fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Presoterapie

Elimină celulita, remodelează corpul, elimină toxinele din organism, asigură slăbirea în centimetri.

Are efecte deosebite în slăbire, ajutând la reducerea cantității de apă din organism. Drenajul limfatic este numit “moartea celulitei”. Drenajul limfatic este una dintre cele mai corecte, naturale și plăcute metode de detoxifiere a organismului, susținând procesul de slăbit.

Asigură cel mai performant drenaj limfatic

Drenajul limfatic corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) prin presoterapie, accelerează microcirculația și eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deșeurilor metabolice din organism. 

Aparatul de presoterapie PressoSymphony folosește tehnologie avansată și un performant compresor pentru a trata insuficiența sistemului limfatic și a asigura drenaj limfatic corect. Metoda de masaj mai puțin convențională, presoterapia este o procedură relaxantă, complet non-invazivă și cu multiple aplicații:

Rezultate presoterapie cu Pressosymphony:

Recomandări pentru rezultate spectaculoase

Acționează cu forța hemodinamică și presiune secvențială asupra lanțului ganglionar, facilitând eliminarea lichidelor și grăsimilor aflate în exces în organism. Camerele de presiune individuală acționează direct asupra țesutului conector și asupra zonelor bogate în retenție hidrică, realizând un excelent drenaj limfatic.

Presoterapia nu are contraindicații. Pentru rezultate mai bune în remodelare corporală, slăbit radical în centrimetri și un drenaj limfatic “a la carte”, presoterapia este de cele mai multe ori recomandată împreună cu alte terapii anticelulită: electrostimulare, cavitație, împachetări anticelulitice.

Drenajul limfatic astfel realizat, împreună cu celalalte terapii de remodelare corporală, contribuie la micșorarea în circumferințe, dar mai ales la eliminarea celulitei, aspectul de “coajă de portocală” dispărând definitiv.

Contactează-ne pentru detalii​

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!