APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Beneficiile Tunelului cu Infrarosu

Îți dorești cu ardoare să scapi de celulita inestetică? Ai încercat diferite cure de slăbire, dar grăsimea nu vrea să cedeze? Suplimentele alimentare nu te-au ajutat să scapi de retenția de apă? Nu te întrista, pentru că speciliștii Centrului de Slăbit Elgis din București știu cum să rezolve această problemă într-un mod foarte plăcut pentru tine.

Există numeroase cauze ce favorizează retenția de apă în organism. În primul rând vorbim despre statul pentru o perioadă lungă din zi în picioare, administrarea anticoncepționalelor sau consumul în exces a produselor sărate.  Trebuie să știi că acești factori vor accelera retenția de apă în organism. Senzația este foarte neplacută. 

Corpul începe să ia proporții, respirația devine din ce în ce mai dificilă, apar nodulii celulitici care te vor împiedica să îmbraci hainele tale preferate, iar de aici până la frustrări ți nemulțumirea de felul în care arăți este doar un singur pas. Acum este momentul propice să iei atitudine și “să tai răul de la rădăcină”, iar acest lucru se poate face doar dacă apelezi la terapiile non-invazive realizate în cadrul Centrului De Slăbit Elgis din București.

Trebuie să știi că Tunelul cu infraroșu este de fapt o saună uscată în interiorul căreia temperatura va ajunge până la + 90 de grade. Nu-ți face griji însă, noua tehnologie cu care se lucrează în Centrul de slăbit Elgis din București nu-ți va crea un disconfort corporal, deoarece organismul tău se va adapta foarte repede la această temperatură. În scurt timp după introducerea ta În tunel, vei Începe să transpiri excesiv, astfel apa din țesuturi va fi eliminată de la o sedință la alta, aspectul de coajă de portocală se va diminua semnificativ, nodulii celulitici vor dispărea treptat, iar pielea ta va fi din ce în ce mai frumoasă.

Practic, într-o singură ședință de Tunel no cellulite cu raze infraroșii vei pierde de la 600 până la 900 de calorii, fără să faci niciun efort fizic. Împachetările cu cu ceai verde, alge marine sau cofeină nu vor lipsi din această procedură. Acestea au scopul de a accelera transpirația prin care sunt eliminate atât depozitele de grăsime din organism, cât și substanțele nocive care îți generează probleme de sănătate. Rezultatul este unul wow. Așteaptă-te la o scădere în greutate și în cenimetri, într-un termen foarte scurt.

Cu siguranță ți-ai dori să știi care este diferența între o saună obișnuită și Tunelul no cellulite. În primul rând, spre deosebire de sauna obișnuită care produce căldură la suprafața corpului, razele infraroșii ale Tunelului de ultimă generație vor penetra țesuturile până la 6 centimetri și vor topi depozitele de grăsime. Această procedură este indicată pentru tratarea obezității.

Pentru oamenii sedentari, cărora nu prea le place sportul, dar care îți doresc să arate bine, Tunelul no cellulite cu infraroșu reprezintă o adevărată mână cerească. Urmare a obseravațiilor specialiștilor Centrului de slabit Elgis, după 2-3 ședințe de Tunel, se pot pierde în jur de 2 kg și până la 3 – 4 cm în talie, iar după 6-8 ședințe poți da jos între 6 și 8 kg și până la 12 – 14 cm.

Cu alte cuvinte, datorită acestei terapii imunitatea organismului tău va crește , vei elimina pana la 70 % din excesul de apă și până la 30 % din stratul de țesut adipos.

 

Daca ți-ai propus să slăbești frumos și sănătos, te invităm la Centrul de Slăbit Elgis din București, unde corpul tău va beneficia de cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală.
Autor
Eliza Voaides
Marketing Manager

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *