MAGIQ - PREMIUL PENTRU CONCEPTUL ANULUI 2024. COSMOBEAUTY 2024 A DESEMNAT MAGIQ, CEL MAI BUN TRATAMENT CORPORAL COMPLET PENTRU SLĂBIRE SI REMODELARE CORPORALĂ AL ANULUI. PREMIUL ESTE FUNDAMENTAT DE REZULTATELE OBȚINUTE ÎN ULTIMII ANI ȘI DE INTERESUL DEOSEBIT DIN PARTEA CLIENȚILOR CARE AU VOTAT PROTOCOLUL NOSTRU, FAPT CE I-A PERMIS SĂ URCE PE PODIUM
Caută
Close this search box.
dieta cu lamaie

Dieta cu lămâie

Știai că o dietă cu lămâie poate fi mai eficientă decât un antrenament la sală?
Descoperă cum poți scapă de kilogramele în plus, fară să te înfometezi
Ai fost vreodată tentat să încerci o dietă cu lămâie care promite să te scape de 10 kilograme în doar 14 zile? Ei bine, hai să vedem împreună dacă acest truc de slăbire funcționează sau dacă ne lăsăm păcăliți de farmecul acid al citricelor!
Secretul stă în puterea detoxifiantă și diuretică a acestui fruct minune. Nu numai că te va face să-ți ridici sprânceana într-un gest de nedumerire și să-ți strâmbi nasul recunoscător, dar consumul constant de apă cu lămâie, renunțarea la zahăr și alimentele procesate vor avea drept rezultat o pierdere semnificativă în greutate.
Concret, propunerea specialiștilor Centrului de Slăbit Elgis din București este simplă:
1. Începe-ți ziua cu un pahar de apa călduță, în care ai stors zeama de la o lămâie
2. Mănâncă cel puțîn 5 porții de legume și fructe pe zi. Acestea sunt slabe în calorii, bogate în vitamine, minerale și fibre care ajută digestia și favorizează pierderea în greutate.
3. Adaugă zeama de lămâie în preparatele pe care le mânaci, fie că e vorba de supă, salată, pește sau pui.
4. Elimina din alimentație produsele bogate în zahar, precum orezul, pâinea alba sau cartofii și optează pentru legume sau fructe.
5. Consumă acizi grași esențiali ca Omega 3 sau Omega 6, pe care îi găsești în nuci sau pește.
Atenție – bine de pus în practică
8. Mestecă încet, pentru că mâncarea să fie ușor de digerat. Mănâncă porții medii la ore exacte în fiecare zi și nu te ridica de la masa satul/a, ci așteaptă 20 de minute până când informația vă ajunge la creier și acesta vă recunoaște faptul că ai mâncat. Renunța total la fast-food. Ușor de făcut, nu-i așa? Ei bine, te provocăm să încerci această cură de slăbire și să ne spui dacă te-ai transformat în adevăratul LeBron James al siluetelor perfecte! Spor la Slăbit!
Sperăm că ti-a facut plăcere postarea noastră și te invităm și pe blogul nostru unde vei gasi mai multe articole interesante despre diete cu alimente de sezon.
Semnat✍️
Miss Mery
Profa de slăbit