APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Tratamente pentru o vară FĂRĂ celulită

Aveți pielea neuniformă, noduloasă pe șolduri, coapse sau fese? Acesta poate fi un semn al celulitei. Celulita apare atunci când pielea care acoperă anumite zone de grăsime este trasă în jos către țesuturile mai profunde de benzile de țesut conjunctiv. Acest lucru creează o suprafață neuniformă.

Celulita este frecvent întâlnită pe: solduri, coapsele, abdomen, fese, sanii.

Celulita afectează femeile mai mult decât bărbații datorită distribuției diferite a grăsimilor, mușchilor și țesutului conjunctiv. Se crede că afectează 80 până la 90% dintre femei în diferite grade. Celulita nu este dăunătoare.

Celulita are 4 grade

Gradul 0: Nu există celulită pe corpul tău;

Gradul 1: Pielea ta este netedă atunci când te ridici, dar apare ușoare gropițe când te așezi;

Gradul 2: Pielea ta are gropițe moderate când te ridici sau când te așezi;

Gradul 3: Pielea ta are gropițe severe când te ridici sau te așezi. Pielea ta prezintă, de asemenea, vârfuri și văi adânci (zone ridicate și deprimate).

Cauza principală a celulitei

Nu se știe exact ce cauzează celulita. Celulita se formează atunci când benzile fibroase care vă conectează pielea de mușchiul subiacent se strâng neregulat. Această strângere trage în jos pielea ta, iar stratul normal de grăsime de sub piele împinge în sus. Rezultatul este un aspect încrețit al pielii.

De asemenea, nu se știe de ce celulita este mai frecventă la femei decât la bărbați. O teorie implică benzile care leagă pielea, hipodermul (țesutul subcutanat) și straturile musculare profunde. La bărbați, fibrele care alcătuiesc benzile conjunctive se încrucișează. La femei, fibrele care alcătuiesc benzile conjunctive merg în aceeași direcție și se află la o distanță egală între ele (paralel). Benzile paralele pot prezenta mai bine încrețirea decât benzile încrucișate. O altă teorie este dată de faptul că procente mai mari de hormon estrogen pot provoca celulita. Celulita se dezvoltă adesea atunci când femeile produc mai mult estrogen, de obicei în timpul adolescenței sau al sarcinii.

Tratarea Celulitei

O combinație de tratamente și dietă
reduce aspectul celulitei

Creme și loțiuni

Slim Detox, Sculpt Expert, Minceur Chrono
Cremele fac parte din Gama Guinot Paris. Detalii despre produse veți putea afla de la specialistul Guinot din cadrul salonului. Cremele se pot aplica în timpul terapiilor, astfel ingredientele active având efect mult mai rapid.

Sfaturi nutriționale pentru tratarea și prevenția celulitei

Puteți mânca ceea ce vă place dacă aveți celulită, dar obiceiurile alimentare proaste cresc riscul de a dezvolta celulită. O dietă bogată în calorii care conține o mulțime de carbohidrați simpli de tipul zaharurilor și amidonului, grăsimi, conservanți, alcool și sare poate contribui la dezvoltarea celulitei.

Un plan alimentar format din cabohidrați complecși și cu indice glicemic scăzut, carne și lactate cu conținut scăzut de grăsimi și apă din belșug, te poate ajuta să scapi și chiar să menții un nivel scăzut al celulitei. Află mai multe de la nutriționistul centrului.

Cere și ți se va da!
Tratametul Lifting Corporal Nechirurgical împreună cu cremele din GamaGuinot îmbunătățesc vizibil diminuarea celulitei. Planul alimentar este inclus în abonament.