fbpx
APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Guinot Paris Tratamente Faciale
Gamă Completă

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74 - Loc de parcare asigurat

Tratamente faciale de ultima generatie. Gama Completa Guinot Paris.

Cosmetologie Guinot Paris - la Centrul de Slăbit Elgis

Tratamente cosmetice Guinot sunt o reală alternativă la Medicina Estetică Facială. Acestea sunt aplicate cu ajutorul unui aparat revoluționar și oferă rezultate spectaculoase în regenerarea tenului. Metoda de aplicare a terapiilor este complet neinvazivă și nedureroasă. Tratamentele sunt aplicate de cosmetolog, Expert Guinot.

Aparatul Guinot este patentat și include energie termică și ionizare dinamică

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74 - Loc de parcare asigurat

Formularul Informații Suplimentare

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut pentru detalii sau programări!

De ce să alegi Tratamentele Cosmetice Guinot

O adevarată alternativă la medicina estetică, care acționează rapid pe semnele de îmbătrănire.
Lucrăm cu un robot patentat marca Guinot Paris cu care obținem rezultate vizibile după fiecare tratament.
Cu Hydradermie Youth se obține o regenerare vizibilă a pielii stimulând activitatea celulară.
Doctorii paralizează mușchii, în timp ce esteticienele îi stimulează.
Hydradermie Lift regenerează vizibil TRASATURILE FACIALE, folosind drenajul antiageing și tonifierea musculară.
Tratamentul Hydradermie Youth este personalizat. Obținem regenerarea vizibilă a tenului țintind fiecare obiectiv de frumusețe.

Tratamente clasice de îngrijire facială

Un ten sănătos are nevoie de o îngrijie permanentă și de tratamente cosmetice periodice, realizate de cosmeticiene experimentate și realizate cu tehnologie și produse de top. Vă oferim o gamă completă de tratamente clasice de nutriție și îngrijire a tenului, realizate cu cele mai noi produse ale Institutului Guinot – Paris.

Cele 11 tipuri de tratament sunt realizate cu un robotul GUINOT, denumit Hydradermie și pot fi aplicate individual, sau in serii, alternativ, în funcție de obiectivul stabilit de cosmeticiană, după evaluare. Tratamentele durează între 35 și 60 de minute și pot fi aplicate la 1-2-3 săptămâni, în funcție de tipul de tratament și recomandarea cosmeticienei.

Tratamentele vizează curățarea, hidratarea, liftarea, întinerirea tenului, reducerea ridurilor, blocarea procesului de îmbătrânire, nutriția, definirea conturului facial, luminozitatea, pregătirea pentru expunerea la soare. Fiecare dintre tratamentele descrise în lista de mai jos, deține formule diversificate de produse, tehnologie și tehnici de masaj, pentru fiecare tip de ten în parte: ten deshidratat, tratament pentru ten uscat, tratament pentru ten matur, tratament pentru ten sensibil, tratament pentru ten cuperozic, tratament pentru ten gras, tratament pentru ten pigmentat, tratament pre și post expunere la soare.

40% reducere la Pachete!

Tratamentul Hydradermie

Tratamentul Hydradermie este o alternativă viabilă la chirurgia cosmetică, cu rezultate vizibile de rejuvenare a tenului, prin restabilirea energiei celulare pentru a obține un ten mai tânăr și mai sănătos. Înainte de aplicarea tratamentului, veți avea o consultație cu terapeutul dumneavoastră în frumusețe, pentru a stabili obiectivele și pentru a stabili cea mai potrivită formă de tratament. În cadrul acestui tratament există 7 tipuri diferite de soluții care se aplică diferențiat, în funcție de tipul de ten: deshidratat, uscat, matur, sensibil, gras, pigmentat, în pregătire pentru expunere la soare.
Rezultate:  reducerea considerabilă a ridurilor din jurul ochilor, un ten proaspăt și radiant, cu 52% mai hidratat și cu o rducere de 49% a ridurilor. Zone: față, gât, decolteu.

550 lei

Tratamentul Age Summum

Tratamentul Age Summum este considerat expertul în îngrijirea pielii și antiîmbătrânire. Guinot a creat acest tratament care acționeză la toate nivelurile epidermei pentru a minimiza semnele de îmbătrânire pe față, gât mâini și decolteu, precum ridurile, lipsa de fermitate, petele întunecate, pierderea strălucirii. Mișcările exclusive ghidate de robotul Guinot și tehnologia Age Summum, asigură rezultate vizibile în doar 50 de minute. Serurile special Age Summum utilizate în tratament activează sistemul imunitar la nivelul pielii, grație complexului Immune Care ajută tenul să lupte împotriva procesului de îmbătrânire, protejând celulele Langerhans. Vitamina C pură este adaugată în serum direct înainte de aplicare pentru luminozitate și pentru a reduce petele. Zone: față, gât, decolteu și mâini.

