ELGIS-SIGLA-ALB

Mezoterapie – Umple ridurile, hidratează și netezește tenul

Lifting facial nechirurgical. Rejuvenare facială.

Pentru atingerea ambelor obiective, lifting și rejuvenare, mezoterapia virtuală este alternată cu ședințele de crioradiofrecvență (lifting nechirurgical), microdermoabraziune cu pulbere de diamant, terapia led, electrostimulare facială.

Mezoterapie virtuală

Deschide porii, introduce substanțele active la nivelul celulelor, umple ridurile.

Tratament revoluționar, de ultimă generație, fără ace, fără perioadă de recuperare, non agresiv cu tenul, care se aplică în special la nivelul feței, dar are rezultate excelente aplicat și la nivel corporal.

Tratamentul este integrat, complet și complex și se aplică la nivelul feței, gâtului și decolteului. Tratamentul implică aplicarea diferențiată a diferitelor tipuri de soluții, în aceeași sesiune, pentru toate problemele identificate (riduri, cearcăne, pungi, pete, paloare, cuperoză).

Etape: curățare profundă, aspirare, tratare, soluții de protecție.

Cocktail-urile utilizate sunt formule personalizate și sunt obținute din seruri cu efecte benefice asupra pielii – regenerare, revigorare, hidratare, curațare, elasticitate, fermitate. 

Printre serurile utilizate in mod curent în tratamentele noastre și care sunt introduse în straturile profunde ale pielii, se regăsesc: Vitamina A, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, colagen, acid hialuronic, biotină, argilerină, dexpanthenol, oligominerale, aloe vera, ceai verde,  ginseng, extract de flori de portocal și altele.

Beneficii

Gamă completă de cocktail-uri și formule de tratament pentru umplere riduri, hidratare și netezire a tenului

Acest tratament permite mărirea porilor de până la 400 de ori și formarea unor canale de trecere, prin care substanțele active din seruri ajung la celulele țintă.

Astfel, 95 % din cantitatea de seruri nutritive (cockteilurile cosmetice) utilizate în acest tratament, ajunge direct la celule, reconstruind pielea și țesuturile.

Mezoterapia reconturează ovalul feței, umple ridurile, ridică pielea, redă luminozitatea și fermitatea pielii, tratează cuperoza, reduce petele pigmentate.

Cocktail-uri utilizate: 

Beneficii mezoterapie virtuală

Micșorează nodulii celulitici și contribuie la eliminarea lor

Remodelează: redarea elasticității pielii – față și corp

Uniformizează culoarea epidermei: efect antivergeturi

Lifting facial prin stimularea activității celulare; efect anticearcăn

Controlează oxidarea la nivel celular și activează melanina de sub piele

Reduce ridurile și hidratează epiderma prin pătrunderea în profunzime a serurilor

Contactează-ne pentru detalii

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!