fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Tratament anticelulitic Dermohealth cu Sculptor

Drenaj Limfatic Dermocell. Revigorare. Tratament anticelulitic. Redă elasticitatea și fermitatea pielii.

Masaj anticelulitic

Masajul acționează eficient la nivel corporal și tratează celulita avansată, până la gradul 4, distruge macro și micronodulii celulitici și tratează ultra-rapid aspectul de coajă de portocală. Produce, de asemenea, compactarea țesuturilor și o excelentă tonifiere a tegumentului.

Masajul transdermic cu LASER îmbină forța de aspirare a vacumului cu două role mobile care lucrează concomitent. Astfel, este asigurat un control complet al terapiei, dublând eficiența tratamentului. Terapia LED (LASER), aplicată în același timp, triplează efectele tratamentului prin pătrunderea în țesut și reducerea celulelor adipoase.

Tratează celulita până la gradul 4

Masajul anticelulitic stimulează circulația sangvină pe zonele de tratament, prin diodele led încorporate, pentru a accelera efectul de slăbire și anticelulitic. Dermoledurile activează receptorii celulari, multiplicând producția de elastină și colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin și mai tânăr.

La nivel facial are efecte spectaculoase asupra cearcănelor și pungilor de sub ochi, atenuându-le încă de la prima ședință.

Contactează-ne pentru detalii

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!