fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Led Therapy – Drenaj limfatic și baie de lumină cu Sculptor

Drenaj limfatic facial și baie de lumină cu Sculptor. Led Therapy (premium)

Experimentează noul mod revoluționar de a intra în formă! Hi Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI- EMT) Tehnologie de stimulare electromagnetică de intensitate mare ce induce contracții musculare puternice ce nu pot fi realizate prin contracții voluntare.

Întinerire prin stimularea producției de colagen. Cum acționează?

Lumina roșie activează celulele fotoreceptoare și stimulează sinteza de colagen și elastină, pentru a reda fermitatea și elasticitatea pielii.

Lumina roșie acționează împotriva îmbătrânirii pielii, șterge ridurile fine, ameliorează cicatricile, cuperoza, prin activarea proceselor naturale ale organismului de regenerare și reîntinerire.

Este aplicată cu succes pentru obținerea unui ten suplu, luminos și catifelat.

Lumina roșie stimulează, de asemenea, pe lânga colagen, și proteinele necesare proceselor de reparare și regenerare tisulară.

Dispozitivele SCULPTOR – DermoLed Body Health, utilizate în centrul nostru, reprezintă o metodă excelentă în aplicarea luminii roșii. Acestea dispun de diode cu emisie de lumină roșie ce pătrunde în interiorul pielii, activând celulele responsabile cu menținerea elasticității tegumentului.

Contactează-ne pentru detalii​

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!