Mezoterapia Virtuală Elixirul tinereții fără bătrânețe

Fiecare dintre noi, bărbați sau femei, ne dorim cu ardoare să temporizăm semnele bătrâneții, să avem întodeauna  o piele proaspătă și catifelată, fără riduri, fără pungi în zona ochilor, fără pori dilatăți sau alte imperfecțiuni ale tenului, care ne fac să arătăm obosiți și îmbătrâniți.  Acest lucru este posibil datorită tehnologiei de ultima generație din domeniul beauty și a tehnicilor de aplicare a diferitor proceduri  cometice, menite să ne redea tinereretea și frumusețea la care visam.

În cazul în care obiectivul tău este să îmbunătățeșți  structura pielii, să stimulezi formarea de noi celule de colagen și elastina, să atenuiezi ridurile de expresie, să conferi  tenului  tău un efect de de lifting facial, sau  pur și simplu să-ți hidratezi pielea, atunci specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți te invită să experimentezi una dintre cele mai eficiente proceduri de înfrumusețare, și anume,  mezoterapia virtuală. 

În cadrul Centrului Elgis aceast tratament cosmetic non-invaziv se realizează cu ajutorul unui echipament de ultima generație, astfel încât efectul să se vadă chiar de la prima ședința. Cu ajutorul aparatului de mezoterapie,  specialiștii  Centrului Elgis vor introduce în tegumentul cu probleme vitamine, minerale și aminoacizi astfel încât să se producă o rejuvenare în profunzime a pielii.

Mezoterapia virtuală nu se face cu ajutorul acelor, așa cum se întâmplă în cazul mezoterapiei clasice. Prin urmare, din start este exclusă durerea.

Undă electrică pulsată și modulată are proprietatea de a dilată porii de aproape 400 de ori, astfel încât substanțele concentrate și  active cu care se lucrează în cadrul Centrului Elgis din Bucureșți, să ajungă  direct la receptorii celulari într-un timp foarte scurt. După procedura, pielea ta va fi hidratata în proporție de 95 %. Mezoterapia virtuală  are capacitatea de a regenera structura celulară, de a  stimula producerea  fibrelor de colagen, de a  hidrata și de a hrăni  la nivel celular țesutul conjunctiv. Astfel, chiar după prima ședința,  vei observă o reducere a ridurilor, a petelor pigmentare și a acneei.

Tenul tău va deveni mult mai luminos și mai catifelat, datorită cocktail-urilor utilizate de către echipa de terapeuți Elgis. Astfel, pielea din zona ochilor va fi mult mai luminoasă și mai tânăra după ce în tegument va fi introdus cocktail-ul pentru cearcăne și pungi. Dacă problema ta sunt coșurile, atunci cocktail-ul antiacneic va reduce din dimensiuna acestora chiar de la prima ședința. 

Dacă ai o piele pigmentată din cauza undelor ultraviolete și îți doreșți să scapi de pistruii generați de razele solare, atunci trebuie să știi că la Centrul Elgis, datorită mezoterapiei virtuale,  vei spune adio acestei probleme. Chiar și ridurile nu vor avea nicio șansă în făță coctail-ulilor special concepute pentru a combate acest semn al îmbătrânirii.

Pentru că tenul tău să arate impecabil, este nevoie să faci 8-10 ședințe de mezoiterapie virtuală, cu o frecvența de 1 ședința pe săptămâna. Înainte de începerea tratamentului, specialiștii Elgis îți vor examina pielea și îți vor propune cel mai eficient protocol de tratament. Procedura nu necesită timp de recuperare, prin urmare, imediat după ședința care ține în jur de 30 de minute, îți vei putea relua activitatatea cu care eșți deja obișnuit/a.

Nu doar femeile, ci și bărbații pot beneficia de acest tratament cu efect de întinerire rapidă. Acesta se face pe făță, gât și decolteu, iar rezultatele sunt specatuloase. Ovalul fetii poate fi reconturat, datorită mezoterapiei virtuale. Pielea flască va dispărea că prin minune, astfel încât tenul tău va arata cu cel puțin 10 ani mai tânăr. Cuperoza și petele pigmentare  vor  fi redusă de la o ședința la altă.

Nu uită, frumusețea tenului  depinde foarte mult de capacitatea ta de decizie. Dacă ți-ai propus să arăți întodeauna tânăra și frumoasă, atunci fă-ți o programare la Centrul Elgis și alege să experimentezi beneficiile Mezoterapiei Virtuale.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *