APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Elgis – O poveste a frumuseții

De câte ori ai mers la cumpărături, ai văzut o haină a cărui design te-a impresionat, ți-ai fi dorit să o cumperi, dar nu era pe măsura ta. Acest lucru te-a motivat să începi un tratament de slăbire atât în kg, cât și în centimetri. Apare însă o dilemă… ce să faci, de unde să începi acest proces de slăbire, astfel încât să nu-ți afecteze sănătatea ? Soluția problemei tale o găsești la Centrul de Slăbit Elgis din București. Protocolul pentru slăbire dezvoltat de specialiștii centrului se bucură de un real succes la nivel internațional, este foarte eficient, iar rezultatele se văd chiar de la prima ședință.

Așadar, succesul unei siluete armonioase este garantat, dacă te programezi online sau telefonic pentru o evaluare corporală 3D, în urma căreia specilaiștii Centrului de Slăbit Elgis din Bucuresti vor stabili care este nivelul de grăsime exterioară și viscerală, masa musculară, nivelul de hidratare, vârsta metabolică, rata metabolică de bază, circumferința taliei, a mâinilor și a picioarelor.

În funcție de nevoile și așteptările tale, se va elabora un plan de  tratament personalizat, care va include  un “cocktail”  compus din cele mai eficiente proceduri de slăbire, astfel încât, atât grăsimea în exces, cât și celulita inestetică să nu aibă nicio șansă de supravețuire. Practic, tu vei fi un “martor ocular” la transformarea spectaculoasă a întregului tau corp, iar aspectul  fizic se va îmbunătăți de la o zi la alta.  Acest lucru este posibil datorită tehnologiei de ultimă generatie cu care este dotat Centrul.

Echipamentele pentru slăbire si remodelare corporală din gama SCULPTOR, care combină  5 terapii premium, dintre care renumitele funcții revoluționare HIMFU și CRIORADIOFRECVENTA, îți vor remodela formele corpului, îți vor toniafia musculatura, îți vor îmbunătăți aspectul tegumentului, făcându-l neted, catifelat și mătăsos. Ce poate fi mai motivant decât atunci cand centimetrul îți arată cu 4 liniuțe mai puțin în talie, chiar de la prima ședință, iar cântarul te îndeamnă să continui tratamentul, pentru că ai început sa devii din ce in ce mai ușor(ă)

Protocolul unic de slăbire în kilograme și în centimetri MagiQ, elaborat cu mare responsabilitate și implicare de către specialistii ELGIS, înregistrează rezultate absolut spectaculoase atât la femei, cât și la bărbați. Dacă ești reprezentantul sexului puternic, procedurile de slăbire și remodelare Elgis îți vor veni “mănușă”. Pe lângă faptul că vei scapa rapid, fără prea mult efort de burtică, mușchii pectorali sau cei ai picioarelor îți vor pune silueta în valoare.

Sunt convinsă că ești conștient de faptul că pentru a dezvolta mușchii pectorali este nevoie să mergi o perioadă îndelungată la sală și să muncești ore întregi la aparate. Ei bine, la Centru de Slăbit Elgis din București, aceste ore se pot transforma în 45 de minute, timp în care tu te vei relaxa, iar aparatul de eletrostimulare îți va lucra toate zonele cu probleme. Partea placută nu se termină aici, procesul de electrostimulare a muschilor are loc în Tunelul no cellulite cu raze infraroșii, o saună uscată care te va ajuta să slăbești rapid. Retenția de apă nu va mai fi o problemă, fie că ești bărbat sau mai ales, dacă ești reprezentanta sexului frumos, iar la femei acest lucru este o reală problemă. Practic, vei prinde doi iepuri dintr-un singur foc, slăbești și îți tonifiezi muschii în cel mai plăcut mod posibil.

Dacă îți place masajul și îți dorești câteva minute de relaxare sporită, atunci  vibromasajul este exact aparatul de care ai nevoie. Acesta îți va sparge nodulii celulitici și îți va tonifia întregul tegument. Lifting-ul corporal se va realiza  cu ajutorul echipamentului Laser Mitsubishi 2022.  Dacă mai multe părți ale corpului tău necesită o slăbire intensă, atunci află că Lipolaserul îți va topi grăsimea atât de pe abdomen, picioare sau  fese, cât și pe cea de pe bărbie.

Această procedură se face concomitent cu Presoterapia, care te va ajuta să slăbesti  prin reducerea cantității de apă în exces din organism. Probabil ai  auzit despre efectele spectaculoase ale masajului limfatic. Ei bine, datorită acestei proceduri, din organismul tău vor fi eliminate  rezidurile nocive, toxinele și deșeurile metabolice. În concluzie, sănătatea ta se va îmbunătăți considerabil, iar corpul tău va arata senzațional. Aceste proceduri duprează 3 ore, timp în care vei avea parte de un răsfăț total, într-o atmosferă prietenoasă, alături de o echipă de profesioniști care au o experiență de peste 20 de ani în efectuarea tratamentelor de slăbire și remodelare corporală.

Programează-te online sau telefonic și oferă-i corpului tău posibilitatea de a scăpa de grăsimea în exces și de celulita inestetică.

Articol semnat de:

Elisa Voaideș

Marketing Manager

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *