fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Abdomen plat, fară grăsime inestetică, prin Tehnologia Himfu Multifocal

Fiecare femeie visează să aibă un abdomen plat, fără imperfecțiuni și mai ales fără colăcei. Din păcate însă, din cauza unui mod de viață agitat, o mare parte dintre reprezentantele sexului frumos se confruntă cu această problemă. Dacă în urmă cu 10 ani, pentru a scăpa de grăsimea localizată în zona abdomenului, a coapselor sau a brațelor era imperios necesar să se recurgă la liposucția chirurgicală, astăzi tehnologia modernă ne pune la dispoziție una dintre cele mai eficiente proceduri non-invazivă.

HIMFU Multifocal, terapie care îți topește în doar câteva ședințe grăsimea din zonele cu probleme, este nedureroasă, nu necesită timp de recuperare post-operatorie și nu te lasă cu cicatrici, care ar necesita intervenția chirurgiei plastice. 

Așadar, vestea cea bună este că astăzi  poți slăbi ușor fără operație, stratul adipos de pe abdomen va fi redus considerabil de la o ședință la alta, iar visul tău de a arăta impecabil într-un costum de baie decoltat se poate realiza fără prea mult efort fizic și financiar. Probabil îți pui întrebarea cum este posibil acest lucru?  Tehnologia HIMFU a fost concepută pentru a acționa cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. În momentul în care terapeuții Centrului de Slăbit Elgis acționează cu dispozitivul ergonomic peste zona abdomenului, se produc dilatări și comprimări repetate și rapide ale adipocitelor, iar acest lucru duce la o spargere a celulelor grase, ceea ce înseamnă reducerea centimetrilor de pe zona abdomenului inferior și superior. 

Într-o singură ședință de Himfu Multifocal, care durează 30 de minute, sunt distruse în jur de 40 milioane de celule adipoase. Odată eliminate, acestea ajung în intestin, de unde  sunt preluate de sistemul limfatic pentru a fi evacuate din organism.

Liposucția nechirurgicală prin tehnologie HImFU, acționează cu maximă precizie asupra adâncimii de penetrare în interiorul țesutului adipos. Undele cavitaționale penetrează între 2,5 si 3 cm și elimină grăsimea, fără a afecta țesutul adiacent sănătos. Tu nu trebuie să depui niciun efort. Relaxarea este cuvantul de bază, care îți va defini starea atunci cand te vei bucura de această procedură cu un efect spectaculos, realizată de specialiștii Centrului de Slăbit ElgisEvident, atitudinea ta de după procedura Himfu Multifocal este extrem de importantă. Contează ce mănânci și, mai ales, câtă apă bei. Specialiștii Centrului de Slăbit Elgis îți vor recomanda consumul a cel puțin 2 Litri de apă pe zi. Pentru a nu supraîncărca ficatul cu grăsime, se recomandă o singură ședință pe săptămână, iar pentru un efect maxim, aceasta trebuie completată cu o procedură adjuvantă, numită  Presoterapie pentru Drenaj Limfatic. Aceasta îți va stimula organismul să elimine mai ușor celulele grase distruse, iar efectul este previzibil, un abdomen plat, fără grăsime inestetică. 

Programează-te acum la Centrul de Slăbit Elgis din Bucuresti și beneficiază de cele mai eficiente proceduri de remodelare corporala, astfel încât problemele de greutate să devină o simplă amintire. Nu uita, meriți să te simți impecabil în pielea ta!

Autor

Eliza
Voaides

 

Marketing
Manager

Protocolul conține 6 terapii de bază pentru slăbire în kg și centimetri. Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână.
OFERTA LUNII AUGUST: la abonamentele incheiate până la finalul lunii, lipolaserul este gratuit și este inclus la toate ședințele din abonament.

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *