Beneficiile Împachetărilor cu extract de struguri, alge marine, ceai verde și ciocolată

Cine nu-și dorește să fie mereu tânăr și frumos ? Studiile în domeniul reginerarii ogranismului prin alimentație, ne demonstrează faptul că procesul de îmbătrânire celulară poate fi intaziat, dacă avem mare grijă ce alimente consumăm. Este foarte important să stimulăm producerea de celule stem, astfel încât acestea să mențînă tinerețea exterioară, dar și pe cea interioară a organismului. Uleiul de peşte, grâul integral, fasolea verde, turmericul, tărâţele de orez, afinele, coacăzele, alunele, ceaiul verde, rodia şi ciocolată neagră sunt adevărate stimulente alimentare pentru procesul de regenerare a organismului.

Pe lângă o alimentație sănătoasă, este foarte important să apelăm la diferite proceduri de înfrumusețare, care reprezintă un adevărat răsfăț pentru tegument și un factor destul de important pentru relaxarea noastră fizică și psihică. La Centrul de Slăbit Elgis din Bucureșți, procesul de regenerare a organismului se face cu ajutorul împachetărilor cu struguri, alge marine,ceai verde și ciocolată. Aceste tratamente sunt folosite de către tehnicienii Centrului Elgis pentru eliminarea retenției de apă din țesuturi. Extractul de struguri împreună cu algele marine ajută la distrugerea grăsimilor, a celulitei și a nodulilor celulitici care în mod natural sunt mai greu de înlăturat. Efectele împachetărilor cu struguri și alge marine au un efect de înfrumusețare și întinerire a siluetei.

Beneficiile Împachetărilor cu extract de struguri și alge marine

 • Slăbire intensivă și uniformă;
 • Distrugerea țesutului adipos acumulat în timp;
 • 2 cm în minus după prima ședința de tratament;
 • scădere în centimetri  și în circumferința după un tratament indicat de specialiștii Centrului Elgis;
 • Eliminarea depozitelor de toxine;
 • Eliminarea apei din țesuturi și combaterea retenției de apă;
 • Distrugerea nodulilor celulitici;
 • Pielea devine mai fină, fermă și mătăsoasă;
 • Aspectului de coajă de portocală se diminuiază considerabil 

Beneiciile impachetarilor cu ciocolata

 Ciocolată nu este doar un aliment care îți bucură papilele gustative. Specilaistii Centrului de Slăbit Elgis din Bucureșți au conceput cel mai plăcut tratament pentru combaterea celulitei și redobândirea elasticității tegumentului cu ajutorul acestui aliment. 

Imaginează-ți cum ar fi că după o zi de muncă, tot corpul tău să fie împachetat în ciocolată ? Pielea ta își va schimbă considerabil aspectul după primele 3 ședințe. Vei observă o scădere de până la 6 centimetri în circumferința taliei, surplusul de apă din organismi va fi eliminat, circulația sângelui se va îmbunătăți, iar celulele vor fi detoxifiate. Așadar, dacă îți doreșți o silueta subțire, fără celulita inestetică și o scădere de 3-4 kg într-un mod plăcut, atunci trebuie să te programezi la Centrul Elgis din Bucureșți, unde împachetările cu ciocolată se fac la cald, și au un efect uimitor.

Beneficiile Împachetărilor cu Ceai verde

Ciaiul verde este cunoscut datorită proprietăților lui curative și reginerare celulară.  Împachetările cu extract de ceai verde realizate de către Specilaistii Centrului Elgis din Bucureșți ajută organismul la  combaterea celulitei și arderea grăsimilor. Dacă îți doreșți o detoxifiere intensivă, slăbire în kg și  scădere în centimetri, află că împachetările cu ceai verde te vor ajută să-ți atingi obiectivele.

Pe lângă îmbunătățirea aspectului fizic, acest tratament natural te va ajută să elimini toxinele din organism, să reduci excesul de apă, să elimini depozitele de grăsime, să reduci stresului, să îmbunătățeșți elasticitatea pielii, să diminuiezi vergeturile, să elimini toxinele din organism, să reduci excesul de apă, să elimini depozitele de grăsime, să reduci stresului, să îmbunătățeșți elasticitatea pielii. Rezultatele împachetărilor cu ceai verde sunt extreme de motivante. Vei slabi între 5 și 7 kg. Vei reduce până la 18 cm în circumferința, iar celulita va dispărea în proporție de 40 %.

Pentru că efectul împachetărilor să fie unul maxim, tehnicienii Centrului Elgis din Bucureșți recomandă să nu faci dus timp de 3 ore după tratament, deoarece produsele aplicate continuă să acționeze la nivel celular.

Nu doar corpul tău va avea de câștigat, dacă vei apela la tratamentele de regenerare a organismului. Pentru un ten tânăr și sănătos, specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți va propun Mezoteramia Virtuală cu Colagen. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședința, iar tenul tău va arată impecabil.

Beneficii Mezoterape Virtuală cu Colagen

 • Regenerarea celulelor și stimularea producerii rețelelor de elastina și colagen
 • Combate îmbătrânirea premature
 • Stimulează Producerea fibroblastelor, responsabile de producerea colagenului și a elastinei
 • Tonifierea și liftarea pielii
 • Reducerea liniilor fine și a ridurilor de expresie
 • Micșorează porii dilatați
 • Ameliorează aspectul cicatricilor

Specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți recomandă 4-6 ședințe, iar pielea ta va arată așa cum îți doreșți: tânăra, catifelată și matasaoasa.

Te așteptăm la Centrul Elgis din Bucureșți cu cele mai bune oferte de preț, Programeaza-te online sau telefonic.

 Autor

Eliza Voaides

Marketing Specialist

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *