MAGIQ - PREMIUL PENTRU CONCEPTUL ANULUI 2024. COSMOBEAUTY 2024 A DESEMNAT MAGIQ, CEL MAI BUN TRATAMENT CORPORAL COMPLET PENTRU SLĂBIRE SI REMODELARE CORPORALĂ AL ANULUI. PREMIUL ESTE FUNDAMENTAT DE REZULTATELE OBȚINUTE ÎN ULTIMII ANI ȘI DE INTERESUL DEOSEBIT DIN PARTEA CLIENȚILOR CARE AU VOTAT PROTOCOLUL NOSTRU, FAPT CE I-A PERMIS SĂ URCE PE PODIUM
Caută
Close this search box.
1 1

Dietă cu compot de fructe: un răsfăț dulce pentru un corp suplu, fără kilograme în plus

Dragi cititori lacomi de dulce, avem o veste formidabilă pentru voi – dietă cu compot de fructe,o adevarată senzație atunci când vorbim despre pierderea în greutate! Stomacul vostru va cânta de bucurie la gândul că vei putea da jos 3-4 kilograme pe săptămână, doar înghițind compoturi delicioase și pline de vitamine.

Atunci când vine vorba de dietă, mulți se gândesc cu groază la mesele fără gust sau la cantități minuscule de alimente. Dar cu dietă cu compot de fructe, îi veți râde în fața foamei, savurând fiecare înghițitură dulce și aromată. Compotul de fructe vine la pachet cu beneficiile naturii și multă fericire, mai ales atunci când urci pe cantar, iar acesta arată cu 3-4 kg în minus. Această dietă se bazată pe excluderea totală a sării și a fibrelor, detoxifiind organismul și ajutând la eliminarea retenției de apă.

2 1

Pentru a ține această dietă, prepararea compotului este foarte simplă: ai nevoie de 2 litri de apă și 1 kg de fructe : mere, pere, gutui, prune, cireșe sau vișine. Lasă fructele să fiarbă până se înmoaie, apoi poți luat cratița de pe foc. Pe parcursul întregii zile, bea lichidul obținut,  iar dacă simți nevoia de a mai consumă lichide, poți bea apă.

Meniul pentru o zi în cadrul diete pe baza de compot de fructe este simplu !

La Micul dejun îți recomandăm să bei o cană de compot cu fructe. Dacă ți se face foame, sau îți este sete, poți repetă experiență  la fiecare 2 ore.

La Prânz mănâncă o porție de supă de pui și o cană de compot.

La Cină vei repeta ce ai mâncat la prânz, adică o porție de supă de pui. Dacă nu ai băut tot compotul, îl poți savura acum, iar dacă simți foame, mai poți lua o porție de supă.

Există însă și excepțîi de la regulă. Dacă nu ai de dat jos multe kilograme, poți consumă supă cu tot cu legume și carne. Atenție însă, carnea nu ar trebui să aibă pieliță. Trebuie să te avertizez că dacă vei mânca și cârnița din supă, procesul de slăbire va fi mai lent.

După ce  îți vei atinge scopul propus cu această dietă, nu uită să faci tranziția treptată către un regim alimentar echilibrat, evitând prăjelile, alimentele foarte grase, cartofii cu unt și alte „bombe calorice”.

3 1

Dietă din compot de corcodușe te ajută să slăbești 5 kg, în 7 zile!

Corcodușele sunt adevărate comori nutriționale, bogate în vitamine, antioxidanți și fibre. Ele te vor ajută să te simți sătul fără a consumă prea multe calorii, ceea ce este ideal în procesul de slăbire. În plus, conținutul ridicat de apă din corcodușe te va ajută să te hidratezi corespunzător și să îți mențîi metabolismul activ.

Dar să trecem la subiect – cum funcționează această dietă miraculoasă?

Ei bine, tot ce trebuie să faci este să consumi compot de corcodușe în fiecare zi, de preferat în locul meselor principale. Acest lichid delicios te va ajută să îți simți sățietate și să eviți tentațiile de a mânca alimente nesănătoase.

Bineînțeles, această dietă nu este pentru oricine. Dacă ești alergic la corcodușe sau ai probleme de sănătate care te pot împiedica să urmezi o dietă drastică, îți recomandăm să consultați un specialist înainte de a începe. Nu vrem să îți punem sănătatea în pericol, ci doar să te ajutăm să îți atingi obiectivul de a arăta extraordinar într-un timp scurt!

4 1

Alege să fii sănătos și motivat în drumul tău către o viață echilibrată și plină de vitalitate!

Cu drag,

MM