Un abdomen Six-Pack, perfecțiunea estetică pentru bărbați

O silueta atletică și un abdomen six-pack este visul fiecărui bărbat, care își iubește corpul și ține la sănătatea lui. Datorită unei moșteniri genetice, unii bărbați nu trebuie să facă un efort foarte mare pentru a atinge perfecțiunea estetică. Alții însă, pentru a avea un corp sculptat, trebuie să muncească  intensiv  în sălile de fitness. Trebuie să fiți conștienți de faptul că doar exercițiile fizice zilnice, nu sunt suficiente pentru a va atinge obiectivele mult visate.

 Din acest motiv, tehnicienii Centrului de Slăbit din Bucureșți au dezvoltat un pachet de proceduri de remodelare corporală, cu ajutorul cărora grăsimea abdominală se va topi, iar mușchii corpului vor fi tonifiati.

Înainte de a începe tratamentele de remodelare corporală și tinifiere musculară, este important să vi se facă o evaluare corporală, pentru a determina nivelul de grăsime exterioară și viscerală, masă musculară, nivelul de hidratare, vârsta metabolică, rată metabolică de bază, circumferință talie, a mâinilor și a picioarelor. Centrul Elgis din Bucureșți are în dotare  aparatură performanță prin scanare 3 D, iar rezultatul este unul sigur și precis. Acest lucru se face deoarece pentru a va dezvoltă mușchii abdominali,  astfel încât să se vadă acele pătrățele, grăsimea corporală nu trebuie să depășească 22 %. Procedurile sunt non invazive, plăcute și foarte relaxante.

Pachetului Six Pack începe cu “vedetă” terapiilor în materie de remodelare corporală, numită liposuctia non-chirurgicală cu Himfu. Această tehnologie non invazivă îți va distruge grăsimea abdominală și imediat după prima ședința, vei observă o reducere instanta în kg și in centimetri. Dacă îți doreșți un abdomen plat, himfu multifocal este procedura care îți va îndeplini acest vis. Beneficiile Himfu sunt multiple :

  •  Intensifica arderea grăsimilor
  • Combate acumularea de adipozități
  • Înlătura aspectului de “coajă de portocală” a pielii
  • Dezvoltă și stimulează producerea fibrelor de colagen și elastină
  • Elimină nodulii celulitici și îmbunătățește aspectul pielii

Liftingul corporal va continua cu una dintre cele mai relaxante proceduri, cunoscută sub denumirea de Crio-Radiofrecvență. Sinergia dintre Radiofrecvența care implică o temperatură de + 60 grade și CrioRadiofrecvența de – 10 grade va crește elasticitatea pielii prin crearea noilor fibre de elastină și colagen. Zonele cu adipozitati vor fi reduse de la o ședință la alta. Tegumentrul flasc va fi liftat, astfel eliminându-se posibilitatea ca după perderea în greutate și topirea grăsimii, să te confrunți cu piele lăsată. Metabolismul celular va fi îmbunătățit, ceea ce va duce la accelelarea arderii grăsimii pe toate zonele lucrate.

Terapia cu Laserul Mitsubishi va continua topirea grăsimii abdominale, sporind scăderea atât în kilograme, cât și în centimetri. Diodele Mitsubishi ale Laserului Zentisse vor contribui atât la eliminarea țesutului adipos, cât și la acumularea lichidelor în țesuturi.

 

Electrostimularea este procedura care îți va tonifia întreg sistemul muscular. Ceea ce tu până acum reușeai să obții în 6-8 ore de efort fizic intensiv în sălile de forță, astăzi se poate câștigă după doar 45 de minute de electrostimulare cu ajutorul echipamentrului din cadrul Centrului de Slăbit Elgis din Bucureșți. Așadar, dacă îți dorești un corp atletic, un abdomen plat cu pătrățele și mușchi fermi, electrostimularea te va ajută să-ti atingi obiectivele.

La Centrul Elgis, Electrostimularea musculară se realizează în Tunel no cellulite cu raze infraroșii. Saună uscată te va ajută să elimini surplusul de apă din țesuturi. În doar 30 de minute de saună uscată vei pierde între 600 și 900 de calorii. Două beneficii în același timp. Pe de o parte Îți tonifiezi mușchii abdominali, pe cei ai spatelul și ai picioarelor, pe de altă parte slăbești în kilograme și în centimetri.

Rutualul de tonifire și slăbire continuă cu Vibromasajul. Acesta îți va stimula fibrele musculare, iar în combinație cu ușoare exerciții fizice,  mușchii pectoral, abdominali, cei ai brațelor și cei ai picioarelor vor fi lucrați mai intens.

Pentru obținerea unui abdomen six-pack, specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din Bucureșți recomandă o alimentație sănătoasă și cosumul a cel puțîn 2 litri de apă pe zi. Înfometarea nu vă va ajuta să slăbiți,  motiv pentru care, ar fi bine bine să renunțați la această idee. Proteinele și fibrele nu trebuie să lipsească din dietă dumneavoastră zilnică. Pentru a slabi sănătos trebuie să mâncați  1.2 – 2g de proteine per kilogram de greutate corporală, în funcție de efortul fizic pe care îl depuneți. Evitați prăjelile, dulciurile, sucurile, produsele de patiserie sau cele fast food. Nu uitați, o transformare a siluetei se poate realiza dacă iei decizii corecte. Programează-te la Centrul Elgis din București și bucură-te de efectele spectaculoase ale pachetului SIX – PACK.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *