APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Cum să combați efectele sedentarismului prin tratamente non-invazive de remodelare corporală

Potrivit oamenilor de știință britanici de la Universitatea Cambridge, sedentarismul crește considerabil riscul morții subite, indiferent de vârstă și sexul pacientului. Un mod de viață sănătos, completat de cel puțin 20 de minute de mișcare moderată în fiecare zi, va aduce un aport pozitiv tonusului tău energetic și va diminua riscul atacului de cord cu până la 30 %. Stresul, jobul care presupune un număr mare de ore petrecute în fața calculatorului, alimentația nesănătoasă, lipsa celor 8 ore de somn,  sunt factori esențiali care vor predispune la îngrășare. 

Sedentarismul este cauza diverselor forme de cancer, diabet tip II, a bolilor cardiovasculare, osteoporozei, insomniei, depresiei, obezitatății, îmbătrânirii premature și a scăderii  tonusului muscular.

Stop! Este momentul să punem sănătatea pe primul loc, iar în acest sens, putem apela la cea mai nouă tehnologie de remodelare corporală și combaterea kilogramelor în plus, pe care o regăsim la Centrul de Slăbit Elgis din București

Este vorba despre aparatul Sculptor dotat cu cele mai eficiente terapii de slăbire  : Radiofrecvență, HIFU multifocal, Crioradiofrecvență, Dermoled și Masaj transdermic. Partea bună a fiecărei terapii o reprezintă rezultatele care se văd chiar de la prima ședință, iar acest lucru te motivează să mergi mai departe și să revii cu mult interes la fiecare ședință realizată de către specialiștii Centrului Elgis.

Dacă nu prea ai timp de sală, iar abdomenul tău este acoperit de un strat gros de țesut adipos, atunci cu siguranță ar trebui să apelezi la Himfu Multifocal. Este o terapie care are efecte asemănătoare cu a liposucției abdominale, doar că este non-invazivă și nu necesită timp de recuperare. Liposucția virtuală prin tehnologie HImFU, distruge definitiv  peste 40 milioane de celule adipoase cu ajutorul valurilor de unde cavitaționale de înaltă frecvență.

 Astfel, în interiorul țesutului adipos se crează microbule, care lichefiază grăsimea, iar organismul o elimină în mod natural. Adipocitele sunt sparte datorită dilatărilor și comprimărilor repetate, iar acest lucru se măsoară în centimetri pierduți și în kilograme în minus. Spre deosebire de alte echipamente, Himfu Multifocal are un control perfect asupra adâncimii de penetrare în interiorul țesutului de până la 3 cm. Este un tratament cu rezultate remercabile la nivelul : abdomenului, coapselor și a șoldurilor atât la femei, cât și la bărbați.

Slăbirea bruscă poate avea un efect neplăcut asupra pielii. Probabil ai auzit de pielea flască. Crioradiofrecvența liftează instant tegumentul, stimulând formarea de noi fibre de colagen, fiind și cea mai eficientă metodă de creștere a elasticității pielii la nivelul pereților vasculari prin vasoconstricție. Crioradiofrecvența produce în interiorul tegumentului un șoc termic datorită sinergiei dintre radiofrecvență + 60 de grade și crioterapia – 10 grade. Astfel, se compactează țesuturile și se acționează asupra celulitei. Pentru un impact mai puternic asupra zonei tratate, specialiștii Centrului Elgis din București aplică o crema cu venin de viperă, ceea ce va duce la distrugerea celulitei de până la gradul 4. Aparatul Sculptor cu care se lucrează în cadrul Centrului Elgis din București oferă mai multe tipuri de radiofrecvență pentru corp: monopolară și multipolară. Astfel, terapeuții Centrului au posibilitatea de a alege tipul de radiofrecvență și a frecvențelor de lucru, de selectare a temperaturii crioterapiei, ceea ce face ca rețelele de elastină și colagen să sporească de la o ședință la altă, iar efectele de după tratament  să fie pe placul tău.

În cazul în care ai un job static, iar acest lucru a făcut din tine o persoană sedentară, află că Masajul Transdermic Dermohealth îți va tonifia pielea, tratând în același timp celulita cu aspect de coajă de portocală. 

Aparatul include un set de role pentru a realiza un proces mecanic de “frământare” a țesuturilor subcutanate, ceea ce va duce la distrugerea adipocitelor. Dispozitivul ergonomic acționează asupra spatelui, brațelor, abdomenului, feselor, coapselor și a gambelor. În timpul sesiunii de masaj se acționează asupra întregului lanț  ganglionar, astfel realizându-se un excelent drenaj limfatic. Toate rezidurile din organism sunt eliminate, iar pielea ta va arată din ce în ce mai tânăra și mai tonifiată.

Care sunt beneficiile electrostimulării musculare?

  • Tonifică întreg aparatul muscular
  • Lucrează grupe musculare pe care le-am antrena cu greutate din lipsa de aparate speciale de gimnastică sau forță
  • Crește elasticitatea musculară
  • Articulațiile (meniscuri, ligamente) nu sunt solicitate
  • Inima și Plămânii lucrează în parametrii normali
  • Sporește consumul de calorii

Efectele sedentarismului asupra sănătății sunt devastatoare. Iată câteva dintre ele :

  • Scăderea tonusului muscular, ceea ce va deteriora aparatul locomotor
  • Boli cardiovasculare;
  • Tulburări ale metabolismului și bolilor cardiovasculare
  • Diabet zaharat de tip 2
  • Depresie și anxietate
  • Instabilitate articulară
  • Hipertensiune arterială
  • Scăderea imunității
  • Favorizează aparaiția  cancerului de colon, de plămâni și de endometru

Nu mai sta pe gânduri, este momentul  să iei atitudine și să combați sedentarismul și efectele devastatoare ale acestuia. La Centrul Elgis din București ești  așteptat cu programe personalizate, astfel încât să te simți bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Apelează la protocolul de slăbit Elgis, iar problemele tale în materie de greutate se vor rezolva de la o ședință la alta.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager