Slăbire eficientă fără a pierde din masă musculară

Grăsimea inestetică ne poate complexă, iar de aici până la stările de disconfort psihic și neîncredere în propria noastră persoană este doar un singur pas. De noi depinde cum vom  aborda acest subiect și cât de repede vom realiza că avem o problema estetică, pe care o putem rezolva cu ajutorul  unei diete echilibrate și a unor tratamente de remodelare corporală, menite să ne scape atât de kilogramele în plus, cât și de celulita inestetică.

Formele atrăgătoare ale unui corp, nu se obțîn prin înfometare. Prin urmare este imperios necesar  să ținem cont de faptul că masă musculară este cea care va contura o silueta plăcută estetic și sănătoasă din punct de vedere medical. O persoană , fie bărbat sau femeie, posesoarea unei  masă musculare ridicate are mai multă energie și  se mișcă foarte ușor. De aici și zicala : “Esti sprintenă că o căprioară”. 

Pentru acest lucru însă  trebuie să nu ne privăm organismul de proteine și de grăsimile sănătoase, astfel încât mușchii noștri să nu-și piardă din intensitate.

Dacă te-ai hotărât să faci o schimbare în modul tău de viață, atunci fă-ți o programare la Centrul de Slăbit Elgis din Bucureșți, unde vei avea parte de o analiză corporală profesională,  realizată cu ajutorul unui aparat de ultima generație, prin scanare 3D. Specialiștii Centrului vor determina care este nivelul de grăsime exterioară și viscerală, masă musculară, nivelul de hidratare, vârsta metabolică, rată metabolică de bază, circumferință talie, a mâinlori și a picioarelor. Rezultatul evaluării corporale îi va ajută pe repezentanțîi Centrului de Slăbit Elgis să conceapă cel mai eficient protocol de remodelare corporală, cu proceduri moderne și relaxante, astfel încât să topească grăsimea și să îți fortifice masă musculară.

Echipamentele de remodelare corporală aflate în dotarea centrului au fost concepute pentru ați remodela silueta la care visezi.  Cu ajutorul aparatului Sculptor de la Rowe, terapeuțîi Elgis îți vor face 30 de minute de Himfu și 30 de minute de crioradiofrecvență corporală și facială. 

Cele două proceduri  te vor scapă atât de kilogramele în plus, cât și de centimetrii din jurul taliei, feselor , brațelor , picioarelor și a spatelui. De la o ședința la altă vei observă cum slăbeșți, fără a fi afectată masă musculară. Acest lucru este posibil deoarece terapia Himfu are proprietatea de a acționa cu ajutorul utrasunetelor la nivelul țesutului gras prin spargerea adipocitelor. Energia produsă în țesut va fi folosită pentru a fortifică masă musculară. Crioradiofrecvența va produce o sinergie spectaculoasă între înghețarea la -10 °C și  o încălzire la mai mult de 60 °C cu unde de radiofrecvență multipolară. Efectul acestei terapii este unul spectaculos : topește straturile de grăsime, reduce greutatea, tratează celulita și vergeturile, îmbunătățește aspectul genunchilor lăsăți, a coatelor inestetice, a feselor căzute sau îți remodelează abdomenul post-sarcină.

Tratamentul de remodelare corporală și de fortificare a masei musculare va continuă cu  MagnetiQ, o procedura non-invazivă , care va liftă fesele și va reconstrui mușchii de pe abdomen, brațe și picioare. Totodată, aparatul va ajută la topirea grăsimii din zonele cu probleme. Nu mai puțîn important este aportul Laserului Mitsubishi 2022. Acesta va micșora celulele adipoase și va ajută la eliminarea lichidelor reținute în interiorul țesutului. 

Această tehnologie de ultima generație înlocuiește cu succes orele de aerobic sau de fitness.

Vibromasajul realizat cu ajutorul aparatului Vibromatique îți va salva corpul de inamicul numărul 1, numit celulita sau coajă de de portocală. Micro și macro nodulilor celulitici vor fi distruși, iar mușchii corpului tău se vor evidenția prin fermitate.

Electrostimularea este un adevărat “festin estetic” pentru musculatura. Aparatul Proffesional 24 Pads este folosit atât pentru făță, cât și pentru corp. La nivelul fetii, urmare a ședințelor de electrostimulare, vei observă o liftare spectaculoasă a tegumentului. Astfel, vei scapă de bărbia dublă, obraji căzuți vor fi remodelati și își vor recăpăta fermitatea, ridurile din jurul ochilor, gurii a frunțîi sau cele dintre sprâncene vor dispărea treptat.  La nivelul corpului, această procedura de remodelare corporală îți va fortifică masă musculară și îți va reduce semnificativ celulita.

Tunel no cellulite cu raze infraroșîi te va ajută să pierzi doar într-o singură ședința între 600 și 900 de calorii. Cele 90 °C din tunel vor elimina excesul de apă, vor detoxifica organismul, vor distruge țesutul adipos și te vor elibera atât de kilogramele în plus, cât și de centrimetrii de care ți-ai propus  să scapi. Această procedura se face împreună cu împachetările cu cafea și ulei de argan, ciocolată, ceai verde, împachetări cu miere și banană, nămol oligomineral anticelulitic sau nămol sapropelic.

Aparatul de presoterapie PressoSymphony din cadrul Centrului Elgis îți va ajută organismul să se elibereze de rezidurile nocive, de toxine și de deșeurile metabolice. Nu uită si de hidratare. Specialiștii Centrului de Slăbit din Bucureșți recomandă consumul a cel puțîn 2 L de apă în fiecare zi. În cazul de făță, apă nu este doar “izvorul viețîi “ ci și elexirul frumuseții.

Așadar, La Centrul de Slăbit Elgis din Bucureșți, remodelarea corporală și tonifierea musculară se realizează printr-un adevărat regal de proceduri eficiente, concepute să te facă fericit/a. Programează-te online sau telefonic și bucură-te de cea mai bună versiune  ta.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *