APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Evaluarea corporală 3D, tehnologie modernă pentru o siluetă de vis

Orice persoană, bărbat sau femeie, vrea să aibă o siluetă apropiată de perfecțiune. Lupta cu kilogramele în plus nu este însă deloc ușoară. De cele mai multe ori, rezultatele dietelor necontrolate pot fi nemotivante, deoarece ori slăbești puțin cu un efort alimentar uriaș, ori într-o perioadă destul de scurtă de timp după terminarea dietei te confrunți cu efectul yo-yo. Pentru a evita dublarea kilogramelor în plus, este foarte important să apelezi la cei mai buni specialiști în materie de slăbire și remodelare corporală. Aceștia îți vor crea un plan de tratament personalizat, astfel încât lupta cu kilogramele să fie atât sănătoasă, cât și relaxantă în același timp.

Specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București au o experiență vastă în acest sens. Totul începe cu o evaluare corporală gratuită astfel încât îndeplinirea obiectivelor să fie precise și sigure.

Specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București au o experiență vastă în acest sens. Totul începe cu o evaluare corporală gratuită astfel încât îndeplinirea obiectivelor să fie precise și sigure. În cadrul Centrului Elgis, evaluarea corporală se face cu ajutorul unui scanner performant 3D. Este o investigație modernă, care oferă o analiză tridemensională a corpului și permite obținerea de date precise pentru mai mulți parametri. Astfel, se determină:

  • Nivelul de grăsime exterioară și viscerală
  • Masa musculară
  • Nivelul de hidratare
  • Vârsta metabolică
  • Rata metabolică de bază
  • Circumferință talie, a mâinilor și a picioarelor

Evaluarea corporală 3 D este o tehnologie rapidă, non-invazivă și nedureroasă, ceea ce permite obținerea datelor concrete despre organismul tău. Aceste informații sunt folosite de către specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București, pentru a stabili cel mai eficient plan de slăbire și îndepărtare a celulitei de până la gradul 4. 

Terapiile : Himfu, Drenajul Limfatic, Crio-Radiofrecvență, Lipolaserul, Tunel cu infraroșu, masajul transdermic, sau electrostimularea îți vor redimensiona silueta și te vor ajuta să slăbești în kilograme și în centimetri.

Cunoașterea exactă a compoziție corporale ne ajută să facem o radiografie completă a stării noastre de sănătate. Grăsimea corporală este localizată fie în jurul organelor, numită în termeni medicali grăsime viscerală, fie sub piele, numită grăsimea subcutanată. Pentru ca organismul nostru să funcționeze în parametri normali, este foarte important, în funcție de sex și vârstă, să avem un anumit procent de grăsimi, deoarece acestea vor ajuta corpul să stocheze energia necesară funcționării tuturor organelor din interiorul corpului nostru. Indicele de Masă Corporală (IMC) se calculează ca raport între Greutate (kg) și pătratul Înălțimii (m). O greutatate corporală necontrolată, crește riscul apariției unor probleme de sănătate, cum ar fi:

  • Bolile cardiovasculare (insuficiență cardiacă, hipertensiunea arterială, infarctul, accidentul vascular cerebral, 
  • Afecțiunile articulațiilor
  • Dezvoltarea mai multor tipuri de diabet
  • Dezvoltarea mai multor tipuri de cancer

Terapiile pentru slăbire și remodelare corporală, din cadrul Centrului de Slăbit Elgis, ne ajută să obținem un procentaj optim de grăsime corporală. Formulele de calcul pornind de la IMC pentru adulți sunt:
Bărbați:
1, 20 × IMC + 0, 23 × Vârstă – 16
Femei:
1, 20 × IMC + 0, 23 × Vârstă – 5,4

Obiectivul specialiștilor Centrului de Slăbit Elgis din București constă într-o slăbire eficientă, fără a scădea din masă musculară. În acest sens, evaluarea corporală îi va ajuta să stabilească corect atât terapiile realizate cu anumite echipamente moderne, cât și numărul acestora. Pentru ca procedurile de remodelare corporală să aibă un efect maxim, este foarte important să se stabilească nivelul de apă din corp. Raportul dintre apa intracelulară și cea extracelulară poate indica prezența de edeme musculare. Astfel, terapeuții Elgis , urmare a evaluării 3D, vor putea elabora un plan de tratament, care va combate problema retenției de apă din organismul fiecărui client.
Corpul tău merită să-i acorzi o îngrijire maximă, atât la interior, cât și la exterior. În funcție de timpul pe care îl vei acorda, organismul tău îți va rasunde cu o doză mai mică sau mai mare de sănătate și energie. Programează-te la Centrul de slăbit Elgis din București și beneficiază de cea mai corectă evaluare corporală 3 D.

Autor
Eliza Voaides
Marketing Manager