APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Beneficiile Împachetărilor cu extract de struguri, alge marine, ceai verde și ciocolată

Cine nu-și dorește să fie mereu tânăr și frumos? Studiile în domeniul regenerării ogranismului prin alimentație, ne demonstrează faptul că procesul de îmbătrânire celulară poate fi întârziat, dacă avem mare grijă ce alimente consumăm. Este foarte important să stimulăm producerea de celule stem, astfel încât acestea să mențină tinerețea exterioară, dar și pe cea interioară a organismului. Uleiul de peşte, grâul integral, fasolea verde, turmericul, tărâţele de orez, afinele, coacăzele, alunele, ceaiul verde, rodia şi ciocolata neagră sunt adevărate stimulente alimentare pentru procesul de regenerare a organismului.

Pe lângă o alimentație sănătoasă, este foarte important să apelăm la diferite proceduri de înfrumusețare, care reprezintă un adevărat răsfăț pentru tegument și un factor destul de important pentru relaxarea noastră fizică și psihică. La Centrul de Slăbit Elgis din Bucureșți, procesul de regenerare a organismului se face cu ajutorul împachetărilor cu struguri, alge marine, ceai verde și ciocolată. Aceste tratamente sunt folosite de către tehnicienii Centrului Elgis pentru eliminarea retenției de apă din țesuturi. Extractul de struguri împreună cu algele marine ajută la distrugerea grăsimilor, a celulitei și a nodulilor celulitici care în mod natural sunt mai greu de înlăturat. Efectele împachetărilor cu struguri și alge marine au un efect de înfrumusețare și întinerire a siluetei.

Beneficiile Împachetărilor cu extract de struguri și alge marine

  • Slăbire intensivă și uniformă;
  • Distrugerea țesutului adipos acumulat în timp;
  • 2 cm în minus după prima ședință de tratament;
  • Scădere în centimetri  și în circumferință după un tratament indicat de specialiștii Centrului Elgis;
  • Eliminarea depozitelor de toxine;
  • Eliminarea apei din țesuturi și combaterea retenției de apă;
  • Distrugerea nodulilor celulitici;
  • Pielea devine mai fină, fermă și mătăsoasă;
  • Aspectul de coajă de portocală se diminuează considerabil.

Beneiciile impachetarilor cu ciocolată

Ciocolata nu este doar un aliment care îți bucură papilele gustative. Specilaiștii Centrului de Slăbit Elgis din Bucureșți au conceput cel mai plăcut tratament pentru combaterea celulitei și redobândirea elasticității tegumentului cu ajutorul acestui aliment. 

Imaginează-ți cum ar fi ca după o zi de muncă, tot corpul tău să fie împachetat în ciocolată ? Pielea ta își va schimba considerabil aspectul după primele 3 ședințe. Vei observa o scădere de până la 6 centimetri în circumferința taliei, surplusul de apă din organism va fi eliminat, circulația sângelui se va îmbunătăți, iar celulele vor fi detoxifiate. Așadar, dacă îți doreșți o siluetă subțire, fără celulită inestetică și o scădere de 3-4 kg într-un mod plăcut, atunci trebuie să te programezi la Centrul Elgis din Bucureșți, unde împachetările cu ciocolată se fac la cald și au un efect uimitor.

Beneficiile Împachetărilor cu Ceai verde

Ciaiul verde este cunoscut datorită proprietăților lui curative și regenerarea celulară.  Împachetările cu extract de ceai verde realizate de către Specilaiștii Centrului Elgis din Bucureșți ajută organismul la  combaterea celulitei și arderea grăsimilor. Dacă îți doreșți o detoxifiere intensivă, slăbire în kg și  scădere în centimetri, află că împachetările cu ceai verde te vor ajută să-ți atingi obiectivele.

Pe lângă îmbunătățirea aspectului fizic, acest tratament natural te va ajuta să elimini toxinele din organism, să reduci excesul de apă, să elimini depozitele de grăsime, să reduci stresul, să îmbunătățeșți elasticitatea pielii, să diminuezi vergeturile și să elimini toxinele din organism.

Rezultatele împachetărilor cu ceai verde sunt extreme de motivante. Vei slabi între 5 și 7 kg. Vei reduce până la 18 cm în circumferință, iar celulita va dispărea în proporție de 40 %.

Pentru ca efectul împachetărilor să fie unul maxim, tehnicienii Centrului Elgis din Bucureșți recomandă să nu faci duș timp de 3 ore după tratament, deoarece produsele aplicate continuă să acționeze la nivel celular.

Nu doar corpul tău va avea de câștigat, dacă vei apela la tratamentele de regenerare a organismului. Pentru un ten tânăr și sănătos, specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți vă propun Mezoterapia Virtuală cu Colagen. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință, iar tenul tău va arăta impecabil.

Beneficii Mezoterapie Virtuală cu Colagen

  • Regenerarea celulelor și stimularea producerii rețelelor de elastină și colagen
  • Combate îmbătrânirea prematură
  • Stimulează Producerea fibroblastelor responsabile de producerea colagenului și a elastinei
  • Tonifierea și liftarea pielii
  • Reducerea liniilor fine și a ridurilor de expresie
  • Micșorează porii dilatați
  • Ameliorează aspectul cicatricilor

Specialiștii Centrului Elgis din Bucureșți recomandă 4-6 ședințe, iar pielea ta va arăta așa cum îți doreșți: tânără, catifelată și mătăsoasă.

Te așteptăm la Centrul Elgis din Bucureșți cu cele mai bune oferte de preț. Programează-te online sau telefonic.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Specialist