fbpx
DECEMBRIE - ULTIMA LUNĂ CU SERVICIUL DE NUTRIȚIE GRATUIT! Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate, așa că nu rata!

Termocuvertă

Termocuvertă Light Slim

Produs revoluționar din elita aparatelor termice, cu efect de saună locală, favorizând slăbirea se produce un accelerat proces de transpirație și ardere a grăsimilor

Rezultate și beneficii

Grație celor 3 zone de termoterapie ce se încălzesc controlate separat, în această pătură termică se produce un accelerat proces de transpirație și ardere a grăsimilor.

Caracteristici Termocuverta Light Slim

Recomandări pentru rezultate spectaculoase

Sistemul de închidere al păturii permite folosirea ei concomitentă cu un aparat de electrostimulare. Astfel, termoterapia poate fi combinată cu electrostimularea.

Combinația de tratamente termice cu electrostimulare duce la efecte spectaculoase, obținându-se o slăbire atât în diametru, cât și în greutate.

Termocuverta LightSlim poate fi folosită și la împachetări cu diverse produse cu rol termic, de la creme de exudație, până la produse pe bază marină, fiind plăcute, relaxante și cu efecte benefice asupra siluetei.

Contactează-ne pentru detalii​

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!