ELGIS-SIGLA-ALB

Slabire localizată cu laser

Pregătită de plajă?
Începe cu tratarea celulitei!

Te asteptăm cu tratamente de ultima generatie, tehnologie Mitsubishi 2022. Tratarea celulitei se realizează cu LASER si are loc concomitent cu slabirea localizată. Celulele adipoase se micsoreaza instant si reduc presiunea pe retelele de elastina. Tratamentul are putere mare de acoperire și se aplică simultan pe picioare, abdomen, barbie. Lipolaserul Zentisse, cu diode Mitsubishi, micsorează celulele grase, contribuie la eliminarea lichidelor retente, la reducerea circumferintei, fiind un tratamen folosit in mod curent in protocoalele de slabire in kilograme si in centimetri. Cel mai important si vizibil efect, chiar si dupa prima ședință, este reducerea aspectului de coaja de portocala.
Tratamentul înlocuiește cu succes și fără efort programele de aerobic sau de fitness. Tratamentul cu lipolaser este susținut cu succes de terapie cu infraroșu, crio-radiofrecventa, dermocell, impachetări de termosudație sau anticelulitice

Contactează-ne pentru detalii

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

Tratament anticelulitic intensiv cu LIPOLASER

Noua tehnologie SlimLight combină doua tipuri de laser la rece cu lumină roșie vizibilă (658 nm & 980 nm), cu diode Mitsubishi,  funcționează stimulând atât mitocondriile celulelor adipoase, cât și receptorii membranei adipocitara Alpha și Beta, care stimulează la rândul lor producerea enzimei lipsa. Această enzimă se ocupă de fragmentarea trigliceridelor.

Trigliceridele, ce ocupă un procent de 95% din adipociti, se impart înnăuntrul moleculei de grăsime în acizi grași liberi, glicerol și apă, trecând în exterior prin peretele celular pentru a fi expulzați de către organism.

Beneficii

Rezultatele de la prima ședință
Tratament plăcut, reconfortant