Himfu multifocal - Body Sculpture - Cele mai moderne programe de slabit si intretinere

topim grăsimea localizată. remodelăm. redăm suplețea și bucuria de a arăta fabulos.

Telefon:
0722 696 843

Email: programari@elgis.ro

inovație la un alt nivel
LIPOSUCȚIE nechirurgicală cu HImFU - HiGH INTENSITY MULTIFOCAL ULTRASOUNDS

Cea mai nouă și spectaculoasă procedură de distrugere a grăsimii, cu slăbire instant în centimetri.
Procedura este apreciată atât de femei, cât și de bărbați

Protocol complet de terapii pentru topirea masivă a grăsimii de pe abdomen: topire, drenare și consum

Noutate absolută la nivel global!
Liposucția virtuală prin tehnologie HImFU

HImFU este un tratament inovator, ce are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală: distrugerea definitivă a unui număr mare de adipocite, fiind o procedură non-invazivă și nedureroasă. Este o terapie unică, patentată pentru slăbirea localizată prin unde focalizate, care distrug garantat și în siguranță peste 40 de milioane de celule adipoase, pe fiecare zonă de tratament, fără a leza țesut adiacent. Rezultatele sunt măsurabile în centimetri pierduți după fiecare ședință. 

Acționează cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență, producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor.

HIMFU Este singura terapie capabilă să realizeze o reducere de 1 până la 3 cm a conturului (abdomen, flancuri, coapse) de la prima ședință, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale, puncții, disconfort și vânătăi.

Terapia se bazează pe ultrasunete, care creează un mediu termic la nivelul adipocitelor și reușește să reducă țesutul gras subcutanat, fără a deteriora dermul, epiderma sau țesuturile adiacente.

Ultrasunetele generează o creștere a temperaturii în țesutul adipos, provocând vibrații ale adipocitelor, care duc la ruperea cu ușurință a membranei celulare și eliberarea trigliceridelor,  care ulterior vor fi metabolizate și utilizate ca sursă de energie.

Spre deosebire de HIFU tradițional, sistemul HImFU se bazează pe valuri cu ultrasunete  de inalta frecvență ce permit acoperirea unor suprafețe corporale mai mari, obținând astfel un efect lipolitic îmbunătățit.

Ultrasunetele sunt emise cu o adâncime controlată de 2,5 centimetri, garantând concentrația de energie doar în țesutul adipos, protejând organele interne.

Dispozitivul este prevăzut cu Dermoleds, o terapie cu lumină, care stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățind aspectul pielii.

Temperatura crescută generează vasodilatație capilară, îmbunătățind astfel oxigenarea și sporind lipoliza.

Tehnologia este utilzată și în medicină pentru distrugerea celulelor canceroase. 

Terapia este foarte populară și se utilizează la scară largă în special în țările din America de Sud, cu tradiție în terapiile de frumusete – Argentina, Columbia, Brazilia, Paraguay. Terapia este folosită deoportivă atât de femei, cât și de barbați. Ne bucurăm că avem posibilitatea să vă oferim aceste terapii revoluționare și în centrul nostru, unde vă așteptăm să vă programați la o ședință gratuită de consiliere, pentru evaluare corporală și soluții personalizate.

HImFU MULTIFOCAL
Cea mai sigură și eficientă tehnologie

Spre deosebire de celelalte echipamente de cavitație cu frecvență joasă (35- 80kHz), terapia HImFU cu frecvență înaltă (2.7MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile de până la 4 cm în doar o sesiune, dar cu adâncime de penetrare controlată de până la maximum 3 cm. 

Pentru efecte spectaculoase

Ședințele de HImFU sunt acompaniate de ședințele de crioradiofrecvență pentru compactarea și ridicarea țesuturilor.

Întrebări frecvente

Siguranța, confortul și eficiența, ultrasunetele fiind emise și dirijate în mod multifocalizat, cu o adâncime controlată de 2,5 cm, ceea ce permite o vibrație în țesutul adipos cu distrugerea consecventă a celulelor grase, fără niciun disconfort pentru pacient. HImFU este un tratament care permite reducerea de 1 până la 3 cm a conturului corpului într-un mod total nedureros, ceea ce îl face o terapie foarte eficientă pentru combaterea adipozității localizate și realizarea unei remodelări corporale incredibile.

 • Tratament plăcut și nedureros;
 • Este rapid și ușor de aplicat;
 • Nu necesită spitalizare sau perioadă de recuperare;
 • Nu lasă urme sau cicatrici;
 • Rezultatele se mentin pe termen lung și nu au efecte dăunătoare asupra sănătății.
 • Grasime localizată cu o grosime mai mare de 2,5 cm.

 • Celulita.

O țedință durează maximum 30 de minute.

Se revine la activitățile cotidiene imediat după ședința de terapie.

Recomandări:

 • Mențineți o bună hidratare pentru a favoriza eliminarea toxinelor pe perioada tratamentului.
 • Reduceți aportul caloric și creșteți activitatea fizică pentru a accelera metabolismul trigliceridelor eliberate în timpul tratamentului.

Cu aceste recomandări, rezultatele obținute pe perioada tratamentului cu HImFU sunt mult îmbunătățite.

 • Reducerea cu 1 până la 3 cm a circumferinței taliei după prima ședință;
 • Remodelarea corporală;
 • Efecte durabile în timp.

Se recomandă efectuarea drenajului limfatic al zonei tratate, cu Dermohealth, după fiecare ședintă. 

După sesiunea HImFU, se poate aplica cu succes Crioradiofrecvență, pentru îmbunătățirea aspectul și pentru ridicarea pielii în zona tratată.

Nu au fost raportate efecte adverse după tratamentul cu HImFU.

Tratamentul se poate aplica pe abdomen, flancuri, coapse, în special în zone unde statul de grăsime are o grosime de peste 2.5 cm.

Urmărește filmele explicative:

Topirea grăsimilor

Pregătire HImFU

SCULPTOR

Completează formularul și obții o ședință gratuită de consiliere, în cadrul căreia vei primi toate informațiile de care ai nevoie, precum și oferte & reduceri suplimentare!

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații despre această procedură, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

  //]]>