se apropie vacanța? încă mai ai timp să urmezi un tratament complet de slăbire și remodelare corporală. accesează pagina magiq pentru mai multe detalii sau suna LA 0722696843 pentru programare la evaluare corporală gratuită!
Caută
Close this search box.

Crioradiofrecvența, terapia care îți remodelează corpul și te scapă definitiv de celulită

Trăim într-un secol în care aspectul fizic poate fi taxat de cei din jurul tău, sau dimpotrivă, îți va deschide uși. Un ten îngrijit, o siluetă bine lucrată, un păr aranjat, un parfum care te reprezintă sunt doar câteva elemente care îți vor crea o imagine de care să fii mandră. Vărsta nu mai reprezintă o scuză atunci cand vorbim de imaginea noastră fizică. În acest sens,  industria Beauty a dezvoltat numeroase soluții tehnologice, astfel încât, atât tenul, cât și corpul tău să fie într-o armonie perfectă cu ceea ce îți dorești să fii. Prin urmare, dacă ridurile și-au făcut apariția pe fața ta, nu trebuie să intri în panică, deoarece acestea se vor diminua cu aproape 90 %, dacă vei apela la tratamentele anti-aging, care se pot face în saloanele de înfrumusețare. Daca greutatea sau celulita îți dau bătăi de cap, nu este imperios necesar să te supui unor diete draconice, pentru că acestea vor crea doar un dezechilibru în organismul tău, iar de aici vor surveni alte și alte probleme de sănătate. Tehnologia modernă vine cu cele mai eficiente tratamente care îți vor remodela corpul, astfel încât să te simți perfect în pielea taTerapeuții  Centrului de Slăbit Elgis din București au dezvoltat un plan unic de tratament, astfel încât, atât kilogramele, cât și celulita inestetică până la gradul 4, să dispară de la o ședință la alta, iar tu să-ți iei adio rapid de la centimetrii în plus.

Crioradiofrecvența este  terapia de slăbire și liftare a corpului, cu rezultate absolut spectaculoase, care pe lângă faptul că este foarte plăcută, îți va topi țesutul adipos fară ca tu să simți niciun disconfort fizic.  Acest lucru se datorează sinergiei dintre Radiofrecvența care implică o temperatură de + 60 grade și CrioRadiofrecvența de – 10 grade. 

Șocul termic la care va fi supusă zona lucrată va stimula crearea fibrelor de
colagen, celulele grase vor fi distruse și eliminate prin sistemul limfatic, iar structura pielii va fi refăcută de la interior spre exterior. 

La Centrul de Slăbit Elgis, zonele care urmează să fie supuse la Crioradiofrecvență, sunt tratate cu o
cremă specială pe bază de venin de viperă. Aceasta va accelera arderea grăsimilor și va avea efect de liftare asupra dermului. Tu trebuie doar să te relaxezi și să te bucuri de un masaj făcut la rece, care îți va
transforma formele corpului în cea mai bună versiune a ta. 

 

Astfel, celulita de pe abdomenul inferior și superior inclusiv zona șoldurilor, cea  localizată în zona picioarelor atât în partea de sus, cât și pe gambe, a coapselor, a  feselor  sau grăsimea din zona brațelor, nu va avea nicio șansă dacă aparatul Sculptor va fi setat pe modulul de Crioradiofrecvență.
Terapia are efect de Liposucție nechirurgicală, dar este non-invazivă, fără a necesita timp de recuperare. 

Crioradiofrecvența are un efect de rejuvenare și la nivelul feței. Astfel, dacă vrei să scapi de cearcăne și pungile de sub ochi, de gușa dublă, de pielea flască și ridată, Crioradiofrecvența este terapia revoluționară care îți va rezolva rapid problemele legate de îmbătrânirea tenului.

După doar câteva ședințe, pielea feței își va recăpăta luminozitatea de altădată, va fi netedă și catifelată, iar tu vei fi din ce în ce mai satisfăcută de felul în care arăți. 

După fiecare ședință, specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București îți vor recomanda o dietă echilibrată și consumul a 2 litri de apă pe zi, astfel încât efectul terapiilor de Remodelare Corporala să fie rapid și sigur.

Atenție, ca orice altă terapie, Crioradiofrecvența nu se adresează persoanelor care suferă de acnee activă, de epilepsie, diabet zaharat sau dacă sunt însărcinate ori alăptează. Este interzisă această procedură dacă ai varice, fragilitate capilară pronunțată, flebite, tromboflebite, tijă metalică, implant metalic, șurub metalic, placă metalică, pivot metalic, operații pe cord.

 

Înainte de a începe orice plan de tratament, la Centrul de Slăbit Elgis vei avea parte de o evaluare corporală gratuită. Silueta îți va fi scanată cu un echipament de ultimă generație 3D, astfel încât, în funcție de problemele de greutate cu care te confrunți, să ți se recomande o serie de proceduri personalizate, astfel încât rezultatul să fie cel așteptat atât de tine, cât și de specialiștii Centrului Elgis din București. 

Programează-te online sau telefonic și lasă-i pe specialiștii Centrului De Slăbit Elgis să-ți redea frumusețea la care visezi. Te așteptăm la salon!

Autor

Eliza Voaides

 

Marketing Manager

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *