le faci adeseori atunci când foloseșți lama de ras.

Datorită procedurilor de Epilare Definitivă Triplu Laser, vei scapă de pilozitate, iar  o piele lipsită de pilozitate va fi mai strălucitoare, mai fină  și mai catifelată.

Epilarea definitivă îți accentuează anumite părți ale corpului pe care ți-ai  dori să le scoți în evidență, deoarece îți profilează masculinitatea.  Prin urmare, pieptul tău va arată mult mai sexy fără părul nedorit. La fel și brațele vor fi mult mai atrăgătoare fără par, iar iubita ta își va dori să o îmbrățișezi în fiecare zi.

Procedura este non-invazivă, iar în timpul tratamentului vei simți doar o ușoară căldură, care nu-ți va crea niciun discomfort fizic. Specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți vor aplica pe zona tratată un gel special, cu efect de ușoară anestezie. Prin urmare, nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că nu vei simți nicio durere.

După procedura de Epilare Definitivă Triplu Laser va trebui să eviți mersul la saună ori la solar, să nu te expui timp de 3 zile la soare, să eviți dușurile fierbinți, deoarece pielea tratată va fi puțîn mai sensibilă. Dupa cele 3 zile recomandate, iti vei putea relua rutina cu care esti obisnuit.

Epilarea definitivă cu laser nu este indicată persoanelor care suferă de diabet, cancer de piele sau în cazul în care urmezi un tratament cu medicamente care induc fotosensibilitatea.

Cu siguranță te-ai convins de faptul că Epilarea Definitivă nu este un moft, ci mai degrabă o necesitate astfel încât pielea ta să arate sănătoasă și impecabilă. Astfel, timpul pe care îl petreceai în fiecare dimineață pentru a înlătura părul nedorit cu lama sau alte aparate de ras, îl vei putea petrece alături de persoanele dragi ție la o cafea. Programează-te acum la Centrul Elgis din Bucureșți și beneficiază de avantajele Epilarii Definitive Cu Laser.

Autor

Eliza Voaideș

Marketing Manager

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *