APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Mezoterapia Virtuală – Elixirul tinereții fără bătrânețe

Fiecare dintre noi, bărbați sau femei, ne dorim cu ardoare să temporizăm semnele bătrâneții, să avem întodeauna  o piele proaspătă și catifelată, fără riduri, fără pungi în zona ochilor, fără pori dilatați sau alte imperfecțiuni ale tenului, care ne fac să arătăm obosiți și îmbătrâniți.  Acest lucru este posibil datorită tehnologiei de ultima generație din domeniul beauty și a tehnicilor de aplicare a diferitelor proceduri  cometice, menite să ne redea tinerețea și frumusețea la care visăm.

În cazul în care obiectivul tău este să îmbunătățeșți  structura pielii, să stimulezi formarea de noi celule de colagen și elastină, să atenuezi ridurile de expresie, să conferi  tenului  tău un efect de lifting facial sau,  pur și simplu să-ți hidratezi pielea, atunci specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți te invită să experimentezi una dintre cele mai eficiente proceduri de înfrumusețare, și anume, mezoterapia virtuală. 

În cadrul Centrului Elgis aceast tratament cosmetic non-invaziv se realizează cu ajutorul unui echipament de ultimă generație, astfel încât efectul să se vadă chiar de la prima ședință. Cu ajutorul aparatului de mezoterapie  specialiștii  Centrului Elgis vor introduce în tegumentul cu probleme vitamine, minerale și aminoacizi astfel încât să se producă o rejuvenare în profunzime a pielii.

Mezoterapia virtuală nu se face cu ajutorul acelor, așa cum se întâmplă în cazul mezoterapiei clasice. Prin urmare, din start este exclusă durerea.

Undă electrică pulsată și modulată are proprietatea de a dilata porii de aproape 400 de ori, astfel încât substanțele concentrate și  active cu care se lucrează în cadrul Centrului Elgis din București, să ajungă  direct la receptorii celulari într-un timp foarte scurt. După procedură, pielea ta va fi hidratată în proporție de 95 %. Mezoterapia virtuală  are capacitatea de a regenera structura celulară, de a  stimula producerea  fibrelor de colagen, de a  hidrata și de a hrăni  la nivel celular țesutul conjunctiv. Astfel, chiar după prima ședință,  vei observa o reducere a ridurilor, a petelor pigmentare și a acneei.

Tenul tău va deveni mult mai luminos și mai catifelat, datorită cocktail-urilor utilizate de către echipa de terapeuți Elgis. Astfel, pielea din zona ochilor va fi mult mai luminoasă și mai tânără după ce în tegument va fi introdus cocktail-ul pentru cearcăne și pungi. Dacă problema ta sunt coșurile, atunci cocktail-ul antiacneic va reduce din dimensiuna acestora chiar de la prima ședință. 

Dacă ai o piele pigmentată din cauza undelor ultraviolete și îți dorești să scapi de pistruii generați de razele solare, atunci trebuie să știi că la Centrul Elgis, datorită mezoterapiei virtuale,  vei spune adio acestei probleme. Chiar și ridurile nu vor avea nicio șansă în fața cocktail-ulilor special concepute pentru a combate acest semn al îmbătrânirii.

Pentru ca tenul tău să arate impecabil, este nevoie să faci 8-10 ședințe de mezoiterapie virtuală, cu o frecvență de 1 ședință pe săptămână. Înainte de începerea tratamentului, specialiștii Elgis îți vor examina pielea și îți vor propune cel mai eficient protocol de tratament. Procedura nu necesită timp de recuperare, prin urmare, imediat după ședința care ține în jur de 30 de minute, îți vei putea relua activitatatea cu care ești deja obișnuit/ă.

Nu doar femeile, ci și bărbații pot beneficia de acest tratament cu efect de întinerire rapidă. Acesta se face pe față, gât și decolteu, iar rezultatele sunt specatuloase. Ovalul feței poate fi reconturat, datorită mezoterapiei virtuale. Pielea flască va dispărea ca prin minune, astfel încât tenul tău va arăta cu cel puțin 10 ani mai tânăr. Cuperoza și petele pigmentare  vor  fi reduse de la o ședință la altă.

Nu uita, frumusețea tenului  depinde foarte mult de capacitatea ta de decizie. Dacă ți-ai propus să arăți întodeauna tânără și frumoasă, atunci fă-ți o programare la Centrul Elgis și alege să experimentezi beneficiile Mezoterapiei Virtuale.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *