Abdomen plat, fară grăsime inestetică, prin Tehnologia Himfu Multifocal

Fiecare femeie viseaza sa aiba un abdomen plat, fara imperfectiuni si mai ales fara colacei. Din pacate insa, din cauza unui mod de viata agitat, o mare parte dintre reprezentantele sexului frumos se confrunta cu aceasta problema. Daca in urma cu 10 ani, pentru a scapa de grasimea localizata in zona abdomenului, a coapselor sau a bratelor era imperios necesar sa se recurga la liposuctia chirurgicala, astazi tehnologia moderna ne pune la dispozitie una dintre cele mai eficiente proceduri non-invazive, 

Numita HIMFU Multifocal, terapie care iti topeste in doar cateva sedinte grasimea din zonele cu probleme, este nedureroasa, nu necesita timp de recuperare post-operatorie si nu te lasa cu cicatrici, care ar necesita interventia chirurgiei plastice. 

Asadar, vestea cea buna este ca astazi  poti slabi usor fara operatie, stratul adipos de pe abdomen va fi redus considerabil de la o sedinta la alta, iar visul tau de a arata impecabil intr-un costum de baie decoltat se poate realiza fara prea mult efort fizic si financiar. Probabil iti pui intrebarea cum este posibil acest lucru ?  Tehnologia HIMFU a fost conceputa pentru a actiona cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. In momentul in care terapeutii Centrului de Slabil Elgis actioneaza cu dispozitivul ergonomic peste zona abdomenului, se produc dilatari si comprimari repetate si rapide ale adipocitelor, iar acest lucru duce la o spargerea a celelulelor grase, ceea ce inseamna reducerea centimentilor de pe zona abdomenului inferior si superior. 

Intr-o singura sedinta de Himfu Multifocal, care dureaza 30 de minute, sunt distruse in jur de 40 milioane de celule adipoase. Odata eliminate, acestea ajung in intestin, de unde  sunt preluate de sistemul limfatic pentru a fi evacuate din organism.

Liposuctia nechirurgicala prin tehnologie HImFU, actioneaza cu maxima precizie asupra adancimii de penetrare in interiorul tesutului adipos. Undele cavitationale penetreaza intre 2,5 si 3 cm si elimina grasimea, fara a afecta tesutul adiacent sanatos. Tu nu trebuie sa depui niciun efort. Relaxarea este cuvantul de baza, care iti va defini starea atunci cand te vei bucura de aceasta procedura cu un efect spectaculos, realizata de specialistii Centrului de Slabit ElgisEvident, atitudinea ta de dupa procedura Himfu Multifocal este extrem de importanta. Conteaza ce mananci si, mai ales, cata apa bei. Specialistii Centrului de Slabit Elgis iti vor recomanda consumul a cel putin 2 Litri de apa pe zi. Pentru a nu supraincarca ficatul cu grasime, se recomanda o singura sedinta pe saptamana, iar pentru un efect maxim, aceasta trebuie completata cu o procedura adjuvanta, numita  Presoterapie pentru Drenaj Limfatic. Aceasta iti va stimula organismul sa elimine mai usor celulele grase distruse, iar efectul este previzibil, un abdomen plat, fara grasime inestetica. 

Programeaza-te acum la Centrul de Slabit Elgis din Bucuresti si beneficiaza de cele mai eficiente proceduri de remodelare corporala, astfel incat problemele de greutate sa devina o simpla amintire. Nu uita, meriti sa te simti impecabil in pielea ta!

Autor

Eliza
Voaides

Marketing
Manager

MagiQ -Protocol Complet de Slăbire și Remodelare

Protocolul conține 6 terapii de bază pentru slăbire în kg și centimetri. Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână.
OFERTA LUNII AUGUST: la abonamentele incheiate până la finalul lunii, lipolaserul este gratuit și este inclus la toate ședințele din abonament.

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *