MAGIQ - PREMIUL PENTRU CONCEPTUL ANULUI 2024. COSMOBEAUTY 2024 A DESEMNAT MAGIQ, CEL MAI BUN TRATAMENT CORPORAL COMPLET PENTRU SLĂBIRE SI REMODELARE CORPORALĂ AL ANULUI. PREMIUL ESTE FUNDAMENTAT DE REZULTATELE OBȚINUTE ÎN ULTIMII ANI ȘI DE INTERESUL DEOSEBIT DIN PARTEA CLIENȚILOR CARE AU VOTAT PROTOCOLUL NOSTRU, FAPT CE I-A PERMIS SĂ URCE PE PODIUM
Caută
Close this search box.
1 2

Dieta cu Inghețată de fructe

Inghețată de fructe: cum să slăbeșți savurând fiecare mușcătura!

Te salut iubitor de înghețată și susținător al unei siluete lipsite de kilograme în plus și celulita inestetică ! Astăzi vom vorbi despre un subiect delicios și apetisant: dieta cu înghețată de fructe! Să știi că nu este o glumă, poți avea grijă de siluetă fără să îți sacrifici plăcerea de a savura un desert răcoritor și gustos.

Secretul acestei diete constă în pregătirea propriilor ingrediente acasă. Iei fructele preferate, cum ar fi: bananele, căpșunile, caoacazele, fructele de pădure, mango sau kiwi, penelele galben sau roșu. le mixezi împreună cu puțin iaurt natural sau lapte de migdale și vei obține o înghețată cremoasă și delicioasă. Nu conține zahăr adăugat sau conservanți, deci este o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să slăbească sau să-și păstreze o silueta suplă, frumos conturată.

În plus, beneficiile nutriționale ale fructelor se reflectă și în dietă cu înghețată de fructe. Acestea sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, ceea ce le face perfecte pentru un desert sănătos și hrănitor. Așadar, poți să te bucuri de dulceață naturală a fructelor fără remușcări.

2 2
3 2

Cum se ține dietă cu înghețată, astfel încât să poți slabi in kilograme și în centimetri ?

Hai să fim sinceri, cine a zis că dietă pentru a pierde in greutate trebuie să fie plictisitoare? Cu puțînă imaginație și câteva trucuri, poți transformă orice pahar de înghețată într-un aliat de nădejde în lupta împotriva kilogramelor în plus. Dar să vedem cum poți ține această dietă minunată cu înghețată de fructe și să devii tot mai suplu/ă și mai frumos sau mai frumoasă ?!

În primul rând, trebuie să alegi înghețata de fructe sau gelato de calitate, fără adaos de zahăr sau alte chimicale. Optează pentru variante naturale, cu fructe proaspete sau congelate, fără îndulcitori artificiali sau conservanți.

Pentru a face din dietă cu înghețată de fructe o experiență și mai plăcută, poți adaugă arome noi și combinații inedited, care să-ți încânte palilele gustative. Adaugă bucățele de fructe proaspete sau nuci pentru un plus de textura și savoare. Poți încerca chiar să adaugi condimente precum scorțișoară sau vanilie pentru un twist delicios.

Un alt truc important este să nu exagerezi cu cantitățile. Deși înghețată de fructe poate fi un aliment sănătos atunci când începem o dietă pentru slăbire în kilograme și în centimetri, totuși trebuie consumată cu măsură. Încearcă să îți stabileșți un program și o cantitate zilnică pentru a evita tentațiile de a devora întreg castronul la o singură masă.

În plus, nu uită să incluzi și alte surse de nutrienți în dietă ta, cum ar fi : legumele, proteinele slabe și grăsimile sănătoase. O dietă echilibrată este cheia succesului în orice program de slăbire, chiar dacă acesta are la baza înghețată de fructe.

Plan alimentar pentru dietă cu înghețată 

Ziua 1 :  La micul dejun, te poți bucură de o cană de ceai sau de o cafea delioasa fără zahăr, alături de jumătate de mandarina și o felie de pâine cu brânză slabă de vaci. La prânz, poți savura jumătate de cutie de ton cu o felie de pâine integrală. Și, pentru cină iți  propunem două felii de carne slabă, puțin praz gătit, o cană de morcovi, un măr, iar la desert – o delicioasă înghețată preparată din fructe de pădure, sau orice alt fruct pe care tu îl adori.

Ziua 2 : La micul dejun, te așteaptă un ou, jumătate de banană, cafea sau ceai fără zahăr și o felie de pâine. Pentru prânz, poți degusta o cană de brânză de vaci degresată, alături de cinci biscuiți dietetici. Iar la cină, pregătește-ți două căni de broccoli, jumătate de cană de morcovi, un măr, jumătate de banană și jumătate de cană de înghețată făcută cu mare drag la tine în bucătărie. Interesantă combinație, nu-i așa?

