Senzaţia de Foame accentuată, una dintre principalele cauze ale kilogramelor în plus.
Vestea bună este că printr-o alimentație corectă stomacul poate fi mărit, iar senzația de foame poate fi considerabil diminuată.
O prezență suplă, fară kg în plus, ori celulită inestetică, este visul fiecaruia dintre noi. Pentru a ajunge la dimensiunile dorite, suntem în stare să ne supunem organismul la cele mai controversate diete. Nu de puține ori însă, tocmai în această perioadă în care ești pus pe fapte mari, senzația de foame se acutizează atât de tare, încat devine inamicul numarul unu al visurilor tale. Un fel de sabotor pe care-l purtăm cu noi în permanență. Probabil te intrebi de ce se întâmplă acest lucru și mai ales, cum ai putea combate senzația de foame, astfel încât atunci cand dorești să incepi o cură de slăbire sau o serie de tratamente de remodelare corporală, senzatia de foame să nu se transforme într-o ispită.
În primul rând ar trebui să știi că senzatia de foame apare atunci cand nu manânci suficiente proteine, dar și atunci când ai un calendar al meselor haotic. Carnea, peștele, produsele lactate, cerealele integrale, leguminoasele, nucile și semințele precum și produsele din soia, consumate în cantități mici, vor crea un echilibru în organismul tau, iar senzația de foame se va calma.
Cele 8 ore de somn nu ar trebui sa lipseasca din rutina ta zilnica. Grelina, hormonul stimulator al apetitului, poate fi controlat doar dacă organismul tau este odihnit. Prin urmare, cu ajutorul unui program de somn bine pus la punct, vei prinde 2 iepuri dintr-o lovitură: în primul rând vei arăta bine, iar senzatia de foame nu te va îndemna să deschizi prea des frigiderul.
Carbohidrații rafinati precum faina albă, produsele de patiserie sau dulciurile de orice fel trebuie eliminate în perioada în care ți-ai propus să-ți remodelezi formele corpului. Dacă tentația pentru aceste produse culinare este prea mare, trebuie să știi ca nu vei face decat să-ti calmezi senzatia de foame pentru o perioada scurtă de timp, deoarece acestea iți vor crește glicemia, iar senzatia de foame va fi din ce in ce mai virulentă.
Nu renunța la grasimile sănătoase. Din dieta ta zilnică, nu ar trebui sa lipsească peștele gras, avocado, uleiul de măsline, ouale sau iaurturile cu conținut ridicat de grăsimi. Aceste alimente bogate in grasimi bune îți vor potoli senzația de foame pe perioade mai lungi de timp.
Consumul de apă este primordial atunci cand îți dorești să combați senzația de foame. Dacă creierul tau și-a propus să te tachineze putin și ii transmite stomacului un stimul care te va face sa manânci la ore târzii, atunci ar fi bine dacă i-ai raspunde cu 1 sau două pahare de apă. Astfel, vei amăgi senzația de foame, iar cele două organe te vor lăsa în pace.
Nu uita sa incluzi in dieta ta alimentele bogate in fibre. Acestea vor incetini rata de golire a organismului, iar foamea își va face simțită prezența din ce în ce mai rar.
Stresul va juca un rol important atunci cand vei incepe lupta cu kilogramele. Cu cât vei avea mai multe situații stresante, cu atât îți va fi foame mai mult. Acest lucru se intamplă pentru că stresul crește nivelul de cortizol din organism.
Consumul de alcool sau a lichidelor bogate in calorii precum smoothie-uri, shake-uri ori a sucurilor dulci din comerț bogate în zahar îți va crește atât pofta cât și senzația de foame. Renunță la ele pentru binele siluetei tale.
Nu uita, o dietă echilibrată in combinație cu o serie de tratamente de remodelare corporală din cadrul protocolului MagiQ elaborate cu multă pricepere de către specialiștii Centrului de Slabit Elgis din Bucuresti, te vor face să te simți extraordinar în pielea ta, iar kg în plus se vor micșora de la o ședință la alta. Programează-te la Elgis pentru o evaluare corporală, iar specialiștii centrului îți vor propune cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală astfel încât să-ți poți atinge obiectivele. Te așteptăm la Salonul Elgis !
Autor
Eliza Voaides
Marketing Manager
MULȚUMESC, ELIZA, PENTRU ACESTE SFATURI PREȚIOASE.
Eu aș avea nevoie de un gardian care să mă țină departe de frigider. 🙂
Dar merită încercate sfaturile tale!
Mulțumim!