APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Oferta verii cu cele mai îndrăgite și căutate terapii

Vara a venit, copii au luat vacanță, 40 de ore de muncă, curățenie în casă, dar nimic doar pentru tine, până când? De mâine, de luni, de astăzi, știu, schimbarea este grea. Dar mai dificil este momentul când te surprinzi în oglindă și observi că pielea nu mai este la fel de strălucitoare, iar mușchii nu mai au tonusul care-ți punea în valoare formele corpului.

Vârsta, alimentația dezorganizată, grijile îți fură imaginea de sine pe care o iubeai. Nu ai timp să ajungi de câteva ori pe săptămână la sală, dar nici nu mai ai răbdarea necesară să treci prin tot procesul. Ai vrea să scapi câteva ore de tot haosul și dacă s-ar putea, pe lângă relaxare, să-ți poți recăpăta tonusul muscular și strălucirea.

Încrederea se construiește

Noi, specialiștii Centrului de Slăbit Elgis, îți redăm încrederea în tine. Nu este nevoie să ne crezi pe cuvânt, vino la Centru și încearcă terapiile de remodelare care vin la pachet cu consiliere nutrițională. Construim împreună încrederea de care ai nevoie. Sună pentru o evaluare și dedică-ți câteva ore doar pentru tine.

Terapii. Tratamente. TU!

Ai greutatea ideală, dar vrei tonus muscular: alege Magnetiq, Tunel cu Electrostimulare și  Crio-radiofrecvență;

Vrei să slăbești: alege abonamentul Magiq care integrează toate terapiile;

Vrei să diminuezi aspectul celulitei: alege LPG, Crio-radiofrecvență, Vibromasaj și Magnetiq

Vrei să-ți ridici fesierii: alege Magnetiq, Vibromasaj și LPG;

Sau alege împreună cu specialistul Centrului terapiile care se mulează pe nevoile tale. AICI

Este complet normal să observi că pielea de pe față se lasă treptat pe măsură ce îmbătrânești. Țesutul de susținere devine slab, iar țesutul adipos se micșorează, rezultând o cădere mai puțin decât ideală de-a lungul zonelor feței care înainte erau ferme.

 

Liftingurile chirurgicale sunt disponibile pentru unele persoane care doresc să-și întinerească pielea. Dar aceste proceduri sunt adesea invazive și costisitoare. Din fericire, procedurile minim invazive, nechirurgicale de ridicare  sunt o alternativă ieftină la liftinguri faciale.

Pentru a vă ajuta să vă protejați pielea și să o mențineți cât mai sănătoasă și plină de viață, specialistul Guinot recomandă câteva tratamente utile, produse și ingrediente vitale. AICI 

Tratamentul Lift Summum este tratamentul de liftare și fermitate, cel care netezește și dă fermitate zonelor afectate prin trecerea timpului

Tratamentul Hydradermie Lift este un excelent tratament de tonifiere musculară facială. Odată reactivată musculatura feței, tonusul se reface, iar fața începe să aibă un nou contur.

 

Tratamentul Hydra Peeling cu Hidrabraziune este denumit și tratamentul tenului nou, în doar 45 de minute. Tratamentul șterge semnele vizibile ale trecerii timpului, restabilește aspectul radiant al tenului, atenuează petele negre, oferă luminozitate și tonus. Obținem imediat un ten mai neted și mai catifelat.

Și pentru că viața este plictisitoare fără culoare, este suficient să apelezi la bronzarea organică / bronzare cu DHA o singură dată și vei obține aspectul a două săptămâni de plajă pe o insulă exotică. Bronzul durează aproximativ 2 săptămâni și are un aspect radiant și luminos. 

Da, meriți să ai grijă de tine.

Da, la Centru Elgis găsești ce ai nevoie.

Da, de astăzi!