APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Slăbirea localizată sau bucuria de a reveni la garderoba dorită

Iarna este perioada în care se dă startul reducerilor de până la 70% la toate articolele vestimentare. Este plăcut să mergi la shopping, să beneficiezi de discounturi mari, astfel încât să-ți poți cumpără haina preferată la un preț accesibil. Cea mai neplăcută situație este atunci când ai pus ochii pe o rochie, bluză, sau pantaloni, îți place la nebunie modelul, stofa este exact pe gustul tău, dar te trădează măsură. În acel moment ori îți plângi de milă, ori iei hotărârea de a scapa rapid de centimetrii în plus din jurul taliei, abdomenului, coapselor sau din jurul picioarelor.

Îmi vei spune că nu este deloc ușor să dai jos țesutul adipos acumulat pe parcursul mai multor ani.  Îți voi da dreptate. Grăsimea inestetică se depune ușor și este nevoie de foarte multă perseverență astfel încât să o “determini să cedeze”.  Există numeroase tratamente pentru slăbire.

Dietele echilibrate și efortul fizic controlat reprezintă o armă redutabilă împotriva grăsimii inestetice. Dar ce faci atunci când ți-ai propus să slăbești  doar pe anumite părți ale corpulului? Aici intervine tehnologia de ultimă generație din domeniul beauty, se numește slăbire localizată și se bucură de un real succes în cadrul Centrului de slăbit Elgis din Bucureșți.

Specialiștii Centrului Elgis au dezvoltat un protocol eficient de slăbire, care în doar trei luni de zile te vor scăpa atât de kilogramele, cât și de cenimetrii în plus, astfel încât shopping-ul să nu te pună în dificultatea de a nu-ți putea cumpăra rochița preferată. Cu siguranță ai auzit despre beneficiile liposucției nechirurgicale cu Himfu

Este o procedură pe cât de plăcută, pe atât de eficientă. Te scapă de 4 centrimetri chiar de la prima ședință, iar acest lucru este posibil datorită ultrasunetelor care vizează distrugerea celulelor grase. Grăsimea de pe brațe, coapse, abdomen sau picioare nu va avea nicio șansă atunci când va intra în contact cu terapia Himfu multifocal. În cadrul Centrului de Slăbit Elgis din Bucureșți această procedură cu efecte imediate se face cu ajutorul aparatului Sculptor, care îți remodelează la propriu orice parte a corpului unde celulita  “s-a instalat confortabil “ și nu dorește să dispară.

Surprizele Elgis nu se termină aici. O altă terapie, la fel de eficientă,  care merge mână în mână cu procedura Himfu Multifocal este Crioradiofrecvența, sau terapia prin îngheț. Nu te speria, căci aparatul sculptor setat pe Crioradiofrecvență îți va îngheța doar țesutul adipos de pe anumite părți ale corpului. Este o procedura care îți va ajuta organismul să elimine definitiv adipocitele, nu necesită timp de recuperare, este non-invazivă și nedurerosă. Pe lângă faptul că vei slăbi “văzând cu ochii”, această terapie îți va lifta pielea. Prin urmare, nu există riscul ca după pierderea kilogramelor în plus, să rămâi cu exces de piele inestetică. 

Crioradiofrecvența este utilizată cu succes și la nivelul feței. Astfel, dacă te confrunți cu gușă dublă, află că în urmă a cel puțin 7 ședințe de Crioradiofrecvență, aceasta se va diminua considerabil, ovalul feței va fi remodelat, cearcănele de sub ochi vor dispărea, iar tu vei arăta din ce în ce mai bine.

Drenajul limfatic Dermocell are și el o importanță majoră atunci când vorbim de pierderea atât în kg cât și centimetri. Circulația sangvină se va îmbogăți de la o ședință la alta, iar metabolismul va accelera eliminarea excesului de apă, care până nu demult te făcea să te simți că un balon umflat. În completarea acestei ședințe de remodelare corporală vine tunelul cu infraroșu și electrostimularea. Aceste proceduri se fac simultan. Prima te ajută să te relaxezi și să continui procesul de eliminare a excesului de apă din țesuturi, iar cea de a două procedură îți va tonifia mușchii cu o intensitate mult mai mare decât dacă ai merge la o sală de aerobic sau de fitness.

Procedurile de remodelare corporală au o eficiență rapidă în cazul în care ții cont de sfaturile specialiștilor Centrului Elgis din București. Este important ca după fiecare sesiune de terapii să duci un mod de viață sănătos. Programul de 8 ore de somn este esențial, astfel încât organismul tău să se fortifice pentru a putea elimina celulele adipoase distruse în timpul ședințelor de remodelare corporală. Să reduci considerabil consumul carbohidraților și de alcoolul. Nu trebuie însă evitat consumul de proteine, căci anume acestea îți vor da senzația de sațietate. Prin urmare, dacă senzația de foame este redusă la zero, tentația de a deschide frigiderul se reduce considerabil.  Produsele fast-food sau mâncarea congelată trebuie evitate cu desăvârșire. Dulciurile, sucurile, prăjelile sau alimentele bogate în grăsimi ar trebui să dispară din frigiderul tău. În schimb, împrietenește-te cu apă, căci aceasta este elixirul care îți va ajuta organismul să dreneze celulele adipoase din organism, astfel încât procedurile de remodelare corporală recomandate de către specialișții Centrului Elgis din Bucureșți să aibă un efect maxim. Tu vei scapa de kilogramele și centimetrii în plus, iar bucuria de a reveni la garderoba visată te va face cu adevărat fericit/ă.

Nu mai sta pe gânduri. A venit momentul în care trebuie să iei o hotărâre în ceea ce privește atât aspectul tău fizic, cât și starea ta de sănătate. Programează-te la Centrul de Slăbit Egis din Bucureșți și bucură-te de un corp frumos și sănătos.

Autor

Eliza Voaideș

Marketing Manager

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *