Tratament Anticelulitic LPG - Dermohealth cu Sculptor

DRENAJ LIMFATIC. REVIGORARE. TRATAMENT ANTICELULITIC.REDĂ ELASTICITATEA ȘI FERMITATEA PIELII.

Telefon:
0722 696 843

Email: programari@elgis.ro

cea mai cunoscută și cerută
terapie anticelulitică din România!
Masaj Anticelulitic Dermohealth laser-lpg

DermoHealth (Masajul Transdermic), realizat cu Sculptor,  este o tehnologie revoluționară, ce folosește o turbină axială de înaltă rezoluție (15.000 rpm), în locul pompei de vacuum.

Masajul transdermic cu LASER îmbină astfel forța de aspirare a vacumului cu două role mobile care lucrează concomitent. Astfel, este asigurat un control complet al terapiei, dublând eficiența tratamentului. În plus, terapia LED (LASER), aplicată în același timp, triplează efectele tratamentului prin pătrunderea în țesut și reducerea celulelor adipoase.

Masajul acționează eficient la nivel corporal și tratează celulita avansată, până la gradul 4. Distruge macro și micronodulii celulitici și tratează ultra-rapid aspectul de coajă de portocală. Produce, de asemenea, compactarea țesuturilor și o excelentă tonifiere a tegumentului.

Tehnologia DERMOHEALTH încorporată în capătul de tratament, stimulează circulația sangvină pe zonele de tratament, prin diodele led încorporate, pentru a accelera efectul de slăbire și anticelulitic. Dermoledurile activează receptorii celulari, multiplicând producția de elastină și colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin și mai tânăr.

La nivel facial are efecte spectaculoase asupra cearcănelor și pungilor de sub ochi, atenuându-le încă de la prima ședință.

Galerie imagini

WOW

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații despre această procedură, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

    //]]>