APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Cum reducem Senzaţia de Foame?

Senzaţia de Foame accentuată, una dintre principalele cauze ale kilogramelor în plus.

Vestea bună este că printr-o alimentație corectă stomacul poate fi mărit, iar senzația de foame poate fi considerabil diminuată.

O prezență suplă, fară kg în plus, ori celulită inestetică, este visul fiecăruia dintre noi. Pentru a ajunge la dimensiunile dorite, suntem în stare să ne supunem organismul la cele mai controversate diete. Nu de puține ori însă, tocmai în această perioadă în care ești pus pe fapte mari, senzația de foame se acutizează atât de tare, încat  devine inamicul numarul  unu al visurilor tale. Un fel de sabotor pe care-l purtăm cu noi în permanență. Probabil te întrebi de ce se întâmplă acest lucru și mai ales, cum ai putea combate senzația de foame, astfel încât atunci cand dorești să începi o cură de slăbire sau o serie de tratamente de remodelare corporală, senzația de foame să nu se transforme într-o ispită.

În primul rând ar trebui să știi că senzația de foame apare atunci când nu mănânci suficiente proteine, dar și atunci când ai un calendar al meselor haotic. Carnea, peștele, produsele lactate, cerealele integrale, leguminoasele, nucile și semințele precum și produsele din soia, consumate în cantități mici, vor crea un echilibru în organismul tau, iar senzația de foame se va calma.

Cele 8 ore de somn nu ar trebui să lipsească din rutina ta zilnică. Grelina, hormonul stimulator al apetitului, poate fi controlat doar dacă organismul tău este odihnit. Prin urmare, cu ajutorul unui program de somn bine pus la punct, vei prinde 2 iepuri dintr-o lovitură: în primul rând vei arăta bine, iar senzatia de foame nu te va îndemna să deschizi prea des frigiderul.

Carbohidrații rafinați precum faina albă, produsele de patiserie sau dulciurile de orice fel  trebuie eliminate în perioada în care ți-ai propus să-ți remodelezi formele corpului. Dacă tentația pentru aceste produse culinare este prea mare, trebuie să știi ca nu vei face decat să-ți calmezi senzația de foame pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece acestea îți vor crește glicemia, iar senzația de foame va fi din ce în ce mai virulentă.

Nu renunța la grăsimile sănătoase. Din dieta ta zilnică, nu ar trebui să lipsească peștele gras, avocado, uleiul de măsline, ouăle sau  iaurturile cu conținut ridicat de grăsimi. Aceste alimente bogate în grăsimi bune îți vor potoli senzația de foame pe perioade mai lungi de timp.

Consumul de apă este primordial atunci cand îți dorești să combați senzația de foame. Dacă creierul tau și-a propus să te tachineze putin și îi transmite stomacului un stimul care te va face să mănânci la ore târzii, atunci ar fi bine dacă i-ai raspunde cu 1 sau două pahare de apă. Astfel, vei amăgi senzația de foame, iar cele două organe te vor lăsa în pace.

Nu uita să incluzi în dieta ta alimentele bogate în fibre. Acestea vor încetini rata de golire a organismului, iar foamea își va face simțită prezența din ce în ce mai rar.

Stresul va juca un rol important atunci când vei începe lupta cu kilogramele. Cu cât vei avea mai multe situații stresante, cu atât îți va fi foame mai mult. Acest lucru se întamplă pentru că stresul crește nivelul de cortizol din organism.

Consumul de alcool sau a lichidelor bogate în calorii precum smoothie-uri, shake-uri ori a sucurilor dulci din comerț bogate în zahar îți va crește atât pofta cât și senzația de foame. Renunță la ele pentru binele siluetei tale.

Nu uita, o dietă echilibrată în combinație cu o serie de tratamente de remodelare corporală  din cadrul protocolului MagiQ elaborate cu multă pricepere de către specialiștii Centrului de Slabit Elgis din Bucuresti, te vor face să te simți extraordinar în pielea ta, iar kg în plus se vor micșora de la o ședință la alta. Programează-te la Elgis pentru o evaluare corporală, iar specialiștii centrului îți vor propune cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală astfel încât să-ți poți atinge obiectivele. Te așteptăm la Salonul Elgis !

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

2 thoughts on “Cum reducem Senzaţia de Foame?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *