APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.
protectie solara, crema hidratare, vara, spf, uv

Soarele înseamnă viața! Trebuie doar să ne protejăm și să ne bucurăm de toate beneficiile lui!

Să fii expus la soarele de vară este fără îndoială plăcut, dar îți poate afecta și pielea. Razele soarelui sunt deosebit de puternice în această perioadă a anului și pot provoca deshidratare, exces de sebum, erupții cutanate și simptome de îmbătrânire prematură. De aceea, indiferent de vârsta sau tipul de ten, este important să schimbați rutina de îngrijire a pielii pentru a vă proteja pielea în lunile de vară.

De exemplu, ar trebui să treceți la formule mai ușoare și creme hidratante care sunt concepute pentru lunile mai fierbinți, deoarece vă pot proteja pielea de condițiile meteorologice extreme, restabilind în același timp nivelul de hidratare. Este esențial să te asiguri că folosești un produs de curățare care nu îți va încărca porii. În plus, este important să folosiți protecție solară cu un nivel SPF mai mare decât de obicei și să aplicați din nou la fiecare două ore pentru o protecție optimă, deoarece razele ultraviolete sunt mai puternice în timpul verii.

protectie solara, crema hidratare, vara, spf 50, protectie uv

Ne dorim ca pielea  nu doar să arate sănătoasă, ci și să fie de fapt sănătoasă. Gama de Vară Guinot este destinată protejării și regenerării pielii. De la protecție solară și hiperpigmentare, erupții cutanate și pregătirea zonei de bikini, am vorbit cu dermatologii pentru a găsi toate produsele de care veți avea nevoie pentru a vă îngriji pielea înainte de sezonul de vară.

Specialiștii Centrului de Slăbit Elgis vă pot îndruma pentru a alege gama potrivită tenului și stilului de viață.

Obțineți o piele sănătoasă de vară cu produsele din gama GUINOT PARIS

 

Cum ne afectează vremea caldă pielea?

În timpul verii, fiindcă purtați mai puține haine și expuneți mai multă piele la radiațiile UV aceasta are de suferit. Apa clorinată din piscină sau apa de mare vă pot deshidrata pielea și vă pot provoca iritații cutanate. De aceea este important să alegem cu grijă produsele de îngrijire a pielii și să urmăm recomandările primite de către specialiștii în domeniu.

Acum, asta nu înseamnă că trebuie să-ți revizuiești complet rutina actuală, ci doar să o îmubănățești.

Dacă foloseai o cremă bogată, hidratantă pentru a combate pielea uscată în timpul iernii, ai putea opta în schimb pentru un gel mai ușor sau un ser hidratant care nu se simte la fel de greu pentru vară. Puteți găsi chiar și o protecție solară hidratantă dacă doriți să păstrați lucrurile ultraușoare.

protectie solara, crema hidratare, vara, spf, uv

 

Important de reținut: Cremele de protecție solară nu sunt un produs de îngrijire a pielii doar pentru vară. Sunt esențiale pe tot parcursul anului, iar când spunem esențiale, vorbim serios. Radiațiile ultraviolete sau UV pot fi deosebit de intense în timpul verii, ceea ce face ca crema de protecție solară să fie cea mai importantă pentru protejarea pielii. Afecțiuni precum rozaceea, arsurile solare, roșeața, pigmentarea neregulată precum melasma și altele se pot agrava și mai mult datorită timpului de expunere la soare. Așa că luați în considerare să investiți într-un produs cu protecție solară care să corespundă preferințelor și nevoilor dvs. în funcție de stilul de viață.

 

Sfaturi și produse cheie  GAMA GUINOT SPF

  1. Hidrateaza-te din interior spre exterior

Vara îți poate deshidrata pielea, iar aplicarea unei creme hidratante nu este suficientă! Bea multă apă și ține la îndemână o cremă hidratantă pentru după-amiază. Pielea ta îți va mulțumi.

Din Gama Guinot poți opta pentru: Serum Hydra Summum, Hydra Cellulaire Serum, Crème Hydra Beaute, Hydrazone  Toutes Peaux, Masque Hydra Beaute, Hydrazone Yeux. 

  1. Protecția solară este cheia

Chiar dacă veți fi afară doar câteva minute, aplicați cremă cu protecție solară. Stratul protector este foarte important pentru menținerea unui aspect tânăr al pielii.

Gama Guinot îți oferă produse pentru conturul ochilor, pentru ten și corp: LONGUE VIE SOLEIL CREME SPF50+, LONGUE VIE CORPS LOTION SPF50+, HYDRAZONE SOLEIL CREME SPF50, LONGUE VIE SOLEIL CAPSULES 30 BUC, Age Sun Summum Cream SPF 50, Age Sun Crème Yeux SPF 50+, Sun Logic Oil SPF 50. 

  1. Reparați și preveniți deteriorarea și întineriți aspectul pileii

Antioxidanții precum vitamina C, dar nu numai, ajută pielea să lupte împotriva daunelor solare și a semnelor premature de îmbătrânire, ridurilor și împreună cu alte substanțe active vă pot oferi un efect de lifting noninvaziv și cu beneficii pe termen lung. Puteți alege produsul preferat din Gama Guinot: CONCENTREE LIFE INFLUX, Crème Beaute Neuve, Crème Beaute Neuve, Crème Youth Perfect Finish, SERUM LIFT SUMMUM SER FACIAL CU EFECT DE LIFTING, MASCA LIFT SUMMUM, Fermete Lift Mask, Masque Eclat Lifting.


Iată câteva lucruri de reținut:

1.Utilizați un toner revigorant;

2.Nu uitați de antioxidanții ca un ser cu vitamina C;

3.Utilizați o cremă hidratantă ușoară, pe bază de apă sau pe bază de gel;

4.Nu uitați niciodată crema de protecție solară;

5.Machiaj ușor și minim;

6.Exfoliați de cel puțin două ori pe săptămână.