APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.
Descoperă cea mai eficientă și sănătoasă metodă de bronzare organică, fără UV cu DHA 100% natural. În 10 minute obții cel mai frumos bronz.

Bronzarea Organică pe bază de DHA, culoare uniformă, ca cea a vedetelor de la Hollywood

Pielea bronzată și mătăsoasă, scoate în evidență formele frumos conturate ale siluetei masculine și feminine. Până la vară însă mai este timp, motiv pentru care, industria beauty vine cu diferite soluții alternative de bronzare, astfel încât să ne putem bucura de o piele ciocolatie, în orice moment al anului.

Specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București ne propun bronzarea organică sau bronzarea cu DHA (Dihidroxiaceton) . Această procedura se obține prin rafinarea din sfeclă de zahăr / trestie de zahar sau din fermentarea glicerinei, este perfect sănătoasă și nu provoacă reacții adverse asupra pielii.

Cum se realizează procedura de Bronzare organică la Centrul de Slabit Elgis ?

Înainte de începerea procedurii, specialiștii Centrului Elgis din București vor efectua o exfoliere a tegumentului, astfel încât să se poată îndepărta toate celulele moarte de la suprafața pielii. Acest procedeu cosmetic va prelungi durata de viață a bronzului obținut cu ajutorul bronzării organice. După terminarea exfolierii, cu ajutorul unui pistol special, soluția de bronzare obținută pe baza de zahăr, va fi pulverizată pe toată suprafața corpului, obținându-se instantaneu o nuanță arămie, fără pete sau dungi pronunțate de culoare. 

Soluția DHA va interacționa doar cu celulele de la suprafața tegumentului, iar efectul este unul de pigmentare uniformă a întregii siluete, inclusiv pe tenul feței. După aplicarea soluției de bronzare, cu ajutorul pistolului prin care s-a pulverizat substanța organică, toată suprafața tegumentului va fi uscată, astfel încât aceasta să intre în piele, iar tu să poți îmbrăca orice haină, fără teamă de a o păta. Efectul final al bronzării organice se va vedea după 8 ore de pulverizare și va dura între 7 și 9 zile. Tehnicienii Centrului Elgis recomandă o hidratare intensă a pielii, dar fără a se mai face peeling-uri corporale. De asemenea, pentru a prelungi durata bronzului organic, nu sunt premise dușurile fierbinți și lungi, epilarea de orice fel, aceasta realizându-se înainte de procedura de bronzare, ori ședințele de saună, deoarece prin transpirație, bronzarea organică își pierde efectul mult mai repede. Spre deosebire de bronzarea în solar, unde corpul tău va fi expus la razele UV, bronzarea organică nu prezintă nicun risc, este 100 % naturală, obținându-se instantaneu o piele catifelată și frumos bronzată.

Rezulatele și beneficiile Bronzării Organice

Indiferent de procedura pe care o facem în beneficiul aspectului nostru fizic, întodeauna suntem interesați de rezultatele finale ale acesteia. Bronzarea organică obținută cu ajutorul DHA are numeroase avantaje asupra tegumentului nostru :

  • Soluția de bronzare se distribuie uniform pe toată suprafața corpului
  • Substanța organică pe bază de DHA se absoarbe rapid în piele
  • Se obține rapid o culoare arămie, naturală și intensă
  • Pentru obținerea unui bronz plăcut, sunt necesare cel mult 3 ședințe
  • Procedeul de bronzare organică durează doar 30 minute, iar rezultatele sunt vizibile după prima aplicare
  • Nu conține chimicale sau conservanți, nu are riscuri cancerigene și nu afectează tegumentul
  • Hidratează și catifelează pielea

Ce conține Substanța Organică de bronzare cu care se lucrează la Centrul De Slăbit Elgis din Bucurest ?

  • Conține extracte de trestie de zahăr
  • Aloe Vera, Ceai Alb, Ceai Verde
  • Are rol în prevenirea îmbătrânirii
  • Substanța este îmbunătățită cu miros floral

Dacă visul tău este de a avea o piele bronzată, similară cu cea a vedetelor de la Hollywood, atunci acum este momentul să te programezi la Centrul de Slăbit Elgis din București și să beneficiezi de cele mai bune prețuri :

  • 150 Lei – Sedință Individuală
  • 120 Lei/Ședință – Pachet 2 Ședințe
  • 100 Lei/Ședință – Pachet 3 Ședințe

Acum este momentul să oferi corpului tău frumusețea naturală, fără riscuri și fără contraindicații. Specialiștii Centrului Elgis din București te așteaptă cu cele mai eficiente tratamente corporale menite să-ți scoată în evidență cea mai reușită versiune a ta.

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager