APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Un abdomen Six-Pack, perfecțiunea estetică pentru bărbați

O siluetă atletică și un abdomen six-pack este visul fiecărui bărbat, care își iubește corpul și ține la sănătatea lui. Datorită unei moșteniri genetice, unii bărbați nu trebuie să facă un efort foarte mare pentru a atinge perfecțiunea estetică. Alții însă, pentru a avea un corp sculptat, trebuie să muncească  intensiv  în sălile de fitness. Trebuie să fiți conștienți de faptul că doar exercițiile fizice zilnice nu sunt suficiente pentru a vă atinge obiectivele mult visate.

 Din acest motiv, tehnicienii Centrului de Slăbit din București au dezvoltat un pachet de proceduri de remodelare corporală, cu ajutorul cărora grăsimea abdominală se va topi, iar mușchii corpului vor fi tonifiați.

Înainte de a începe tratamentele de remodelare corporală și tonifiere musculară, este important să vi se facă o evaluare corporală, pentru a determina nivelul de grăsime exterioară și viscerală, masa musculară, nivelul de hidratare, vârsta metabolică, rata metabolică de bază, circumferință talie, a mâinilor și a picioarelor. Centrul Elgis din Bucureșți are în dotare aparatură performantă prin scanare 3 D, iar rezultatul este unul sigur și precis. Acest lucru se face deoarece pentru a vă dezvolta mușchii abdominali,  astfel încât să se vadă acele pătrățele, grăsimea corporală nu trebuie să depășească 22 %. Procedurile sunt non invazive, plăcute și foarte relaxante.

Pachetului Six Pack începe cu “vedeta” terapiilor în materie de remodelare corporală, numită liposucția non-chirurgicală cu Himfu. Această tehnologie non invazivă îți va distruge grăsimea abdominală și imediat după prima ședință, vei observa o reducere  în kg și în centimetri. Dacă îți doreșți un abdomen plat, himfu multifocal este procedura care îți va îndeplini acest vis. Beneficiile Himfu sunt multiple :

  • Intensifică arderea grăsimilor;
  • Combate acumularea de adipozități;
  • Înlătură aspectulu de “coajă de portocală” a pielii;
  • Dezvoltă și stimulează producerea fibrelor de colagen și elastină;
  • Elimină nodulii celulitici și îmbunătățește aspectul pielii.

Liftingul corporal va continua cu una dintre cele mai relaxante proceduri, cunoscută sub denumirea de Crio-Radiofrecvență. Sinergia dintre Radiofrecvența care implică o temperatură de + 60 grade și CrioRadiofrecvența de – 10 grade va crește elasticitatea pielii prin crearea noilor fibre de elastină și colagen. Zonele cu adipozități vor fi reduse de la o ședință la alta. Tegumentul flasc va fi liftat, astfel eliminându-se posibilitatea ca după pierderea în greutate și topirea grăsimii, să te confrunți cu piele lăsată. Metabolismul celular va fi îmbunătățit, ceea ce va duce la accelelarea arderii grăsimii pe toate zonele lucrate.

Terapia cu Laserul Mitsubishi va continua topirea grăsimii abdominale, sporind scăderea atât în kilograme, cât și în centimetri. Diodele Mitsubishi ale Laserului Zentisse vor contribui atât la eliminarea țesutului adipos, cât și la acumularea lichidelor în țesuturi.

 

Electrostimularea este procedura care îți va tonifia întreg sistemul muscular. Ceea ce tu până acum reușeai să obții în 6-8 ore de efort fizic intensiv în sălile de forță, astăzi se poate câștiga după doar 45 de minute de electrostimulare cu ajutorul echipamentului din cadrul Centrului de Slăbit Elgis din Bucureșți. Așadar, dacă îți dorești un corp atletic, un abdomen plat cu pătrățele și mușchi fermi, electrostimularea te va ajuta să-ți atingi obiectivele.

La Centrul Elgis, Electrostimularea musculară se realizează în Tunel no cellulite cu raze infraroșii. Sauna uscată te va ajuta să elimini surplusul de apă din țesuturi. În doar 30 de minute de saună uscată vei pierde între 600 și 900 de calorii. Două beneficii în același timp. Pe de o parte îți tonifiezi mușchii abdominali, pe cei ai spatelul și ai picioarelor, pe de altă parte slăbești în kilograme și în centimetri.

Ritualul de tonifiere și slăbire continuă cu Vibromasajul. Acesta îți va stimula fibrele musculare, iar în combinație cu ușoare exerciții fizice,  mușchii pectorali, abdominali, cei ai brațelor și cei ai picioarelor vor fi lucrați mai intens.

Pentru obținerea unui abdomen six-pack, specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București recomandă o alimentație sănătoasă și consumul a cel puțin 2 litri de apă pe zi. Înfometarea nu vă va ajuta să slăbiți,  motiv pentru care, ar fi bine să renunțați la această idee. Proteinele și fibrele nu trebuie să lipsească din dieta dumneavoastră zilnică. Pentru a slăbi sănătos trebuie să mâncați  1.2 – 2g de proteine per kilogram de greutate corporală, în funcție de efortul fizic pe care îl depuneți. Evitați prăjelile, dulciurile, sucurile, produsele de patiserie sau cele fast food. Nu uitați, o transformare a siluetei se poate realiza dacă iei decizii corecte. Programează-te la Centrul Elgis din București și bucură-te de efectele spectaculoase ale pachetului SIX – PACK.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager