APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Cine sunt clienții Centrului Elgis din București

Trăim în secolul vitezei, un lucru fenomenal în ceea ce privește industria beauty. Datorită tehnologiei de ultima generație și a priceperii personalului de pe această nișă, putem fenta anii. Dacă îți doreșți să arăți bine, să scapi de kg în plus și de celulita inestetică, dar nu ai timpul necesar pentru a merge de 3-4 ori pe săptămâna la sala de fitness,  specialiștii Centrului Elgis  ți-au pregătit un program de de slăbire și tonifiere, astfel încât să te poți bucura la orice vârstă,  atât de o sănătate perfectă, cât și de o siluetă de invidiat. Acest lucru este posibil dacă apelezi la tratamentele cu rezultate măsurabile de la Centrul de Slăbit Elgis din București. Dar haideți să vedem cărui public ne adresăm :

 

1. Persoanele sedentare, care din diferite motive, nu au posibilitatea de a duce un stil de viață sănătos. 

Fie că sunteți solicitate la serviciu, fie că vă obosește traficul agitat din Bucureșți, iar mersul la o sala de fitness nu se încadrează în programul dvs zilnic, protocolul de slăbire și tonifiere elaborat cu mare grijă de specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București este exact de ce aveți nevoie pentru a vă recăpăta silueta de altădată. Este necesară o singură ședință pe săptămână, timp în care veți slăbi și vă veți relaxa.

2. Persoanele de vârsta a treia care și-au propus să-și crească masa musculară, să topească depozitele de grăsime acumulate în timp, să elimine surplusul de apă și să se bucure de un ambient plăcut, în compania unor tehnicieni cu experiență în remodelare corporală și tonifiere musculară.

3. Persoanele care merg la sala de 3-4 ori pe săptămână, dar în ciuda efortului fizic pe care îl depun, nu reușesc să dea jos kilogramele în plus, rețin în continuare apă, au musculatura flască, se simt obosite și stresate. În urma evaluării corporale, tehnicienii Elgis vă vor prezenta cel mai eficient plan de slăbit, astfel încât să fiți din nou fericite.

4. Foștii sportivi care s-au retras din activitatea sportivă, ori sportivii care au fost accidentați și sunt în perioada de recuperare. Pentru a nu acumula depozite de grăsime în timpul în care sunteți nevoiți să aveți o mobilitate redusă, specialiștii Centrului de Slăbit Elgis au elaborat un plan de slăbire localizată, tonifiere musculară și eliminarea retenției de apă, astfel încât să va puteți menține în formă.

5. Cadrele medicale sunt așteptate cu brațele deschise la Centrul de Slăbit Elgis, pentru a beneficia de întreagă gama de tratamente de remodelare corporală, tratamente faciale și epilare definitivă cu laser. Cu siguranță medicii și asistentele medicale cunosc atât tehnologia, cât și procedurile non-invazive privind slăbirea în kilograme și centimetri. 

Motiv pentru care, o vizită pe săptămână la Centrul de Slăbit Elgis din Bucureșți, vă va ajuta să aveți un tonus energetic pozitiv.

6. Cuplurile sunt și vor fi întodeauna răsfățatele specialiștilor Centrului de Slăbit Elgis. Ele se susțin reciproc astfel încât tratamentul de slăbire și tonifiere să atingă un efect maxim. La Centrul Elgis veți beneficia de un protocol unic de slăbire și tonifiere MagiQ. În funcție de așteptările pe care le aveți, puteți slabi de la câteva kg, până la câteva zeci de kg. Programul este personalizat pentru fiecare persoană în parte și se elaborează  după efectuarea evaluării corporale.

Centrul Elgis este dotat cu aparatură performantă de analiză corporală, prin scanare 3D. Astfel, se va determina  nivelul de grăsime exterioară și viscerală, masă musculară, nivelul de hidratare, vârsta metabolică, rată metabolică de bază, circumferință talie, a mâinilor și a picioarelor. Programul include 7 terapii revoluționare în materie de slăbire și remodelare corporală , care implică lichefiere, lipoliză, compactare, drenaj, eliminare lichide retente și consum.

De ce terapii veți beneficia dacă alegeți să va faceți programare la Centrul Elgis din Bucureșți ?

Himfu Multifocal, care acționează precum o liposucție abdominală, doar că este non-chirurgicală. Prin urmare, dacă îți doreșți un abdomen plat, fără grăsime în exces, terapia Himfu o va topi și te va scăpa în același timp de kg în plus.

Crio-Radiofrecvența are menirea de a-ți lifta corpul și de a înlătura celulita inestetică. Această terapie are efecte spectaculoase și la nivelul feței. Cearcănele și pungile de sub ochi, gușă dublă și de pielea flască vor dispărea după câteva ședințe de Crio-Radiofrecvență.

Drenajul limfatic se realizează cu ajutorul  cunoscutelor terapii dermocell/vibromatiq și presoterapiei.  Corpul tău va avea parte de o detoxifiere sănătoasă. Surplusul de apă din organism va fi eliminat, iar tu vei slăbi frumos și sănătos.

Tunel cu Infraroșu te va ajuta să te relaxezi și să elimini prin transpirație lichidului gras rezultat în urma terapiilor menționate mai sus. Corpul tău se va transforma de la o ședință la alta. Grăsimea și celulita vor ceda, iar tu vei fi din ce în ce mai plăcut impresionat/a de felul în care ai început să arăți.Totul se întâmplă sub atenta supraveghere a terapeuților Centrului Elgis.

Pentru ca tenul tău să fie întodeauna luminos și tânăr este important să-l îngrijești corect. La centrul Elgis vei găsi o gamă variată de tratamente faciale, astfel încât tenul tău să fie neted, catifelat și strălucitor. Mezoterapie virtuală este recomandată atât femeilor cât și bărbaților. După o curățare profundă a pielii, cu ajutorul unui aparat de ultima generație, în tegument vor fi introduse Cocktail-uri de vitamine, care îți for rejuvena fața. Mezoterapia virtuală este non invazivă, nu produce durere, iar după fiecare ședință vei observa cum tenul tău este din ce în ce mai ferm, mai elastic și mai sănătos. Rezultatele se văd chiar de la prima ședință.

Specialiștii Centrului Elgis au introdus un serviciu nou, care se adresează în special bărbaților. Dacă te-ai săturat de bărbieritul de dimineață, de foliculită, iritații sau rănile survenite în urma barbieritului clasic cu lama de ras, atunci epilarea definitivă cu laser pentru bărbați te va ajuta să înlături părul inestetic, iar pielea ta va arăta impecabil. Cele trei lungimi de undă ale echipamentului laser MedValley vor distruge rădăcinele părului corporal, dar și facial. Procedura este nedureroasă și foarte sănătoasă pentru organismul tău.

În concluzie, poți deveni și tu clientul Centrului Elgis din Bucureșți dacă îți doreșți să arăți întodeauna bine, fără kg în plus, fără celulita inestetică, să ai un ten luminos și sănătos, ori dacă îți doreșți să scapi de părul inestetic. Programează-te la o evaluare gratuită online sau telefonic și vei avea parte de cele mai bune prețuri la pachetele de remodelare corporală, tratamente faciale și epilare definitivă cu laser.

Autor:

Eliza Voaideș

Marketing Manager

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *