APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Cum sacapam ușor și sănătos de grăsimea abdominală?!

Te confrunți cu depuneri de grăsime pe abdomen?  Toate dietele pe care le-ai încercat, nu au dat rezultatele dorite? S-ar putea ca soluțiile alese de tine să nu fie cele corecte. Dacă îți dorești să fii posesorul sau posesoarea unui abdomen plat, atunci este cazul să urmezi cu strictețe câțiva pași importanți, astfel încât celulita și grăsimea abdominală să se topească fără posibilitatea efectului Yo-Yo.

Un abdomen fără grăsime se poate obține cu ajutorul unei diete bogate în fibre. Spre marea noastră binecuvântare, atât piețele cât și magazinele alimentare au o gama variată de produse bogate în fibre. Cerealele integrale, spre exemplu,  te vor scăpa de grăsimea abdominală. Este foarte important să ținem sub control nivelul glucozei și a insulinei din organism, iar o dietă bogată în cereale integrale completată de reducerea considerabilă a consumului de carbohidrați rafinați vor mobiliza depozitele adipoase, astfel încât acestea să fie eliminate în mod natural de organism.

Semințele de in au un rol important atunci când ne propunem să micșorăm circumferința abdominală. Acestea sunt bogate în grăsimi monosaturate, care au capacitatea de a reduce nivelul de colesterol și de grăsimi din zona abdominală. Pe lângă o burtică plată, semințele de in ne vor ajuta să eliminăm problemele legate de constipație, deoarece fiind bogate în fibre, vor favoriza digestia, creând premizele unui tranzit intestinal fără probleme.

Fructele de culoare roșie și violet favorizează arderea grăsimii de pe abdomen. Ce poate fi mai plăcut decât să mănânci cireșe, mure, afine, struguri sau zmeură, iar pe lângă faptul că ne vom răsfăța papilele gustative, vom slăbi frumos, într-un termen scurt. Acest lucru se întâmplă  datorită pigmenților care le dau culoare, deoarece favorizează topirea grăsimii de pe burtă.

Iaurtul cu un nivel scăzut de grăsimi este benefic pentru sănătatea aparatului nostru digestiv. Bacteriile din iaurt, numite de către medicii nutriționiști  “Probiotice”, vor favoriza digestia și vor reduce dezvoltarea gazelor din tractul intestinal.

Pentru a slăbi rapid este foarte important să consumăm multă apă.  Deshidratarea, de cele mai multe ori,  este responsabilă pentru reținerea toxinelor din organism, iar de aici până la un abdomen înconjurat de colăcei este doar un singur pas. Dacă dorința ta este să ai o burtă plată, nu uita să consumi cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi. Ceaiul verde sau cel de mentă, este sărac în calorii, ceea ce ne ajută să slăbim ușor și sănătos.

Odată puse la punct alimentația și hidratarea, un alt pas pe care ar trebui să-l facem pentru obținerea unui abdomen plat, este o vizită la Centrul de Slăbit Elgis din București, unde putem alege dintr-o gamă largă de tratamente non-invazive de remodelare corporală, terapiile care ni se potrivesc, în funcție de obiectivele pe care le avem vis-à-vis de silueta noastră. Pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă, Himfu Multifocal este cea mai indicată procedură. În doar câteva ședințe, terapeuții Elgis, cu ajutorul aparatului Sculptor, îți vor lichefia grăsimea de pe abdomen, iar aceasta va fi eliminată în mod natural din organism. Tehnologia HIMFU a fost concepută pentru a acționa cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Pentru a ajuta organismul să elimine cât mai ușor celulele adipoase din organism, este indicat să facem câteva ședințe de Presoterapie.

Grăsimea de pe burtă, pe lângă faptul că este inestetică, ne îmbolnăvește. Prin urmare, bărbații cu o talie de peste 100 cm, iar femeile a căror ciscumferinta depășește 90 cm, de cele mai multe ori se confruntă cu următoarele probleme de sănătate :

  • Infarct miocardic
  • Accident vascular cerebral
  • Hipertensiune arterială
  • Diabet zaharat de tip 2 și rezistență la insulină
  • Cancer colorectal
  • Apnee în somn
  • Disfuncție erectilă
  • Deces prematur

Este momentul să luăm atitudine atât pentru a îmbunătăți starea noastră de sănătate, dar  și pentru a avea un aspect fizic plăcut și frumos. La Centrul Elgis din București vei avea parte atât de o evaluare corporală 3D, cât de cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală pe placul tău. Programează-te acum !

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager