APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.
Descoperă Soluțiile Noastre pentru Bronzare fără UV, Organică cu Extract de Zahăr Brun

Brazilian Butt, corp remodelat, posterior tonifiat

Din punct de vedere estetic, fiecare dintre noi dorim să ne evidențiem prin niște forme apetisante, frumos conturate. Pe un posterior tonifiat, rochia sau pantalonii se vor aranja superb, iar articolele vestimentare ne vor scoate în evidență silueta. Tehnologia modernă din domeniul beauty ne pune la dispoziție o serie de echipamente de ultima generație cu ajutorul cărora tehnicienii saloanelor de înfrumusețare sunt în măsură să ne sculpteze formele mult visate, astfel încât să ne simțim bine în propria noastră piele.

Probabil ați auzit despre efectele spectaculoase realizate cu ajutorul procedurilor Brazilian Butt. La Centrul Elgis din București,  Brazilian Butt se obține cu ajutorul unor terapii  non-invazive care îți conturează posteriorul, făcându-l mult mai ferm și mai voluptos. După o zi de muncă în care ai avut de rezolvat o mulțime de probleme, o vizită la Centrul Elgis din București te va face să te relaxezi, iar aparatele de ultima generație îți vor remodela posteriorul, talia, burta, fesele, spatele și picioarele.

Răsfățul siluetei tale începe cu ajutorul echipamentului MagnetiQ. Acesta îți va topi grăsimea și îți va reconstrui mușchii. Pe parcursul a 30 de minute, mușchii zonelor lucrate se vor contracta de 20.000 de ori. La o sala de fitness, această performanță ar fi imposibil de atins într-un timp atât de scurt. Efectul procedurii este cu adevărat spectaculos. Circumferința taliei se va reduce cu până la – 4 cm, circumferința subcutanată localizată cu – 19 %, iar masa musculară va crește cu 16 %. Acest efect are loc în timp ce tu te relaxezi, meditezi, sau asculți muzică plăcută într-o atmosfera superbă.

În completarea ședinței de MagnetiQ vine Vibromasajul. Această procedură s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente metode în distrugerea celulitei și are rezultate remarcabile atunci când ne propunem să slăbim în kg. Nu doar exteriorul nostru va fi îmbunătățit dacă vom alege terapia de vibromasaj. După doar câteva ședințe vei simți o îmbunătățire spectaculoasă în ceea ce privește funcționarea stabilă a inimii și a tonusului muscular.

Aparatul de vibromasaj va activa mușchii abdominali, pelvici și pe cei ai spatelui. Medicii recomandă vibromasajul și persoanelor care suferă de osteoporoză sau artrită, deoarece are un impact foarte scăzut asupra articulațiilor, iar acest lucru îi va ajuta să se mențină în formă, le va diminua durerea, le va stimula circulația sângelui și le va tonifia mușchii. Beneficiile vibromasajului sunt multiple, motiv pentru care este cea mai vândută procedură :

  • Într-un timp scurt, corpul nostru va fi mult mai rezistent
  • Kilogramelor în plus vor dispărea de la o ședință la alta
  • Celulita și nodulii celulitici se vor diminua de la o ședință la alta
  • Densitatea osoasă va crește  
  • Rata metabolică se va îmbunătăți
  • Sistemul muscular se va tonifia
  • Va avea un efect pozitiv asupra psihicului, pentru că ne va elibera de stres.

Lipolaserul Zentisse cu diode Mitsubishi cu care se lucrează la Centrul de Slăbit Elgis din București are un efect benefic în cazul topirii celulitei și a slăbirii localizate. Dacă organismul tău reține lichidele, atunci află că acest aparat de ultima generație îți va trata această problemă. Având o putere mare de acoperire, tehnicienii Centrului Elgis îl pot monta simultan pe picioare, abdomen și chiar pe bărbie. Rezultatul este vizibil chiar de la prima ședință, deoarece va reduce instant stratul de celule adipoase, diminuând astfel presiunea asupra rețelelor de elastină.

După ce ați făcut procedurile menționate în acest articol, veți avea nevoie de presoterapie pentru drenaj limfatic. Specialiștii Centrului de Slăbit din București au inclus această procedură în cadrul pachetului Brazilian Butt. Presoterapia va acționa asupra ganglionilor limfatici, accelerând astfel microcirculația  și ajutând la eliminarea rezidurilor nocive din organism. Până și celulele adipoase care au fost distruse de MagnetiQ, Vibromasaj sau Lipolaserul Zentisse cu diode Mitsubishi vor fi evacuate din organism cu ajutorul drenajului limfatic.

 După doar câteva ședințe, te vei bucura de o siluetă mult mai suplă, formele corpului vor fi  frumos sculptate, iar din punct de vedere al sănătății, te vei simți foarte bine. La fel ca și celelalte proceduri, drenajul limfatic are numeroase beneficii:

  • Îmbunătățește fermitatea pielii
  • Relaxează mușchii întregului corp
  • Elimină retenția de apă
  • Reduce considerabil celulita
  • Stimulează digestia
  • Înlătură senzația de picioare umflate

Dacă îți dorești un corp sănătos, tonifiat și bine lucrat, acum este momentul să te programezi online sau telefonic la Centrul de Slăbit din București și să alegi pachetul de proceduri Brazilian Butt, la un preț accesibil. Meriți sa fii frumos/ă, meriți sa fii în formă.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager