Led Therapy - Drenaj limfatic facial și Baie de lumină cu Sculptor - Body Sculpture - Cele mai moderne programe de slabit si intretinere

suntem aici pentru ca tu să te simți fantastic

Telefon:
0722 696 843

Email: programari@elgis.ro

Drenaj Limfatic Facial și Baie de Lumină cu Sculptor

LED THERAPY (Premium)

ÎNTINERIRE PRIN STIMULAREA PRODUCȚIEI DE COLAGEN

CUM ACȚIONEAZĂ

Lumina roșie activează celulele fotoreceptoare și stimulează sinteza de colagen și elastină, pentru a reda fermitatea și elasticitatea pielii.

Lumina roșie acționează împotriva îmbătrânirii pielii, șterge ridurile fine, ameliorează cicatricile, cuperoza, prin activarea proceselor naturale ale organismului de regenerare și reîntinerire.

Este aplicată cu succes pentru obținerea unui ten suplu, luminos și catifelat.

Lumina roșie stimulează, de asemenea, pe lânga colagen, și proteinele necesare proceselor de reparare și regenerare tisulară.

Dispozitivele SCULPTOR – DermoLed Body Health, utilizate în centrul nostru, reprezintă o metodă excelentă în aplicarea luminii roșii. Acestea dispun de diode cu emisie de lumină roșie ce pătrunde în interiorul pielii, activând celulele responsabile cu menținerea elasticității tegumentului.

Tehnologie revoluționară

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații despre această procedură, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

    //]]>