Ziua 3. La micul dejun, mănâncă cinci biscuiți sărați, o felie de brânza și un un măr . Nu uită de ceaiul sau cafeaua preferată. Pentru prânz, merită să savurezi un ou și o felie de pâine neagră, prăjită. Și la cină, ziua se încheie cu o conservă de ton, o cană de sparanghel, una de conopidă, un măr, iar ca și desert – jumătate de cană de înghețată cu fructe.

Reţete de îngheţată cu fructe care nu te îngraşă !!!

Inghețată cu iaurt grecesc și zmeură! Wow, sună delicios! Vom îmbina deliciul cremos al iaurtului grecesc cu prospețimea zmeurei într-un desert răcoritor care va face furori în această vară. Pentru a pregăti această minunăție gastronomică, vei avea nevoie de următoarele ingrediente: un iaurt grecesc, un pumn de zmeură proaspătă, puțin lapte (de vacă sau vegetal) și puțină miere de albine pentru îndulcire. Combinația de ingrediente va da naștere unei explozii de arome și texturi care vă va cuceri pe loc. Pregătirea este extrem de simplă: amestecați iaurtul grecesc cu zmeură zdrobită și adăugați treptat laptele până obțineți o consistență cremoasă. Îndulciți compoziția cu mierea de albine, după gust.

4 2

 Turnați apoi amestecul în formele pentru înghețată și le lăsați la congelator pentru câteva ore sau până se întăresc complet. Fiecare înghițitură va fi o experiență plină de prospețime și răcoare, perfectă pentru zilele toride de vară.

5

Îngheţata de banană, un deliciu care te va cuceri de la prima înghițitură. Hai să vezi cât de ușor poți prepara acest desert minunat la tine acasă. Iată de ce ai nevoie: 2 banane, 1 ciocolată neagră cu conținut mare de cacao, miere de albine, după gustul tău, fulgi de cocos, fistic mărunțit sau un mix de nuci și migdale. Se prepară ușor, iar rezultatul este uimitor. Taie bananele în două și trimite-le la somn în congelator pentru 12 ore. Urmează partea cea mai distractivă – topirea ciocolatei, pe care o vei  amestecă cu mierea de albine. E momentul să-ți trezești bananele din somn și să le scufunzi delicat în ciocolată. Dacă vrei să le faci și mai apetisante, ornează-le cu fulgi de cocos, fistic, semințe de chia sau cu un mix exploziv de nuci. 

Învelește fiecare înghețată în hârtie de copt, așază-le frumos într-o cutie sau într-o pungă și trimite-le la spațiul lor preferat, congelatorul, pentru a prinde consistența perfectă. Acest desert nu doar că te va răcori în zilele toride de vara, dar îți va încânta și papilele gustative.

Îngheţată de pepene galben cu dulceaţă de trandafiri: Răcorirea perfectă pentru zilele toride

Ți-ai imaginat vreodată o combinaţie mai exotică şi răcoritoare decât îngheţata de pepene galben cu dulceaţă de trandafiri? Ei bine, astăzi îți dezvălui un secret delicios și ușor de preparat pentru a-ți  surprinde papilele gustative într-un mod inedit!

Ingrediente:

– bucăţi de pepene galben congelate

– puţină miere de albine

– dulceaţă de trandafiri fară zahar pentru topping

– frunze de mentă pentru ornat

6

Procesul de preparare este unul simplu și distractiv. Începe prin a mixa bucăţile congelate de pepene galben în robotul de bucătărie până obţii o consistenţă cremoasă. Nu-ți fă griji că se va topi prea repede, pentru că această înghețată va rezistă destul de mult timp, oferindu-ți șansă de a savura fiecare lingură în liniște.

Adaugă apoi mierea de albine în compoziție și amestecă bine pentru a obține o aromă dulce și naturală. Pentru un plus de eleganță și prospețime, ornează înghețata cu frunze proaspete de mentă și dulceață de trandafiri.

Îngheţata de pepene galben cu dulceaţă de trandafiri este nu doar o delicatesă răcoritoare, ci și o explozie de arome și culori care te va cuceri de la prima degustare. Așadar, nu mai sta pe gânduri și pregătește-ți propriul desert unic și delicios pentru a impresiona pe oricine în aceste zile fierbinți de vară!

Așadar, dacă vrei să slabesti frumos, dar fără să renunți la satisfacția dulce a unei gustări delicioase, dietă cu înghețată de fructe este alegerea perfectă pentru ține.

Dar, stai puțin, pentru că dietă ta să aibă rezultate rapide, nu uită nici de procedurile non-invazive de care te poți bucură la Centrul de Slăbit Elgis din București. Programează-te pentru Himfu, Crio-radiofrecvență, Lipolaser, Drenaj Local, Drenaj General, Biostimulare Musculară, ori Saună Uscată. Toate acestea unite sub un protocol minune numit MagiQ – Tratament Corporal Complet pentru Slăbire și Remodelare Corporală. Printr-o simplă programare online sau teliefonic, îți vei subția talia, vei scapă de celulita de până la gradul 4, vei topi kilogramele în plus și te vei simți minunat în propiul tău corp.

Poftă bună și spor la slăbit !

Cu drag,

MM