650 lei

Tratamentul Lift Summum

Tratamentul Lift Summum este tratamentul de liftare și fermitate, cel care netezește și dă fermitate zonelor afectate prin trecerea timpului. Unul dintre secretele succesului acestui tratament este metoda de aplicare, respectiv mișcări avansate de masaj, combinate diferit, în funcție de tipul de ten. Tratamentul durează 50 de minute, iar rezultatele tratamentului sunt de lifting instant. Pielea devine mai fină, mai elastică și mai netedă. Fața obține un aspect vizibil mai tânăr. Tratamentul constă într-un dublu aport enzimatic și o exfoliere realizată manual, în serii de câte 15 mișcări de liftare, utilizând un ser special, cu concentrație ridicată de enzime pentru refacerea fermității pielii. Zone: față, gât, decolteu.

650 lei

Tratamentul Hydra Peeling

Tratamentul Hydra Peeling este un tratament ideal pentru ștergerea efectelor vizibile ale trecerii timpului. Rezultatele sunt: recuperarea aspectului luminos și radiant, atenuarea petelor, liftare și tonifiere. Tratamentul se aplică într-un interval de 45 de minute, este ghidat pas cu pas de robotul Guinot și se aplică diferențiat, atât pentru ten sensibil, cât și pentru alte tipuri de ten. Tratamentul Hidra Peeling oferă o exfoliere naturală, sigură, progresivă și eficientă, pentru îndepararea petelor sau tratarea zonelor hiper-pigmentate. Exfolierea și depigmentarea este susținută de produse pe bază de extract de orez, dermostimularea și restructurarea tenului sunt susținute de extract din fructul pasiunii, ulei de camelină, biolactonă și acticalm pentru catifelare și protecție. Zone: față, gât, decolteu.

550 lei

Tratamentul Hydradermie Lift

Tratamentul Hydradermie Lift este un excelent tratament de tonifiere musculară facială. Odată reactivată musculatura feței, tonusul se reface, iar fața începe să aibă un nou contur. Trăsăturile feței sunt înviorate prin stimularea musculară, în doar câteva minute. Veți obține un ten cu un aspect mai tânăr și vizibil liftat. Rezultate: estomparea ridurilor, ridicarea tegumentelor, conturarea formelor lăsate. Tratamentul este denumit și Body Building Facial, iar produsele utilizate pentru aplicarea acestuia sunt: biopeptide, ser anti rid, care sunt elemente esențiale pentru refacerea elasticității pielii prin efectul stimulator al curenților speciali ce stimulează musculatura facială. Tratamentul se aplică cu robotul Guinot – Hydraderm ce activează energia celulară. Zone: față, gât, decolteu.

650 lei

Tratamentul Eye Lift

Tratamentul Eye Lift este tratamentul tenului obosit și lipsit de contur, cu efecte Tratamentul pune accent pe stimularea musculară din zona ochilor, această zonă fiind prima afectată de oboseală. Serumurile speciale se aplică prin tehnici manuale delicate, prin care sunt drenate și canalizate substanțele active, având ca rezultate vizibile imediat – reducerea pernelor de sub ochi și a cearcănelor. Cu Robotul Guinot este activată musculatura prin microcurenți care activează toate grupele musculare aflate în jurul ochilor, ridicând astfel tegumentele. Efectele sunt vizibile imediat: pleoapa se ridică și ridurile dispar, cearcănele se albesc, coada ochiului se ridică, iar pielea se rejuvenează, având un aspect ferm și hidratat. Zone: față, gât, decolteu.

450 lei

Tratamentul Detoxigene

Tratamentul Detoxigene este un tratament special care ajută tenul să se oxigeneze și să se elibereze de toxine, restabilindu-i vitalitatea și strălucirea. Datorită mediului poluant, tenul ajunge să se blocheze, fiind astfel împiedicat să mai respire. Exfolierea se face cu ajutorul unor enzyme care elimină celulele moarte și particulele poluante, ajutând tenul să redevină neted și structurat. În cadrul tratamentului este aplicată o mască de detoxifiere, denumită și magnet pentru atragerea particulelor poluante, special concepută pentru acest tratament. Masca absoarbe toxinele și impuritățile. Un masaj manual specific, aplicat cu serumuri cu ingredient active, facilitează procesul de reoxigenare, îmbunătățind microcirculația. Zone: față, gât, decolteu.

450 lei

Tratamentul Hydra Peeling cu Hidrabraziune

Tratamentul Hydra Peeling cu Hidrabraziune este denumit si tratamentul tenului nou, în doar 45 de minute. Tratamentul sterge semnele vizibile ale trecerii timpului, restabilește aspectul radiant al tenului, atenuează petele negre, oferă luminozitate și tonus. Obținem imediat un ten mai neted și mai catifelat. Masajul special facilitează regenerarea celulelor și reface PH-ul pielii. Masca specială nutritivă denumită The Hydra Beaute Mask catifelează pielea și adaugă frumusețe. Exfolierea profundă reduce petele și pistruile, lăsând fața curată și luminoasă. Produsele Guinot utilizate în acest tratament sunt pe baza de camelină, biolactonă fructul pasiunii și acticalm. Peeling-ul pentru depigmentare se face cu produse Guinot obținute din extract de orez. Zone: față, gât, decolteu.

550 lei

Tratamentul Equilibre Purete

Tratamentul Equilibre Purete este un tratament exclusiv pentru restabilirea echilibrului și purității tenului. Tratamentul acționează pentru atenuarea imperfecțiunilor. Îl aplicăm atunci când tenul își pierde strălucirea și tonusul și când avem nevoie de un aspect mai sănătos și mai curat. Tratamentul închide porii, reducând astfel riscul de infectare cu bacterii, și reduce aspectul de ten lucios, ca urmare a excesului de sebum. Exfolierea la cald aplicată în acest tratament permite tenului să se relaxeze, astfel încât să se elimine cu ușurință sebumul, precum și punctele negre. Enzimele apicate în cadrul tratamentului permit eliminarea celulelor moarte ce blochează porii, facilitând astfel regenerarea celulelor și obținerea unui ten sănătos. Zone: față, gât, decolteu.

450 lei

Tratamentul Hydradermie Youth

Tratamentul Hydradermie Youth este considerat o adevarata alternativă la medicina estetică. Tratamentul răspunde preocupării femeii modern de a fi frumoasă și de a avea un aspect tânăr, cu piele netedă și luminoasă. Tratamentul Hydradermie Youth este disponibil în 8 versiuni diferite în funcție de obiectivele de frumusețe: anti-aging, anti-rid, hidratare, purificare, nutriție, oxigenare, catifelare. Tratamentul ajută tenul să respire și să primească produsele benefice, atent selecționate, din gama Guinot. Prin ionizarea dinamică, este transmisă energia la nivelul celulelor din tegumente, asigurând o distribuire eficientă și rapidă a ingredintelor active din serumurile speciale, conform obiectivelor de înfrumusețare. Rezultatele sunt vizibile imediat. Zone: față, gât, decolteu.

550 lei

Tratamentul Hydraclean

Tratamentul Hydraclean este un tratament de curțare în profunzime a tenului, cu accent pe zona T. Tratament este unic în lume, combinând simultan terapii de curățare în profunzime și relaxare, lăsând tenul curat și radiant. După acest tratament de doar 30 de minute, tenul începe să respire și să fie receptiv la produsele benefice cu substanțe active aplicate. Tratamentul de curățare în profunzime este la fel de eficient, indierent de tipul de ten tratat. Tratamentul reduce efectele transpirației faciale și secreției de sebum. Hidraclean facilitează, de asemenea, drenajul și susține normalizarea micro-circulației cutanate. Un dispozitiv special utilizează caldura moderată pentru eliberarea tenului de excesul de sebum și de toxine. Zone: față, gât, decolteu.

250 lei

40% reducere la Pachete!

Pachete Tratamente Guinot

Pentru tratamente faciale complete și alte beneficii, vă recomandăm pachetele de 3 tratamente, 6 tratamente sau 9 tratamente, unde aveți reduceri suplimentare calculate la total pachet, precum și ședințele de microdermabraziune cu pulbere de diamant incluse gratuit, microdermabraziunea fiind o terapie de bază pentru curațarea și regenerarea țesuturilor, plus tratamente gratuite. În abonamente pot fi incluse diferite tipuri de tratament, în funcție de tipul de ten și obiective. Compoziția abonamentului, structura și succesiunea tratamentelor se vor stabili împreună cu cosmeticiana și se vor regăsi pe un plan personalizat de tratament elaborat la ședința de evaluare gratuită.

Pentru mai multe detalii sau programări la evaluare, vă rugăm să ne sunați la 0722696843 sau să completați formularul de mai jos.

3 Tratamente

-10%

CE CONȚINE

6 Tratamente

-15%

CE CONȚINE

9 Tratamente

-20%

CE CONȚINE

Beneficii

Obiective

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74 - Loc de parcare asigurat