Slăbirea localizată sau bucuria de a reveni la garderoba dorită

Iarnă este perioada în care se da startul reducerilor de până la 70% la toate articolele vestimentare. Este plăcut să mergi la shopping, să beneficiezi de discounturi mari, astfel încât să-ți poți cumpără haina preferată la un preț accesibil. Cea mai neplăcută situație este atunci când ai pus ochii pe o rochie, bluza, sau pantaloni, îți place la nebunie modelul, stofă este exact pe gustul tău, dar te trădează măsură. În acel moment ori îți plângi de milă, ori iei hotărârea de a scapă rapid de centimetrii în plus din jurul taliei, abdomenului, coapselor sau din jurul picioarelor.

Îmi vei spune că nu este deloc ușor să dai jos țesutul adipos acumulat pe parcursul mai multor ani.  Îți voi da dreptate. Grăsimea inestetică se depune ușor și este nevoie de foarte multă perseverență astfel încât să o “determini să cedeze”.  Există numeroase tratamente pentru slăbire.

 Dietele echilibrate și efortul fizic controlat reprezintă o armă redutabilă împotriva grăsimii inestetice. Dar ce faci atunci când ți-ai propus să slăbești  doar pe anumite părți ale corpulului ? Aici intervine tehnologia de ultima generație din domeniul beauty, se numește slăbire localizată și se bucură de un real succes în cadrul Centrului de slăbit Elgis din Bucureșți.

Specialișții Centrului Elgis au dezvoltat un protocol eficient de slăbire, care în doar trei luni de zile te vor scapă atât de kilogramele, cât și de cenimetrii în plus, astfel încât shopping-ul să nu te pună în dificultatea de a nu-ți putea cumpără rochiță preferată. Cu siguranță ai auzit despre beneficiile liposucției nechirurgicale cu Himfu

Este o procedura pe cât de plăcută, pe atât de eficientă. Te scapă de 4 centrimetri chiar de la prima ședința, iar acest lucru este posibil datorită ultrasunetelor care vizează distrugerea celulelelor grase. Grăsimea de pe brațe, coapse, abdomen sau picioare nu va avea nicio șansă atunci când va intră în contact cu terapia Himfu multifocal. În cadrul Centrului de Slăbit Elgis din Bucureșți această procedura cu efecte imediate se face cu ajutorul aparatului Sculptor, care îți remodelează la propriu orice parte a corpului unde celulita  “s-a instalat confortabil “ și nu dorește să dispară.

Surprizele Elgis nu se termină aici. O altă terapie, la fel de eficientă,  care merge mâna în mâna cu procedura Himfu Multifocal este Crioradiofrecvența, sau terapia prin îngheț. Nu te speria, căci aparatul sculptor setat pe Crioradiofrecvența îți va îngheța doar țesutul adipos de pe anumite părți ale corpului. Este o procedura care îți va ajută organismul să elimine definitiv adipocitele, nu necesită timp de recuperare, este non-invazivă și nedurerosa. Pe lângă faptul că vei slabi “văzând cu ochii”, această terapie îți va liftă pielea. Prin urmare, nu există riscul că după pierderea kilogramelor în plus, să rămâi cu exces de piele inestetică. 

Crioradiofrecvența este utilizată cu succes și la nivelul feței. Astfel, dacă te confrunți cu gușă dublă, află că în urmă a cel puțîn 7 ședințe de Crioradiofrecvența, aceasta se va diminua considerabil, ovalul feței va fi remodelat, cearcănele de sub ochi vor dispărea, iar tu vei arată din ce în ce mai bine.

Drenajul limfatic Dermocell are și el o importanță majoră atunci când vorbim de pierderea atât în kg cât și centimetri. Circulația sangvină se va îmbogăți de la o ședința la altă, iar metabolismul va accelera eliminarea excesului de apă, care până nu demult te făcea să te simți că un balon umflat. În completarea aceste ședințe de remodelare corporală vine tunelul cu infraroșu și electrostimularea. Aceste proceduri se fac simultan. Prima te ajută să te relaxezi și să continui procesul de eliminare a excesului de apă din țesuturi, iar cea de a două procedura îți tonifia mușchii cu o intensitate mult mai mare decât dacă ai merge la o sala de aerobic sau de fitness.

Procedurile de remodelare corporală au o eficientă rapidă în cazul în care ții cont de sfaturile specialiștilor Centrului Elgis din Bucureșți. Este important că după fiecare sesiune de terapii să duci un mod de viață sănătos. Programul de 8 ore de somn este esențial, astfel încât organismul tău sa se fortifice pentru a putea elimina celulele adipoase distruse în timpul ședințelor de remodelare corporală. Să reduci considelabil consumul carbohidraților și de alcoolul. Nu trebuie insa evitat consumul de proteine, căci anume acestea îți vor da senzația de sățietate. Prin urmare, daca senzația de foame este redusa la zero, tentația de a deschide frigiderul se reduce considerabil.  Produsele fast-food sau mâncarea congelată trebuie evitate cu desăvârșire. Dulciurile, sucurile, prăjelile sau alimentele bogate în grăsimi ar trebui să dispară din frigiderul tău. În schimb, împrietenește-te cu apă, căci această este elixirul care îți va ajută organismul să dreneze celulele adipoase din organism, astfel încât procedurile de remodelare corporală recomandate de catre specialișții Centrului Elgis din Bucureșți să aibă un efect maxim. Tu vei scapă de kilogramele și centimetrii în plus, iar bucuria de a reveni la garderoba visată te va face cu adevărat fericit/a

Nu mai stă pe gânduri. A venit momentul în care trebuie să iei o hotărâre în ceea ce privește atât aspectul tău fizic, cât și starea ta de sănătate. Programează-te la Centrul de Slăbit Egis din Bucureșți și bucură-te de un corp frumos și sănătos.

Autor

Eliza Voaideș

Marketing Manager

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *