Epilare Definitiva Triplu Laser, Adio Par Nedorit

Parul nedorit a devenit o adevarata corvoada pentru tine ? Foliculita iti inrautateste aspectul pielii. Ti-ai dori sa scapi de aceasta problema, dar nu stii ce sa faci sau la ce proceduri sa apelezi ? Relaxeaza-te, caci specilaistii Centrului Elgis din Bucuresti au o veste buna pentru tine.

Se numeste Epilare Definitiva Triplu Laser, realizata cu ajutorul echipamentului  MedValley, un aparat de inalta performanta, care te va scapa in cel mult 8 sedinte de parul inestetic, iar tu vei avea o piele matasoasa, neteda si catifelata.

Fototermoliza selectiva este metoda care diferentiaza  acest echipament laser de celelalte aparate. Foliculii pilos vor fi dristrusi datorita temperaturilor mari. Nu-ti face griji insa, procedura este perfect sanatoasa , nu afecteaza tesuturile, iar cele 200.000.000 de impulsuri generate de apartul Triplu Laser, sunt calate doar pe  firele de par, distrugandu-le astfel de la radacina. Rezultatele se vor vedea inca de la prima sedinta. Parul se va subtia, iar o parte din el va cadea.

Este imperios necesar sa urmati tot tratamentul. In functie de culoarea sau gosimea firelor de par, specialistii Centrului Elgis vor determina numarul de sedinte pe care ar trebui sa le faceti. Aceasta procedura revolutioara de indeprtare a parului nedorit se adreseaza in egala masura atat femeilor, cat si barbatilor.

Atentie insa, pentru indepartarea definitiva a firelor de par nedorite, barbatii trebuie sa faca mai mult de 12 sedinte. Odata ce firele de par vor cadea,  veti  uita definitiv de barbieritul de dimineata, se va rezolva problema transpiratiei in exces, mancarilmile si iritatiile cauzate de aparatele de ras vor deveni o simpla amintire, iar igiena corpului se va face rapid si foarte usor. Trebuie sa stiti ca impulsurile laser au o precizie maxima, deoarece aparatul este dotat cu un sistem unic, numit touch screen ultra modern. Datorita functiei Pain-Free Therapy, va  veti bucura de un confort maxim, iar partea buna este ca acest tratament poate fi efectuat atat in perioada rece, cat si in perioada calda a anului.

Tratamentul de Epilare Definitiva cu Laser se poate efectua pe aproape toate zonele corpului : mustata, barbie, perciuni, pometi, axile, gat, umeri, linia abdomenului, piept, spate, brațe, antebrațe, gambe, picioare integral si inghinal.

Partea estetica nu este singurul avantaj atunci cand apelam la Epilarea Definitiva cu Laser. Aceasta terapie rezolva anumite afectiuni dermatologice cum ar fi pseudofoliculita barbii  cauzata de aparatul de ras. Cosurile sau papulele dureroase vor disparea ca prin minunte, iar voi, dragi barbati, va veti bucura de o piele fina si catifelata. Retineti un lucru, epilare definitiva cu Laser nu doare, nu provoaca arsuri si nici rani la nivelul pielii.

Programati-va la Centrul Elgis din Bucuresti si bucurati-va de avantajele Epilarii Definitive Triplu Laser

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *