APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Epilare Definitivă Triplu Laser, Adio Păr Nedorit

Părul nedorit a devenit o adevărată corvoadă pentru tine? Foliculita îți înrăutățește aspectul pielii. Ți-ai dori să scapi de această problemă, dar nu știi ce să faci sau la ce proceduri să apelezi? Relaxează-te, căci specialiștii Centrului Elgis din București au o veste bună pentru tine.

Se numește Epilare Definitivă Triplu Laser, realizată cu ajutorul echipamentului  MedValley, un aparat de înaltă performanță, care te va scăpa în cel mult 8 sedințe de părul inestetic, iar tu vei avea o piele mătăsoasă, netedă și catifelată.

Fototermoliza selectivă este metoda care diferențiază  acest echipament laser de celelalte aparate. Foliculii piloși vor fi dristruși datorită temperaturilor mari. Nu-ți face griji însă, procedura este perfect sănătoasă, nu afectează țesuturile, iar cele 200.000.000 de impulsuri generate de apartul Triplu Laser, sunt adaptate doar pe firele de păr, distrugându-le astfel de la rădăcină. Rezultatele se vor vedea încă de la prima ședință. Părul se va subția, iar o parte din el va cădea.

Este imperios necesar să urmați tot tratamentul. În funcție de culoarea sau grosimea firelor de păr, specialiștii Centrului Elgis vor determina numărul de ședințe pe care ar trebui să le faceți. Această procedură revoluționară de îndepărtare a părului nedorit se adresează în egală măsură atât femeilor, cât și bărbaților.

Atenție însă, pentru îndepărtarea definitivă a firelor de păr nedorite, bărbații trebuie să facă mai mult de 12 ședințe. Odată ce firele de păr vor cădea, veți  uita definitiv de bărbieritul de dimineață, se va rezolva problema transpirației în exces, mâncărimile și iritațiile cauzate de aparatele de ras vor deveni o simplă amintire, iar igiena corpului se va face rapid și foarte ușor. Trebuie să știți că impulsurile laser au o precizie maximă, deoarece aparatul este dotat cu un sistem unic, numit touch screen ultra modern. Datorită funcției Pain-Free Therapy, vă veți bucura de un confort maxim, iar partea bună este că acest tratament poate fi efectuat atât în perioada rece, cât și în perioada caldă a anului.

Tratamentul de Epilare Definitiva cu Laser se poate efectua pe aproape toate zonele corpului : mustață, bărbie, perciuni, pomeți, axile, gât, umeri, linia abdomenului, piept, spate, brațe, antebrațe, gambe, picioare integral și inghinal.

Partea estetică nu este singurul avantaj atunci cand apelăm la Epilarea Definitivă cu Laser. Această terapie rezolvă anumite afecțiuni dermatologice cum ar fi pseudofoliculita bărbii cauzată de aparatul de ras. Coșurile sau papilele dureroase vor dispărea ca prin minunte, iar voi, dragi bărbați, vă veți bucura de o piele fină și catifelată. Rețineți un lucru, epilare definitivă cu Laser nu doare, nu provoacă arsuri și nici răni la nivelul pielii.

Programați-vă la Centrul Elgis din București și bucurați-vă de avantajele Epilarii Definitive Triplu Laser.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *