APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Tratamentele faciale pentru bărbați, miracolul unui ten sănătos

Frumusețea facială îți conferă o stare de bine. La fel ca și femeile, reprezentanții sexului puternic au nevoie de un ritual pentru îngrijirea tenului, astfel încât pielea lor să fie mereu hidratată și plăcută la atingere. Pentru a alege cele mai potrivite tratamente faciale dedicate pielii bărbaților, ar trebui să șțiți că tegumentul acestora  este cu 15-20% mai gros decât cel al reprezentantelor sexului frumos, motiv pentru care, are nevoie de o îngrijire specială.

Este cunoscut faptul că o piele proaspătă și revitalizată începe cu o curățare facială în profunzime. Spre deosebire de femei, glandele sebacee sunt mult mai active la bărbați, iar acest lucru favorizează apariția coșurilor. Specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din Bucureșți au dezvoltat un tratament de curățare și exfoliere cu dedicație specială pentru bărbați, astfel încât pielea lor să se bucure de un răsfăț total. 

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant are proprietatea de a-ți curăța în profunzime tegumentul de celulele moarte și de a desfunda porii.  Pentru ca tenul tău să fie mereu în formă este recomandat că această procedură să se efectueze o dată pe lună. După fiecare ședință vei observa cum tenul tău devine mult mai proaspăt și mai ferm. Aspectul de piele obosită va fi înlocuit cu un ten fresh. Punctele negre vor dispărea, ceea ce va duce la închiderea treptată a porilor. Pielea va deveni mult mai elastică, iar ridurile vor fi atenuate.  În cazul în care ai stat prea mult la soare iar pielea ta se confruntă cu o hiperpigmentare, află că microdermoabraziunea cu pulbere de diamant are proprietatea de a-ți uniformiza zonele decolorate inestetic. 

Surprizele acestei proceduri nu se termină aici. Toxinele și deșeurile metabolice vor fi eliminate datorită accelerării circulația limfatice faciale, fluxul sanguin se va îmbunătăți considerabil, ceea ce va duce la îmbunătățirea transportului de oxigen și nutrienți spre celulele nou create. Odată terminată această terapie cu efecte spectaculoase, tenul tău va fi pregătit pentru începerea unui adevărat regal de hidratare în profunzime a pielii, astfel încât la finalul tratamentului propus de către specialiștii Centrului Elgis din București, tegumentul tău să fie mult mai luminos și cu siguranță mai tânăr.

Tratamentul de microdermoabraziunea cu pulbere de diamant îți va ajuta tenul să absoarbă mult mai rapid cocktail-urile compuse din numeroase vitamine, care vor fi introduse în piele cu ajutorul altei proceduri revoluționare în materie de tratamente faciale și anume Mezoterapie virtuală.  Procedura este total nedureroasă, pentru că se  realizează fără ace. Practic, prin această terapie se prind doi iepuri dintr-un singur foc. Se realizează un lifting facial, iar pielea feței va trece printr-o rejuvenare ca la carte. În straturile profunde ale pielii, cu ajutorul unui aparat de ultima generație, vor fi introduse vitamine precum : Vitamina A, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, colagen, acid hialuronic, biotină, argilerină, dexpanthenol, oligominerale, aloe vera, ceai verde,  ginseng, extract de flori de portocal. Acest răsfăț bazat pe o baie de vitamine îți va reduce ridurile și îți va hidrata în profunzime tenul, stimulând producția de elastină și colagen. Rezultatul te va bucura profund, deoarece tenul tău va fi mult mai tânăr și mai frumos.

Crioradiofrecvența facială face parte și ea din protocolul Elgis, dedicat rejuvenării faciale. Sinergia dintre cald + 60 grade și frig – 15 grade are proprietatea de vasoconstrucție și vasodilatație. Această terapie facială este preferată de către clienții interesați de aspectul lor facial, deoarece acționează precum un lifting non-invaziv, care îți remodelează ovalul feței, diminuează aspectul de bărbie dublă, ajută la redobândirea fermității pielii, reduce pungile de sub ochi și din  zona cearcănelor, contribuie la atenuarea cicatricilor.

 

O altă procedura la fel de importantă pentru un aspect tânăr și sănătos este Electrostimularea Facială. Fitnessul realizat cu ajutorul electrozilor va stimula toate grupele de mușchi de la nivelul fetei, ceea ce va reprezenta cea mai eficientă și cea mai practică soluție anti-aging. Astfel, se va realiza un lifting facial complet. Volumul pomeților va fi remodelat, gușa dublă va fi eliminată, cearcănele vor dispărea datorită îmbunătățirii nivelul de aminoacizi la nivel facial.

Terapia cu led nu lipsește din regalul de tratamente faciale, dedicate întineririi tenului bărbaților. Această terapie acționează asupra celulelor cu probleme și le revitalizează. Astfel, crește în mod natural producția de colagen, accelerează circulația la nivelul epidermei faciale, tratează acneea existentă și omoară bacteria care generează această problemă.

Dacă te-ai hotărât să înfrunți semele bătrâneții și îți dorești un ten luminos, tânăr și mătăsos, programează-te la Centru Elgis din Bucureșți și beneficiază de cel mai eficient protocol de întinerire a pielii.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *